|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
kolejna moja wymianka-zapraszamnieaktualne dokładka: Make Up For Ever -maskara Smoky Lash-używana 2 m-ce-można nią jeszcze osiągnąc max. efekt-jest mokra,wszystko z nią nadal ok.-czarna VICTORIA'S SECRET BEAUTY RUSH - błyszczyk tubce o pięknym różowym odcieniu-nadaje efekt mokrych ust-uzyty raz-kolor I WANT CANDY to ten i odcień chyba ten sam co na zdjęciu: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18425 1.CLARINS POUDRE LIBRE MULTI ECLACT-ubytek ok 15%-kolor 01 2.IsaDora Paleta pięciu matowych cieni do powiek w odcieniach czekolady i naturalnego beżu. Cienie idealnie nadają się zarówno do uzyskania delikatnego dziennego makijażu. jak i bardziej intensywnego wieczorowego, z efektem smoky eyes. -ubytek ok 10%max 3. Lancome PRIMORDIALE CELL DEFENSE SERUM-nowe-nieotwierane 15ml 4.Dr.IRENA ERIS INCENTIVE -uelastyczniająvy krem poprawiający gęstość skóry na noc -ubytek ok 15% 5.IWOSTIN CAPILIN krem na naczynka -nowy nieotwierany nie szukam ciuchów,bizuterii kosmetyków z niższych półek-wybaczcie ![]() i zaznaczam,że będę bardzo wybredna szukam fajnych różów, meteorków, pielęgnacji do włosów i ciemniejszych podkładów i.t.d Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2009-06-04 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: kolejna moja wymianka-zapraszam
Może coś u mnie za serum???
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mhm0808 a co to są za cienie na 5 zdjęciu?masz je jeszcze?
jamestown- nic nie udało mi sie wybrac dla siebie Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2009-05-25 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
COŻ ZA PALETKE? STRASZNIE MI ZALEZY
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Cóż,to jest paletka Inglota,kupiłam ze 3 tyg temu zainspirowana wizazowym tematem z "okładki" o makijażu w stylu Gucci
![]() Oczywiście ani razu ich nie tknęłam ![]() No,ale mogłabyś coś więcej wybrać,bo ja bym była chętna na serum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
niestey nic
![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
szkoda ,że to inglot ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
No witaj, witaj, witaj
![]() ![]() Tak tylko z przyzwyczajenia zapytam czy mam ewentualnie szansę na 1.CLARINS POUDRE LIBRE MULTI ECLACT-ubytek ok 15%-kolor 01 2.IsaDora Paleta pięciu matowych cieni do powiek w odcieniach czekolady i naturalnego beżu. Cienie idealnie nadają się zarówno do uzyskania delikatnego dziennego makijażu. jak i bardziej intensywnego wieczorowego, z efektem smoky eyes. -ubytek ok 10%max ? Odwiedź mnie, dawno u mnie nie byłaś, chociaż wsadź głowę w drzwi i krzyknij "cześć" ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
może mi by się spodobał perfumik k. minogue
![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
![]() ale i tak bardzo Cię pozdarwiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Hej
Coś u mnie za: 2.IsaDora Paleta pięciu matowych cieni do powiek w odcieniach czekolady i naturalnego beżu. 5.IWOSTIN CAPILIN krem na naczynka -nowy nieotwierany Zapraszam do mojego wątku ![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2009-05-26 o 09:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Witaj, w którymś wątku wyczytałam, że posiadasz Nu, nie znalazłabyś coś u mnie za nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się np. lolika, adict,amor amor takie słodko-orientalne zapaszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.