|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Crazy turtle lady
|
Prosze o pomoc-czy moje paznokcie się nadają.. ?
WItam
![]() Od dłuższego czasu walcze z obgryzaniem paznokci ![]() ![]() Pomyslałam,żeby zrobić sobie żele/akryl . Poszłam do salonu i tam mi PAni powiedziała,że w takim stanie moje paznokcie sie nie nadaja, ze za krótka płytka, za bardzo obgryzione i na bank będa mnie póżniej bolały ![]() ![]() Czy to prawda, czy szukac innego salonu ? Wklejam fotki swoich paskut. Wiem, ze nawyk godny pożałowania ![]() Sama niewiem czy szukac dalej osoby która mi cos wyczaruje na paznokciach, czy ta Pani miała racje ? Ogladam galerie Wizazanek i co jakis czas która pokazuje obgryzki przed i po ? Wie chyba sie jednak da?
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prosze o pomoc-czy moje paznokcie się nadają.. ?
eeeeeee nie takie straszne
![]() ja krotsze przedłużałam, ale tylko i wylacznie powinny byc przedluzone na szablonie! osoba ktora mowi ze sie nie da to znaczy ze sie na tym nie zna ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
zgadzam się z przedmówczynią, paznokcie nie są takie złe i na formie spokojnie można je przedłużyć.
Pani w tym salonie po prostu nie była osobą kompetentną (niestety) Spróbuj w innym miejscu i SKOŃCZ Z OBGRYZANIEM ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
szukaj innego salonu. ta pani nie posiadała podstawowej wiedzy.przedłużaj tylko na szablonie i nie szalej z długością
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Osoba, która powiedziała, że nie da się ich przedłużyć po prostu poszła na łatwiznę i spławiła Cię, albo przedłuża paznokcie wyłącznie na tipsie (i tu akurat racja, że takich paznokci nie powinno się przedłużać na tipsie). Ogryzki przedłuża się na formie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A zanim zaczniesz szukać innego salonu, zajdź do tej Pani i jej powiedz że taka z niej stylistka jak z koziej dupy trąba.
Przedłużałam nie dawno 2 razy bardziej obgryzione i nic nie bolało, nie boli i wszystko trzyma się bardzo fajnie.
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
no właśnie ale do tego trzeba chęci i umiejętności a ta pani najwyraźniej ich nie posiadała.
Znajdź inną stylistkę, zrób paznokietki a potem wróć do tego salonu i pokaż że jednak można. I tacy ludzie pracują w salonach:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Owszem, można można
![]() Udanych łowów profesjonalnej stylistki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Tak jest! Ja też mam obgryzione paznokcie i się ich strasznie wstydzę. Przedłużałam już kilka razy na szablonie i nic nie bolało
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Są obgryzione, ale nie masakrycznie
![]() Chocby dzis przedłużałam krótsze. Poszukaj innej stylistki, ta albo nie potrafiła, albi po prostu nie lubiła przedłużać obgryzionych paznokci, bo prawa jest taka, ze jest z nimi nieco więcej roboty. Za to jaka satysfakcja, dla klientki i stylistki po zakończonym zabiegu! ![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
są całkiem względne, nie są bardzo krótkie i bez problemów mozna cos z nimi ładnego zrobić. jakie tu czasami Dziewczyny wklejały fotki "przed i po" to głowa mała. Twoje pazurki są całkiem dobre, masz stosunkowo długą płytkę i nie zdewastowane skórki. Będzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.