|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Podchody, tajne plany- przyznawac się bez bicia..
drogie Wizażanki do czego posunęłyście się, żeby nawiązac z kimś kontakt, albo w innej sprawie?
Chyba ja muszę zacząc jako założycielka- dac przykład ![]() Więc zdarzyło mi się kilkakrotnie zakładac nowe konto na gg, podawac się za Bóg wie kogo i kierowac rozmowę na taki tor, żeby ta osoba pomyślała o mnie ![]() ![]() ![]() ![]() Może dokładniejsze historie opiszę, gdy wątek się rozkręci na co liczę ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Podchody, tajne plany- przyznawac się bez bicia..
A ja już myślałam, że ja taka jędza jestem
![]() - kilka razy zakładałam konta na gg nowe np. po to by dowiedzieć się czy chłopak który mi się podoba ma dziewczynę -konto na nk fikcyjne założyłam, żeby wysłać zaproszenie do tego samego kolesia co wyżej, żeby obejrzeć jego galerie zdjęć, bo miał zablokowaną ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mojego obecnego TŻta, z którym w sierpniu będę obchodzić 4-tą rocznicę związku, poznałam przez podstęp
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zapomniałabym, że ja też zakladalam fikcyjne konta na nk i cel mialam podobny do Ciebie ![]() Zdarzylo mi sie też napisac "samej do siebie" list, by moc ppodrzucic go pewnej osobie, by ta mogła mi go przekazac ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
no no no na wizażu same spryciulki
![]() BTW Mi też zdarzyło się założyć fikcyjny numer gg żeby wyciagnąc od kogoś pewne informacje ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jako 15 latka zakładałam nowe konta gg, profile na fotce, nicki na chacie żeby sprawdzić czy mój chłopak mnie na serio kocha i czy umówi się z jakąś ledwo zapoznaną panienką ;-) oooj jak się przejechałam jak się od razu umówił na sex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: A ile razy (w czasach gim) wysyłałam "przypadkiem" smsy z jakimiś słodkimi słówkami do chłopaków którzy mi się podobali, a za chwilę pisałam "sorry to nie do Ciebie" ![]() ![]()
Edytowane przez mOna01 Czas edycji: 2009-05-15 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Sprytnego nic w tym nie widze, co kto lubi, jesli komus odpowiada cos takiego...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Pewnie, jak byłam młodsza troszkę
![]() ![]() Ale pisałam do moich sympatii, podawałam się za kogoś innego i pytałam, czy mnie znają, co o mnie sądzą, itp. Raz do kolesia zagadałam "Hej, to nagrasz mi tę płytę na poniedziałek?". Na jego "Słucham?". Odpisałam "Ups, pomyłka" i rozmowa się potoczyła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hmm nigdy nie bawilam sie w podwojne konta....gg , itp...chociaz mam znajoma ktora ma trzy nr tel. i sprawdza w ten sposob chlopakow, potencjalnych parnterow
![]() takie schizy mnie nie kreca...a moze ja zacofana jestem bo nigdy nawet o tym nie pomyslalam...wole rozmowy Visa Vi
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Sprawdzalam nie raz facetow kolezanek wypisujac do nich jako tajemnicza wielbicielka. Glownie smsami. Troche to juz bardziej wiarygodne niz przez gg. Chociaz zawsze mozna miec dwa telefony albo przekladac karty. Ale gdyby kumpela miala jeden tel i ten zawsze bylby wylaczony, kiedy pisala z tego numeru byloby to podejrzane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Widze, że nie jestem osamotniona
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Wroclovianka Czas edycji: 2009-05-15 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.