![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
L'oreal, IsaDora, Aquolina, Victoria's Secret, Inglot -nowe,używane - mój mini-kramik
Witam.
Oto moja mała wymianka. Z racji dzisiejszych porządków, postanowiłam założyć wątek z kosmetykami. To tylko ich część, w najbliższym czasie postaram się dodać kolejne - pielęgnacyjne itp. Niektóre kosmetyki, z racji zapomnienia ![]() ![]() Sama nie wiem czego szukam, na pewno nie tylko kosmetyków. Może uda mi się w najbliższym czasie stworzyć jakąś wishlistę - zapraszam! ![]() szminki (szminki albo są nowe albo raz użyte, nie maluję się szminkami, więc tutaj bez obawy, nie trafi się nic do połowy zużytego): szminki IsaDora Perfect Moisture Lipstick, od lewej numery: 79, 66, 77, 24, 07 szminka Astor Color Last numer 232 szminka Rimmel Lasting Finish numer 217 chiffon szminka Revlon Super Loustrous Lipstick numer 420 pearl blushed (nowa, z otwartą tylko folią, raz muśnięta) szminka nabłyszczająca Avon Glazewear coral gable numer, data produkcji: 05.07. szminki Celia, przeterminowane! numer 3 08.08., 58 05.08., 112 04.08., 8 06.07., 6 06.07., nowa szminka Revlon, zafoliowana, nieotwierana numer 835 kolor sheer cherry top lakiery do paznokci: Celia, Powiew Orientu, 9ml, numer 25, data ważności 07/2008, nie ciągnie się, raz użyty, jak nowy Eveline, French Manicure, 12 ml, numer 269, data ważności 06/2008, nie ciągnie się, również raz użyty Joko, Ideal Colour & Perfect Gloss, 10 ml, numer 55, 10/2008, również się nie ciągnie Miss Selene, 5.5 ml, złoty lakier numer 157, raz użyty, 12.2008 IsaDora Perfect Nail Polish, 12 ml, numer 50 oraz 57, nie ma daty ważności, ale są świeże Rimmel, LycraWear, 12 ml, numer 281 pink shimmer, zużycie ok. 3/4, ciągnie się jak to lycra. Celia, French Manicure 3w1, 9 ml, nr 1, 07/2008, nie ciągnie się, raz użyty Celia, Powiew Orientu, 9 ml, nr 17, 07/2008, raz użyty, nie ciągnie się, jak nowy Revlon 15 ml, nr 81 punchy peach, nie wiem do kiedy ważny, ale jest nowy, nigdy nie używany i nie ciągnie się, więc przypuszczam, że jest świeży Dor, Nail Colour, 9 ml, numeru nie znam - zielono-zloty, 07/2008 Dor, Nail Colour, 9 ml, numer 9/1, przykurzone złoto, 11/2007 Cantare, 60 sec., 6 ml, do zdobień - niebieski brokat z przezroczystym lakierem, 12/2008, nowy, nieużywany, nie ciągnie się. perfumy/zapachy: Aquolina, mgiełka zapachowa, 150 ml, konfitura z malin, nowa! Avon, Extraordinary, 50 ml, kilka razy użyty, zużycie niewielkie, kilka ml - widoczne na zdjęciu Glow by J.LO, zostało ok. 4 ml z 30 ml. Victoria's Secret, Dream Angels Heavenly, próbka aż 7.5 ml w minibuteleczce, użyte 2 razy tusze, kredki: Chanel, Exceptionnel, próbka tuszu do rzęs, zostało na ok. 2 użycia. Bourjois, Top Coat Mascara Effet Reflets Vibrants, cała, Bleus 63, piękny turkusowy kolor, nie znam daty ważności. Rimmel, Extra Super Lash, 8 ml, czarna, zużycie - ponad połowa Celia - cała, dlugaśna i miękka kredka do oczu w kolorze czarnym, z temperówką, zawiera witaminę A+E, jeszcze w folii, 12/2008 podkłady, pudry: Inglot - puder w kompakcie, kolor 81, bardzo fajny, aksamitny, zużycie widoczne. L'oreal True Match, puder z lusterkiem, kolor C3/K3 beige rose, 09/2010, zużycie widoczne. Estee Lauder, podkład Double Wear, 30 ml, odcień Pebble, zostało ok. 1/3 MakeUp Factory, podkład z korektorem, 30 ml, odcień 12, ma ok. 3 miesiące, zużycie - ponad połowa. Astor, Natural Fit Bronze, bronzer z minidrobinkami, 14g, odcień 05 sun glow, ma już parę latek, ale nadal używam. cienie: MakeUp Factory, nowe, nieużywane cienie Quattro, odcień 91- beże, w pudełku L'oreal, Holographic, użyte ok. 3 razy, numer 103, 03/2007 Bourjois, Effet Lumiere Trio, 3.5 g, numer 54 les pastels, podejrzewam, że przeterminowane, ale używałam i nic się nie działo Celia, cienie do powiek nr 16, biało-niebieskie, 06/2008, nowe, nieużywane Rimmel, Cool Touch, 10 ml, numer 012 Cool IT, nie znam daty ważności Celia, róż do policzków, numer 2, 08/2008, nowy Cantare, zielony cień do powiek, 7 g, numer 19, kilka razy użyty, 12/2007 Joko, Colour Colletion Pearl, cienie numer 737 oraz 743, pierwszy 11/2008 drugi 08/2008, oba raz użyte Euphora, cień do powiek trio, beżowo-brązowy, użyty 2 razy, nie widać daty ważności, ale kupiłam je w ubiegłym roku. Eveline, złoty cień do powiek, numer 65, ważne niby do 12/2005, ale jest ok, użyty tylko raz ![]() DOKŁADKA podkład mineralny EDM Medium Olive Intensive, raz użyty, dla mnie zbyt ciemny, jak nowy puder mineralny Essence Mineral Compact Powder - kolor 02 soft beige, zużycie niewielkie, nie jest to nawet 1/5 (później postaram się dodać zdjęcie) w chwili obecnej szukam przede wszystkim tuszu do rzęs, najchętniej clinique high impact lub max factor - może być 2000 calories, masterpiece, etc. Edytowane przez SaMa Czas edycji: 2009-07-13 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: L'oreal, IsaDora, Aquolina, Victoria's Secret, Inglot -nowe,używane - mój mini-
cos u mnie za:
szminki IsaDora Perfect Moisture Lipstick nr 79??? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336050 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: L'oreal, IsaDora, Aquolina, Victoria's Secret, Inglot -nowe,używane - mój mini-
cos za podkład estee lauder?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za szminkę drugą lub czwartą patrząc od lewej strony?Jeśli byłabys czyms zainteresowana to poprosiłabym o jakiś link z netu z kolorami tych dwóch wymienionych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Glow by J.LO, zostało ok. 4 ml z 30 ml.
Victoria's Secret, Dream Angels Heavenly, próbka aż 7.5 ml w minibuteleczce, użyte 2 razy Estee Lauder, podkład Double Wear, 30 ml, odcień Pebble, zostało ok. 1/3 MakeUp Factory, podkład z korektorem, 30 ml, odcień 12, ma ok. 3 miesiące, zużycie - ponad połowa. cos u mnie/
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
poza szmineczka podoba mi sie takze:
MakeUp Factory, nowe, nieużywane cienie Quattro, odcień 91- beże, w pudełku ![]() moj watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336050 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś u mnie? podoba mi się u ciebie pare rzeczy
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się u Ciebie parę rzeczy m.in.:
szminka nabłyszczająca Avon Glazewear coral gable numer, data produkcji: 05.07. Aquolina, mgiełka zapachowa, 150 ml, konfitura z malin, nowa! Avon, Extraordinary, 50 ml, kilka razy użyty, zużycie niewielkie, kilka ml - widoczne na zdjęciu Glow by J.LO, zostało ok. 4 ml z 30 ml. może znalazłabyś coś u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za Extraordinary?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Aquolina, mgiełka zapachowa, 150 ml, konfitura z malin, nowa!
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=334752 zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Glow by J.LO, zostało ok. 4 ml z 30 ml.
Estee Lauder, podkład Double Wear, 30 ml, odcień Pebble, zostało ok. 1/3 czy coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuje pomadka isaDory nr 79 pierwsza z lewej strony ,lakier baklazanowy IsaDory i Victoria's Secret miniaturka ,co by Ci sie za nia przydalao z kolorowki, z zapachow moge miec cos w nowym atomizerze bo nie mam nic z orginalu w tak malej ilosci
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2009-05-23 o 06:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
może u mnie coś za pomadkę isadory trzecią od lewej , ta różową jasną (chyba 77) i/lub podkład estee lauder?
![]() |
#15 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
czy za: Avon, Extraordinary, 50 ml, kilka razy użyty, zużycie niewielkie, kilka ml - widoczne na zdjęciu znajdziesz coś u mnie - zapraszam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=317918
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() MakeUp Factory, nowe, nieużywane cienie Quattro, odcień 91- beże, w pudełku szminka 3-cia z lewej. Zapraszam, zajrzyj do obu wątków ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-05-23 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za Aquolinę?
![]() |
#18 | ||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
Cytat:
no ja tam nie smaruję rzes wielokrotnie, bo: - mam dlugie i gęste rzęsy, ale miękkie, więc staram się nie ładować za dużo - przy tym tuszu nie jest to w ogóle konieczne Tak więc maluję raz, max dwa razy, ale naprawdę nie wiem ile ml przy tym się zużywa ![]() A- i piszmy u Ciebie - ja na dwóch wątkach się gubię - nie wiem potem jaki był przebieg rozmowy z daną wizażanką i muszę przeglądać inne wątki ![]()
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2009-05-23 o 10:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Zadomowienie
|
ufff. odpisałam chyba wszystkim
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
kosmita jakiś normalnie
|
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
właśnie zrobiłam małą dokłądkę, zerknij
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336050 pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
IsaDora Perfect Nail Polish, 12 ml, numer 50 oraz 57, nie ma daty ważności, ale są świeże
Aquolina, mgiełka zapachowa, 150 ml, konfitura z malin, nowa! szminka Rimmel Lasting Finish numer 217 chiffon cos u mne?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za podkład EL , mgiełkę
odpisz u mnie pozdrawiam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
zainteresował Cię u mnie collosal. nie jestem chyba dobrą osobą, jeśli chodzi o opinię, bo mnie on własnie nie przypasował
![]()
![]() |
#25 |
Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Aquolina, mgiełka zapachowa, 150 ml, konfitura z malin, nowa!
Glow by J.LO, zostało ok. 4 ml z 30 ml. Victoria's Secret, Dream Angels Heavenly, próbka aż 7.5 ml w minibuteleczce, użyte 2 razy coś u mnie? ![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Zerknełam do jednego z internetowych sklepów, żeby zobaczyć ile jest warta woda Aquoliny. I tak wg merlinbeauty pl jest to 60zł. W tym samym sklepie znalazłam DKNY Delicious Night, które posiadam (50ml 199zł). O ile dobrze liczę, to za tą wodę powinnam oddać 16,5ml. Nie mam takiego atomka (max. 10ml) i nie chciałabym robić tak dużej odlewki. Może zechcesz to jakoś rozbić, np. 10ml DKNY i coś innego (z niektórych odlewek lub pielęgnacji)
Lub masz inne oferty i zdecydujesz się na jedną z nich ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za j.lo glow i cienie make up factory?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
MakeUp Factory, nowe, nieużywane cienie Quattro, odcień 91- beże, w pudełku?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.