![]() |
#1 |
Lady of Harley-Davidson
|
letni, wakacyjny kramik Agniesi ~ zapachy! ~ zapraszam! :)witam w moim nowym wątku ![]() wszystko na pierwszej stronie nieaktualne na szaro dokładka - 25.10 - post #17! zapraszam także do mojego kramiku z książkami: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=275465 (m.in. Budzyńska, Masłowska, Kalicka, Siesicka, zeszyty) WISH LIST: ZEL DO MYCIA TWARZY NABŁYSZCZACZ DO WŁOSÓW EVERYDAY MINERALS fairly light neutral intensive base szukam przewodników po różnych krajach Europy DKNY Be delicious zielone Un Amour de Patou ALIEN eau luminescente Salvador Dali Purplelips Clinique Happy In Bloom przyjmę odlewki ok 5ml: Purplelips Seduction chętnie przygarnę męskie żele pod prysznic, ale tylko nowe ![]() zel do mycia twarzy & tonik NORMADERM LRP TOLERIANE light beige profesjonalne kosmetyki do wlosow - szampony, maski, odzywki - chetnie do rozjasnianych, zniszczonych, slabych płyn do czyszczenia pędzli z naturalnego włosia tusz clinique high impact mascara - moze byc mini kremy do stop AVON mineraly morza martwego lub neutrogena krem do rak neutrogena summer white z avonu - kazda ilosc nokia 7373 [ODDAM WIELE!] szablony na sciany olejek eteryczny naturalny goździkowy plecak - 30-60 l. plecak na laptopa chusteczki nawilzane do czyszczenia monitora Aquolina: krem karmelowy, mrożona herbata, marcepan, konfitura z malin, czekolada orzechowa, wafel, czekolada z pieprzem, biszkopt, kawa, kokos, cynamon z cejlonu, na sprobowanie chetnie cos z linii jogurtowej, pianki pod prysznic, pielęgnacja Pink Sugar, chocolovers: olejek do masazu, olejek do kapieli, serduszka do kapieli, puder, cien szukam szarej torebki <- (klik!) ![]() ![]() w stylu i wielkosci tych na zdjeciu - moze byc fitnessowa, ale nie musi. wielkosc - taka na weekendowy wyjazd lub basen (mniejsza niz typowo podrozna, ale wieksza niz zwykly plecak) ![]()
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2009-11-06 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: letni, wakacyjny kramik Agniesi ~ zapachy! ~ zapraszam! :)
AQUOLINA, more e musk - blackberry and musk - piżmo i jeżyna, zostalo ponad 40/150ml, oryginalny flakonwycofuję
![]() AQUOLINA, mela caramellata - toffee apple - toffi i jabłuszko, zostalo niecale 30/150ml, oryginalny flakon AQUOLINA, latte di mandorla - almond milk - mleczko migdałowe, zostalo ponad 100/150ml, oryginalny flakon AVON, Lavender edt, zostalo ok 40/50ml, oryginalny flakon misianka AVON, Little Black Dress, summer spritz, jest ponad 45/75ml, oryginalny flakon Yves Rocher, les plaisirs nature, vanille bourbon edt, mysle ze zostalo niecale 50/100ml, oryginalny flakon AVON, Celebre edt, jest 65% pierwotnej pojemności - niestety nie wiem ile wynosi ![]() the healing garden, jasminesensations, edt spray, oryginalny flakon tester bez korka, zostalo ok 8 - 9/60ml [flakon od poczatku nie byl napelniony do konca], unikat niedostepny juz na rynku Yves Rocher, pur desir de fleur d'oranger, edt, ok 23/60ml, oryginalny flakon, kartonik Yves Rocher, pur desir de lilas, edt, zostało ok 13/60ml, oryginalny flakon, kartonik - pod światło widać ze perfumy są żółtawe, ale pachną bez zmian Yves Rocher, pur desir de lilas, edt, zostało ok 7/30ml, oryginalny flakon - pod światło widać, że perfumy są żółtawe, ale pachną bez zmian Fragonard, Figuier fleur, odlewka w szklanym atomizerze, 6ml Hexxana YSL, Baby doll, odlewka w szklanym atomizerze, 4,5/9ml Ralph Lauren, Pure Turquoise, odlewka w szklanym atomizerze, 2/5ml słonik CSP, Princesse muscat, odlewka w szklanym atomizerze, poj 10ml Victoria's Secret, Dream Angels Heavenly, sparkling body mist, odlewka w szklanym atomizerze - nie wiem ile ma poj ten atom, ale porownujac z innymi wnioskuje, ze w srodku jest ok 9-10ml mgielki FM by Federico, odpowiednik NOA CACHAREL, zostalo ok 10/30ml, oryginalny flakon CSP, Le Roi Santal, odlewka w szklanym atomizerze, poj 8ml Hexxana Kenzo, Jungle edp 4,5/9ml szklany atomizer aniaz84 Fragonard, fleur de vanille, odlewka w szklanym atomizerze, 6ml norah82 CSP, Sultan Safran, odlewka w szklanym atomizerze, poj 7ml Hexxana Britney Spears, Midnight fantasy, odlewka w plastikowym atomizerze, 3/5ml słonik Vera Wang, Princess, odlewka w szklanym atomizerze, 9ml słonik CSP, Vanille Mokha, odlewka w szklanym atomizerze, poj 9ml CSP, Amour de cacao, odlewka w atomizerze z ciemnego szkła, poj 30ml Gucci, Gucci rush 2, odlewka w plastikowym atomizerze, 3,5ml protka Britney Spears, Fantasy, odlewka w plastikowym atomizerze, 2,5/5ml słonik BLV notte 2,5/5ml szklany atomizer CSP, Coeur de Vahine, odlewka w szklanym atomizerze, poj 10ml Victoria's Secret Garden, pure seduction, to jest chyba mgiełka, odlewka w 2 atomizerach - 9ml i 4ml słonik GIORGIO ARMANI, Acqua di gio, edt, mysle ze zostalo ponad 20/35ml, - DOSTAŁAM W PREZENCIE I NIE MAM 100% PEWNOSCI CZY TO ORYGINAŁ! dokładniejsze fotki: KLIK ORIFLAME, Miss Punk, edt, zostało ok 25/30ml, oryginalny flakon BRUNO BANANI, Not For Everybody, edt, wersja testerowa - bez korka, zostało ok 16/50ml DEMETER, Mulled Cider, edc, zostało ok 8/15ml, oryginalny flakon /perfumy maja lekko cynamonowe zabarwienie - zapach bez zmian/ MOGE ODLAC [tylko za cos SUPER]: Hermes, Elixir des Merveilles - max 20ml Sephora, Insoumise? vanille caramel - max 20ml Sephora, Poetique? vanille fleur d'oranger - max 50ml Sephora, Capricieuse? vanille chocolat - max 10ml DKNY, Red Delicious - max 10ml Yves Rocher, fraicheur vegetale de... Verveine - max 20ml BVLGARI eau parfumee au the rouge - max 20ml L'OCCITANE Cherry Blossom - max 20ml mogę też odlać Salvador Dali - Black Sun w zamian za inne męskie perfumy ![]() ![]()
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2009-10-25 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Lady of Harley-Davidson
|
PUSTY flakon po Be Delicious DKNY edt 125ml + kartonik. Może ktoś by chciał do kolekcji
![]() ziaja masło kakaowe mleczko - oczyszczanie twarzy i demakijaż oczu, 200ml, raz uzyte. data 08.2010 misianka avon planet spa śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką, ok 25/75ml, data 06.2010 Dove summer glow, krem nawilżający do twarzy na dzień do jasnej karnacji, 50ml, raz stestowane, nie ma daty tylko kod 71396 DC gwaihally AVON solutions, krem nawilżająco - opalający na dzień, ok 35/75ml, data 04.2011 gwaihally RADICAL odżywka wzmacniająco - regenerująca. Raz użyta. data 08/2010 L'Oreal elseve, spray szybkie rozczesywanie nutri-blask light, ok 150/200ml, data 09/2010 SweetButterfly Joanna, szampon odświeżający z truskawką, nowy, 100ml, data 05/2010 RADICAL, mgiełka wzmacniająca do włosów, raz uzyta, ok 190/200ml, data 03/2010 evangeline Kallos, Crema al latte - krem mleczny, raz uzyty, ok 200/275ml, data 04/2010 NIVEA hair care, odżywka diamentowy blask, ok 90/100ml, brak daty, kod 72710116 SweetButterfly Joanna, odżywka do włosów z truskawką, bez spłukiwania, nowa, 100ml, data 04/2010 BOURJOIS en toute legerete, podkład, SPF12, brak daty, kod 4601, brak informacji o odcieniu, nie wiem ile zostało bo nie da się go 'prześwietlić', ale na słuch ![]() rimmel recover, rozświetlający podkład, odc 201 classic beige. uzywany, waga calego opakowania 32g (mam wage z dokladnoscia do 2g - podaje wage bo nie da sie ich przeswietlic, zebyscie mogly oszacowac stopien zuzycia). poj poczatkowa 30ml tester pudru maybelline, brzoskwiniowy z drobinkami. ubytek max 5%. niestety nie pamietam dokladnego odcienia a oryginalne - testerowe pudeleczko wyrzucilam. odcien bardziej wpada w brzoskwinke niz na zdjeciu.sliczny rimmel recover, rozświetlający podkład, odc 201 classic beige. uzywany, waga calego opakowania 22g essence volume up! lip maximizer, brak daty, kod 0706 [to na pewno nie data bo kupowałam go jakoś o 2008] ![]() dessert treats, deliciously kissable plumping lip candy, creamsicle. blyszczyk do ust Jessica Simpson. poj 3.54ml, raz testowany, brak kodu i daty szminka pacific uk, 2 razy uzyta, malutkie pekniecie na zamknieciu, brak daty, kody CW82BA, BATCH PS471 happy strawberry, lipgloss by H&M, ok 4/4,5g, brak daty i kodu The Body Shop, mango lip butter, ok 5/10ml, brak daty i kodu evangeline vichy oligo25 levres, hypoalergiczny blyszczyk 2 razy stestowany, pelnowymiarowy 10ml, odc 10 radiant red /transparentny z leciutkim polyskiem/ kod NC109, brak daty misianka fruttini, lipbalm, cherry vanilla, ok 12/15ml, brak daty, kod 551901NK Naturkosmetik, pomadka z niemiec bio-zaubernuss lippenpflege, data 09/2010, 4,5g, ubytek ok 2mm - napisy otarte od noszenia w kieszeni sephora lipgloss minibille mięta, ok 1,5/5ml, brak daty, kod 541a sct. catharina - dunski balsam do ust, mam z wymianki, ok 45/50ml cztery błyszczyki stojące z przodu: SALLY HANSEN - LIP INFLATION, Plumping Treatment 4 sztuki x 0.9g, wszystkie nowe nieuzywane od lewej: jeden, dwa, trzy, cztery aquolina, dolci baci, lip balm stick, chocolate, poj pocz 4ml - zostalo ile widac na foto aquolina, dolci baci, soft jelly gloss, pink grapefruit, poj pocz 10ml lip smacker liquid, coca-cola, poj pocz 2.8ml, uzyty kilka razy lip smacker, coca-cola vanilla, poj pocz 4g - ubytek ok 5mm sztyftu, trosze odrapany od kieszeni veet krem do depilacji, nowy, rosyjski - wydaje mi sie ze to ten co w pl jest do skory wrazliwej z olejkiem z kielkow pszenicy i wyciagiem z orchidei, ale glowy nie dam ![]() zel do mycia twarzy - ten w opakowaniu garniera z pompką - to mieszanka garniera rozowego, odrobinka garniera niebieskiego i jagodowy zel do mycia twarzy z oriflame. jest prawie 90/200ml. mnie nie podraznial, nie wysuszal - wszsytko ok ![]() oriflame, mus do ciala o zapachu gumy balonowej. wygladza, zmiekcza i delikatnie perfumuje skore. jest ok 80/125ml. data 11.09 avon solutions, hydra - radiance, nawilzajaco - rozswietlajaca maska z witaminami. [nalozyc na oczyszczona twarz, poczekac 10-15min, zetrezc chusteczka lub splukac], zostalo ok 80/100ml, 12.10
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2009-10-25 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Lady of Harley-Davidson
|
testery cieni maybelline:
bialy opalizujacy [okragly] ubytek ok 5% czarny mat ubytek ok 8% ciemny fiolet z drobinkami ubytek ok 7% słonik jasno pastelowo zoltawy ubytek 1% jasno pastelowo zielonkawy ubytek ok 4% cien inglot sprint deep pearl - ubytek widoczny na foto cien look odc 12, 2 cienie w odcieni zieleni , jasny testowany, ciemny ubytek ok 15% oriflame, colour performance, trio eyeshadow, 3206 golden embers, złoty ubytek 5%, pozostale 2 testowane gwaihally lovely, rozswietlajacy cien do powiek, 61, byl wazny do 12.2006, wszystko z nim ok, 4,2g, testowany, moge dorzucic jako gratis joko, winter glamour, eye shadow, ultradelikatny metaliczno - brokatowy gwiezdny pyl, wazny do 02.2009 - na zdjeciu przesypane do opakowania po cieniu inglota bo w oryginalnym sie pokruszyly. cien do powiek inglot, 3 odcienie rozowego, wazny do 04.2006 ale ja go uzywalam do teraz i ok. zuzycie widoczne na zdjeciu oriflame visions, 73 khaki green, porysowana od kosmetyczki, 9cm p2 volume lipliner konturówka do ust 2x stestowana cien inglot matrix, odcienie niebieskiego, najciemniejszy ubytek ok 10%, pozostałe 5%, data 08/2006 cien inglot soft pearl, odcienie zielonego, ubytek widoczny na foto, data 10/2007 Constance carroll, beach ball - 2 kremowe cienie do powiek + 2 blyszczyki, odc 3. palm beach zuzycie kazdego to ok 10%, 4x 3g cien inglot vertigo, #54, brak daty, kod FD13CN, ubytak max 20% eyeliner Bella Oggi fioletoworozowy z brokatem, uzyty z 2 - 3x gwaihally lakier maybelline colorama, 16 - berry sweet, 7,5ml, raz uzyty color jamz party time pink rozowa farba do wlosow na bardzo jasne tylko dziala Visions cheek gel ok. 12ml z 15 roz do policzkow w zelu, Oriflame Farmona, odsypka soli do kapieli stop, z cynamonem, ilosc widoczna na foto - z tej serii https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...namonowym.html
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2009-08-18 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Lady of Harley-Davidson
|
PRÓBECZKI PERFUM:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3249 4 kuleczki do kolczyka [labretu albo do jezyka] na gwint 1,6mm, koloru srebrnego [ostrzegam, nie wiem z czego są zrobione]. 2 sa z rozowym krysztalkiem w srodku a 2 z zielonym. Mam tez kolczyk – twister może być do wargi albo brwi, grubosc 1,6mm, srednica 11mm. Wszystkie nowe nieużywane etui na telefon z zebra z nici 10 saszetek herbaty lipton india [smak mango z cynamonem], bez kartonika, byly przechowywane w szczelnej puszce odlewka toniku dynamizującego garnier skin naturals do skory normalnej i mieszanej z zywa woda z owocow - max 100ml Pojemnik na soczewki AMO - pojemniczek do przechowywania, czyszczenia i dezynfekcji soczewek kontaktowych - mam kilka sztuk, nowych, sterylnych, nieotwartych. filmy z gazet - jak na zdjęciu: Nirvana - Niedopowiedziana historia Noc żywych trupow Sklepik z horrorami Hip-hopowa myjnia Uciekająca panna młoda
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2009-11-02 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Lady of Harley-Davidson
|
oczyszczajaca maseczka wodorosty i bloto z morza martwego, 6ml, nowa, data 06/2011
AVON anew ultimate cream+elixir, probka vichy novadiol 1,5ml soraya, krem przeciwzmarszczkowy na dzien, 2ml 3x 5ml soraya balsam do ciala ujedrnienie i nawilżenie 1x 4ml cztery pory roku antycellulitowy balsam do ciala zelowa chlodzaca opaska na oczy, nowa 2 pedzelki, sztuczne wlosie, uzywane i wyprane pigment MAC dark soul, odsypka, ilosc widoczna na zdj brokat sypki APC, bordowy, ilosc widoczna na zdj cien sypki mineralny l'oreal, odc 03, ilosc widoczna na zdj moge zrobic odsypke pigmentu MACa cooper sparkle do szklanej fioleczki moge zrobic odsypke NYXa purple pearl do szklanej fiolki - zostały 2 szt gwaihally 1szt 5 pędzelków, zostały od góry: 2,3 3, 5 ASTOR - Anti Stress & lift, compact cream make up, odc 002, do wszystkich typow cery, kod z pudelka 6327, brak daty - od otwarcia wazny 24miesiace - mysle ze z rok na pewno bedzie jeszcze dobry, poj poczatkowa 9g, zuzycie widoczne na foto /nie potrafie okreslic/ diorskin nude 1ml 020 beige clair toleriane podklad korygujacy 1ml odc II beige clair aa dna regeneration 40+ na dzien 2ml 2x aa nano odzywianie 25+ na dzien nawilzajaco-witalizujacy 2ml rozterki prosiaczka - taka mala ksiazeczka w ktorej sa zlote mysli Prosiaczka z Kubusia Puchatka. nowa. 2 breloczki dla koniarzy ![]() nic do zebow jordan, mietowa, 30m, uzyta raz ![]() estee lauder idealist, 1.5ml fekkai technician color care, 3-minute mask, 9ml oriflame, aqua vibes, fresh mint gloss [pysznie smakuje - jak mietowki], poj pocz 10ml - mysle ze zostalo ok 5ml takie smieszne gwiazdeczki, kupilam kiedys we Francji, ale w sumie nie mam ich do czego uzywac ![]() ![]()
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2009-08-18 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- tak na pierwszy rzut oka widzę, że chyba niewiele znajdę poza wątkiem, może jedynie odlewka jakiegoś profesjonalnego szamponu (mam Vitamino Color Loreala i nawilżający Nutri Seduction Alfaparfu), ale musiałabym dokładnie zobaczyć, jakiej wielkości mogłaby to być odlewka, bo nie wiem ile ich tam zostału w butelkach ![]() Poza wątkiem miałabym też np. odsypkę kulek rozświelających Vollare, puder brązujący Rimmel. Mogłabym też zrobić Ci małą odleweczkę cementu termicznego Kerastase (10 ml, w słoiczku po masełku do ust Body Shop) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ralph Lauren, Pure Turquoise, odlewka w szklanym atomizerze, 2/5ml
Victoria's Secret, Dream Angels Heavenly, sparkling body mist, odlewka w szklanym atomizerze - nie wiem ile ma poj ten atom, ale porownujac z innymi wnioskuje, ze w srodku jest ok 9-10ml mgielki Britney Spears, Midnight fantasy, odlewka w plastikowym atomizerze, 3/5ml Vera Wang, Princess, odlewka w szklanym atomizerze, 9ml Britney Spears, Fantasy, odlewka w plastikowym atomizerze, 2,5/5ml Victoria's Secret Garden, pure seduction, to jest chyba mgiełka, odlewka w 4ml ciemny fiolet z drobinkami ubytek ok 7% Pojemnik na soczewki AMO - pojemniczek do przechowywania, czyszczenia i dezynfekcji soczewek kontaktowych - mam kilka sztuk, nowych, sterylnych, nieotwartych. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
AQUOLINA, mela caramellata - toffee apple - toffi i jabłuszko, zostalo niecale 30/150ml, oryginalny flakon
AQUOLINA, latte di mandorla - almond milk - mleczko migdałowe, zostalo ponad 100/150ml, oryginalny flakon pianka Jessica Simpson i próbka Demeter może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
No niestety nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a jaką ilościa odlewek byłabyś zainteresowana? Mniej więcej?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
AQUOLINA, more e musk - blackberry and musk - piżmo i jeżyna, zostalo ponad 40/150ml, oryginalny flakon
Dove summer glow, krem nawilżający do twarzy na dzień do jasnej karnacji coś u mnie za jedno z nich? ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() To mój wątek ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335384 Poza nim mam z poszukiwanych przez Ciebie Vanille Bourbon balsam do ciała nowy 400ml Puder smakowy do ciala czekoladowo-kokosowy Jessici Simpson raz użyty Mam też błyszczyki smakowe Jessica Simpson NOWE!!! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
witam!
coś u mnie za vichy oligo25 levres, hypoalergiczny blyszczyk 2 razy stestowany, pelnowymiarowy 10ml, odc 10 radiant red /transparentny z leciutkim polyskiem/ kod NC109, brak daty ?? Opisz u mnie
![]() |
#17 |
Lady of Harley-Davidson
|
DOKŁADKA 25.10:
* szampon schauma z olejkiem z orzechow macadamia * tonic clean & clear skora wrazliwa * dezodorant mineralny garnier sztyft uzyty 2x * krem do rak i paznokci ziola polskie eva natura nowy * dezodorant balea young 50ml oriental secret 2x psikniety * aquolina plyn do kapieli poziomka 125ml pozostalo tyle ile widac na foto * aquolina balsam do ciala pozioka 125ml pozostalo tyle ile widac na foto * adapter do ladowarki nokia. umozliwia podlaczenie tel z mniejszym gniazdem ladowarki (2,0) do ladowarki z wtykiem 3,5mm. otwarte opakowanie ale nieuzywany. * henna 1g czarna 3szt * roz l'oreal blush delicieux 154 - brun epice - spicy brown, ubytek widoczny na foto * serum odelujace owal twarzy probka anev clinical * avon solutions rozpromieniajacy krem na dzien dobry
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2009-10-25 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
zainteresowało mnie vanille bourbon YR, Aquolina mleczko migdałowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
GIORGIO ARMANI, Acqua di gio, edt, mysle ze zostalo ponad 20/35ml, oryginalny flakon
ale musiałabyś coś dobrać..mam szukać poza wątkiem? ![]() w tej chwili np. spray nabłyszczający wellaflex, wosk nabłyszczający (głównie do loków) goldwell, mogę zrobić małą próbeczkę aliena, nabłyszczające serum do włosów dessange(2 ampułki) Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2009-06-16 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Pisałaś u mnie
![]() A więc Za to: Puder smakowy do ciala czekoladowo-kokosowy Jessici Simpson raz użyty mgielka cukier waniliowy 50ml Krem Garnier Ultra świeżość(zielony) nie otwierany Vanille Bourbon balsam do ciała nowy 400ml odlewka Halloween J.Pozo Mogę Ci jeszcze zaproponować odlewkę Aquolina Mango Fresco ![]() U Ciebie podoba mi się: AQUOLINA, latte di mandorla - almond milk - mleczko migdałowe, zostalo ponad 100/150ml, oryginalny flakon CSP, Princesse muscat, odlewka w szklanym atomizerze, poj 10ml CSP, Amour de cacao, odlewka w atomizerze z ciemnego szkła, poj 30ml (może być 10ml) breloczki - dwie zawieszki na komorke z nightmare before christmas, jack i sally, nowe, zapakowane ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- CO ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
ojej, cocona wlasnie wymienilam, przepraszam, ze nie usunelam z watku. zelu nie mam. poza watkiem mam oliwke do ciala dla niemowlat z lagodzacym wyciagiem z lipy z oriflame, krem do ciala milk&honey, wode divine sensual 27/30ml (z wiśnią, a ja wisnie lubie, ale na sobie nie zniose).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Kochana mogłabym zrobić Ci odlewkę Nutri Seduction Alfaparfu (niestety Vitamino Color zostało tam niewiele
![]() ![]() Cement termiczny to taki kosmetyk do włosów, który uaktywnia się na skutek działania wysokiej temperatury i dodatkowo chroni włosy przed jej szkodliwym działaniem (stosowanie np. przy prostownicy, suszarce, lokówce itd.) tutaj wrzucam link do KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...thermique.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy z tym pędzlem
![]() buteleczka po Aquolinie nada się idealnie ![]() ![]() ![]() czyli jakbyś widziała tę naszą wymiankę? EDIT: Czy interesowałaby Cię taka maleńka odleweczka tego Vitamino Color, tj. 30 ml (mam taką maleńką butelkę po mini szamponie Kerastase ![]() ![]() Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2009-06-16 o 12:13 Powód: dopisek :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
w tej chwili nie,trudno może innym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Może znajdziesz coś u mnie za misie lub misia oraz 3 buteleczki Accor?
Niestety nie mam nic konkretnie z twojej wishlisty. Z podobnych rzeczy mam kępki rzęs Art Deco (apakowanie bez kilku sztuk). Zajrzyj do mnie. Może coś Ci się spodoba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Moze znajdziesz cos u mnie za:
NIVEA hair care, odżywka diamentowy blask, ok 90/100ml, brak daty, kod 72710116 Joanna, szampon odświeżający z truskawką, nowy, 100ml, data 05/2010 Joanna, odżywka do włosów z truskawką, bez spłukiwania, nowa, 100ml, data 04/2010
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
COS U MNIE?
AQUOLINA, latte di mandorla - almond milk - mleczko migdałowe, zostalo ponad 100/150ml, oryginalny flakon NIVEA hair care, odżywka diamentowy blask, ok 90/100ml, brak daty, kod 72710116 aquolina pink sugar 1ml armani diamonds intense 1,5ml a kartonik dwa misie pluszowe, nowe nieużywane, może ktoś zbiera albo chce dla dziecka bardzo ladne. - JAKA WIELKOSC?
![]() |
#29 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
podobają mi się u Ciebie: AVON, Lavender edt, zostalo ok 40/50ml, oryginalny flakon ziaja masło kakaowe mleczko - oczyszczanie twarzy i demakijaż oczu, 200ml, raz uzyte. data 08.2010\ Z Twojej wish na wątku nam żel p/prysznic vanille bourbon yves rocher, (jest zdjęcie), a poza wątkiem okolo 50% kremu neutrogena d/rąk (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html, ale w nowej wersji) Zapraszam też na mój wątek, może coś znajdziesz: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=337867 ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
vichy oligo25 levres, hypoalergiczny blyszczyk 2 razy stestowany, pelnowymiarowy 10ml, odc 10 radiant red /transparentny z leciutkim polyskiem/ kod NC109, brak daty ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.