|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
portal randkowy poszukiwany:)
poszukuje portalu internetowego randkowego , ale nie polskiego.
mieszkam w Uk i chetnie zapoznalabym ludzi slowacji,czech,niemiec itp,mieszkajacych w uk. czy znacie jakies portale w ktorym wlasnie rejestruja sie ludzie z calego swiata? ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: portal randkowy poszukiwany:)
Może nie randkowy, ale na pewno społecznościowy : facebook, myspace.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
wpisz jakąś frazę w google albo poszukaj w tych ich głównych portalach z wiadomościami. założę się, że tak jak u nas czy to interia czy onet mają takie sekcje, tam też będą
ja osobiście kiedyś korzystałam z mydwoje.pl ale nie pamiętam czy są tam zagraniczni ludzie, Polacy mieszkający za granicą. powodzenia i uważaj:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja znam bardzo fajny portal dla Polonii w USA, ale nie wiem czy takowy Cię interesuje
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dzieki ale ja w UK mieszkam
i poszukuje wlasnie portalu niekoniecznie dla poloni ale innych emigrantow w uk hehe ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Zajrzyj proszę tutaj, może Ci się przyda, PolishDarling.com
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.