|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Czy i jak sprwdza się tego typu "stanik"..??
Czy któraś z Was używała tego typu stanika?? Idę na wesele i chciałabym kupić sobie sukienkę bez pleców i tu się rodzi pytanie - czy te silikonowe staniczki są naprawdę takie jak je reklamują? No i przede wszystkim czy się trzymają, nie wyobrażam sobie gdyby mi takie "coś" wypadło podczas tańczenia
Na allegro ceny tego typu staników są dosyć kuszące
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Czy i jak sprwdza się tego typu "stanik"..??
szczerze mówiąc nie wyobrazam sobie jak takie cos -nie lekkie chyba-moze podtrzymywac biust.
pozatym za 200 zł mozna kupic stanik zapinany na brzuchu w którym spokojnie mozesz założyc sukienke bez pleców. moze któras z dziewczyn ma to cudo i odpowie jaka jest prawda ![]() pzdr paula |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Niby podnosi, niby powiększa...ale wygląda bardzo naturalnie i nie ma żadnych pasków ani ramiączek
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ten stanik z ostatniego zdjecia. Nie sprawdza się zupełnie
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Stokrotko ucieszyłaś mnie
stokrotka_to_ja napisał(a): > Jest tak cięzki,że nie może podnosić,zapinanie sterczy miedzy piersiami Co do podnoszenia to mnie natura nie obdarzyła niestety ponętnym biustem dlatego to nie powinno stanowić problemu wtedy może i te zapięcie nie będzie sterczało .. ehh z czego ja sie ciesze wolałabym żeby sterczało
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Mam go
Kupiłam jakiś czas temu ten "stanik" na aukcji. Miałam go na balu sylwestrowym, na studniówce i jestem zadowolona. Trzymał się całą noc, nie trzeba było nic poprawiać. Nie powiększa on piersi ani ich nie unosi-wręcz przeciwnie-obciąża je przez co wydają się troche bardziej "klapnięte", ale jak ktoś ma naturalnie ładne piersi to nie powinno to być problemem. U mnie zdał egzamin celująco. Do sukienki z odkrytymi plecami jest niezastąpiony.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Re: Mam go
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam na Allegro za 50 zł jesli dobrze pamietam
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
U mnie w szafie ten staniczek leżał prawie rok i przyszedł w końcu na niego czas w Sylwestra.Sprawdził się w 80% tzn.jężeli odpowiednio się go przyklei-ładnie podnosi i eksponuje biust.Może dlatego, że nie mam zbyt dużego biustu(miseczka B) ale zdażyło się,że pare razy prawie mi odpadł
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
ja mam miseczkę C i naprawdę nic nie trzeba było poprawiać, trzymał się idealnie. rzeczywiście troche odstaje przy zapięciu ale to w niczym nie przeszkadza, a już na pewno pod sukienką (nawet z dużym dekoltem) tego nie widać.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Buziaczku a czułaś kiedy sie odklejał??!! Czy dopiero jak zauważyłas? Kurcze martwi mnie to bo jakby tak odpadł
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
sa dostepne w sklepach, identyczny jak na zalaczonym opakowaniu dostalam za 60zl.
warto go miec, naprawde |
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Gdy tylko poczułam,że powoli się odkleja to go przycisnełam do biustu i wracał na swoje miejsce.Lubie tańczyć i przy moich wygibańcach taki stanik trzeba by przykleić chyba na "super glu"
żeby nie odpadł.Sprawdził się też przy sukience z głębokim dekoldem,wystarzyło rozpiąć zapięcie i nic nie wystawało ani nie odstawało |
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Nie rozumie dziewczyn które nie maja warunków i kupują sukienki bez pleców albo na ramiączkach. Pewne rzeczy są przewidziane do noszenia bez bielizny i tyle. Może pocwicz w domu luźny strój i nie bedzie problemu że coś odpadnie
Pozdr |
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
xena11 napisał(a):
> Nie rozumie dziewczyn które nie maja warunków i kupują sukienki bez pleców albo na ramiączkach. Tu nie chodzi o "warunki" - moim zdaniem należy się ubierać stosownie do okazji i na wesele nie wypada iść bez stanika w sukni przez którą zdecydowanie "wyróżniałyby" się sutki /cienki luźny jasny materiał/ od tego są własnie tego typu staniki o który zapytałam Nie rozumiem co do stylu ubierania mają warunki jak to określiłaś jakoś nie zauważyłam żeby tylko kobiety z ponętnym biustem go eksponowały...to już chyba zależy od każdego indywidualnie bo mnie na przykład krępowałoby gdybym nie ubrała stanika a byłoby to widać. Pozdrawiam
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
hmm co to znaczy "nie maja warunków"?? moim zdaniem lepiej wyglądają nieduze a jędrne piersi niż duże, bo poprostu sa troszkę obwisłe! własnie dziewczyny "obdarzone przez naturę" nie powinny nosic tego typu ubrań bo musza czymś podtrzymac duze piersi--siła ciązenia
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
No właśnie to dlaczego kupiłaś na wesele tego typu sukienkę.
Myśle że zamiast kombinować z potrzymywaniem kupić drugą suknię która ominie tego typu problemy. A ta z ramiączkami to na inne okazje będzie w sam raz. Pozdrowienia i miłej zabawy |
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Hmm poprostu podoba mi się i chciałam mieć w szafie w końcu coś innego
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
widziałam takie staniki w katalogu Quelle, bodajże za 90 zł i na miseczkę A, możecie poszukac sobie też na ich stronie: www.quelle.pl
|
|
|
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
oczywiście spróbuj tyklo odradzałabyn pierwszą próbę na weselu, bo może się niesprawdzić
POzdr |
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze nie udało mi się trafić na niego w sklepach :/ Cena w Quelle jest wyższa.. wezmę chyba ten z Allegro
Dobry pomysł..postaram się go wypróbować przed weselem!! Pozdrawiam
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Ze strony Qelle "Silikonowy biustonosz. Modeluje i podnosi biust, powiększając go nawet o 1-2 rozmiary. Samoprzylepny. Można nosić 30-50 razy. Nie przesuwa się. W kolorze skóry - niwidoczny "
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.