![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
NOWE Abercrombie, Torebki Atmosphere, Bershka, La Senza, Triumph XS/S
NIEAKTUALNY
Mam na wymianę ciuszki na razie same nowe i szukam w zamian tez nowych lub w stanie idealnym, wysyłam priorytetem w kopercie ochronnej. Moje ciuszki są w rozmiarze XS/S i szukam tylko takich, buty 36, bielizna 70D. Proszę o nie wklejanie linków, tylko o opis ciuszka Moja Wish - większość nowych rzeczy wymienię tylko na coś z rzeczy w wish (inaczej coś musi mi się strasznie spodobać ![]() Na wymianę mam: 1. Koszulka Bershka nowa S (oderwana papierowa metka bo dostałam w prezencie) - nieaktualne 2. Stanik La Senza 34C czyli 75C nowy (z metka) 3. Rózowa kopertowa Atmosphere (z metka)-wymiana z kleiner-Igel 4. Zielona duża Atmosphere z breloczkiem w kształcie tęczy (z metka) 5. Czerowa z kokarda Atmosphere (z metka) 6. Musztardowa Atmosphere (z metka) rezerwacja dla TiScatteroUnaFoto 7. Czarna kopertowa (z metka) 8. Vero Moda tunika czarna XS (z metka) 9. Spodnie Abercrombie XS/S na mnie niestety za duże ![]() 10. Staniczek Triumph 70C nowy bez metki Odpisuje tylko jak coś mi wpadnie w oko, przepraszam, że tak, ale liczba postów mnie przerosła
W lutym denkuję: 0 (cel: 20!) styczeń: 16 V-XII 2014: 145 Edytowane przez wiewioor Czas edycji: 2009-07-23 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: NOWE Abercrombie, Torebki Atmosphere, Bershka, La Senza, Triumph XS/S
1. Koszula Japan Style z żabotem, identyczna jak na zdjęciu tylko fioletowa, stan idealny, raz założona i wyprana, na mnie za ciasna w biuście, rozmiar niby uniwersalny, ale to XS/S na biust A,B ewentualnie małe C
2. Tunika/sukienka bombka japan style identyczna jak na zdjęciu tylko szara, dwie warstwy materiału, pod spodem nieprzezroczysty, na wierzchu przezroczysty, dół wykończony śliczna koronka. Nowa z metka. Rozmiar uniwersalny, na oko S, ale na XS i M też bedzie pasować bo ma luźny krój 3. Koszulki nocne tezenis by calezedonia nowe z metkami, śliwkowa S, malinowa M 4. Pasek na talię troll (nowy metke sciągnęłam bo przeszkadzała w przymierzaniu, ale pewnie gdzies jeszcze ja mam) 5. Pasek na talię vero moda stan idealny, miałam go raz 7. Koszula b.young S w stylu hippie/boohoo, praktycznie nowa nigdy jej na sobie nie miałam, ale od roku wisi w szafie, więc ją wypiorę dla pewności
W lutym denkuję: 0 (cel: 20!) styczeń: 16 V-XII 2014: 145 Edytowane przez wiewioor Czas edycji: 2009-07-07 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
dokladka kosmetykowa:
zapachy: 1. YR Litchi woda toaletowa (ok polowa ze 100ml), 2. Little black dress (ok 90-95% z 75ml) 3. Sephora chocolate mint (ok 30% z 10 ml) 4. Sephora raspberry (ok 85% z 10ml) 5. B.U. Tease Blue tyle co widac na zdjęciu (poczatkowa oj 75ml) Kolorówka: 1. Nowy korektor pod oczy rimmel renew & lift 201 2. prawie nowy zielony korektor gosh (użyłam go 2 razy a mam go od 3 miesięcy - po prostu nie jest mi potrzebny) 3. nowy miedzianozloty cien do powiek lasenza, 4. Cienie do powiek Inglot odcienie 79, 86 uzyte po 1 raz 5. Brązowy tusz do rzęs SEPHORA uzyty raz Pielęgnacja: 1. żel pod prysznic czekoladowy oriflame nowy 200ml + krem do rak 100ml tez nowy, 2. różane masło do ciała stenders (zuzycie ok 10%), 3. różane mydełko stenders zapakowane na prezent (nowe) Inne: 1. Pilniki do paznokci nowe 2. Bransoletka hippie nowa 3. Tipsy french z klejem nowe 4. Kamyczek + rzemyk nowe 5. Nowa szkatułka na biżuterię 3 Staniczki Calvin Klein w rozmiarze 70 C, biały założony raz, brązowy i malinowy po 3 lub 4 razy, wszystkie w stanie idealnym
W lutym denkuję: 0 (cel: 20!) styczeń: 16 V-XII 2014: 145 Edytowane przez wiewioor Czas edycji: 2009-07-17 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
1. Koszula b.young S w stylu hippie/boohoo, praktycznie nowa nigdy jej na sobie nie miałam, ale od roku wisi w szafie, więc ją wypiorę dla pewności
2. Czarna torba stan bdb mieści znacznie więcej niż A4 dłui pasek można odpiąć 3. Nowy long Orsay rozm XS 4. Nowy long bokserka xs rezerwacja wymieniona z panteraa69 5. Nowe kryjące legginsy - biodrówki bershka, za kolana marszczone. Z metki rozmiar S ale małe 6. Top wiązany Atmosphere stan bdb+, rozm z metki 36-38, ale to zdecydowanie S
W lutym denkuję: 0 (cel: 20!) styczeń: 16 V-XII 2014: 145 Edytowane przez wiewioor Czas edycji: 2009-07-16 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
1,2,3. Czerwone baleriny, miałam je na sobie 3-4 razy, biały środek trochę przybrudzony, na zewnątrz zero śladów uzytkowania. Rozmiar niby 37 ale moim zdaniem to 36/małe 37
4,5,6,7. Paski 8. Różowy szal - wymienione z Kerka 9. Fioletowy szal Orsay
W lutym denkuję: 0 (cel: 20!) styczeń: 16 V-XII 2014: 145 Edytowane przez wiewioor Czas edycji: 2009-07-16 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
1. Jeansowe szorty, rozmiar z metki 28, pasuje na S, stan idealny
2. Jeansowa mini, rozm S stan idealny 3. Komplet nowych kolczyków Clarie's 4. Różowy zegarek z cyrkoniami, stan bdb, pasek krokodylek, perłowa tarcza 5. Srebrny zegarek z ogromna tarczą, replika Dolce&Gabbana (ale nie bazarowa tylko porządna, kosztował ponad 200zł) wykonany ze stali nierdzewnej, pasek z prawdziwej skóry tłoczonej w krokodyla, stan bdb-, nie oddam go łatwo bo jest świetny, na pierwszy rzut oka ciężko odróżnić go od oryginału, ma niewielką wadę (od kleju?) zaznaczona strzałką na zdjęciu, jednak jest od wewnętrznej strony paska, więc całkowicie niewidoczna oba zegareczki wymagają wymiany baterii (koszt ok 4-6zł) - wymieniony z Kerka 6. Nowa torebeczka Atmosphere na długim łańcuszku Edytowane przez wiewioor Czas edycji: 2009-07-21 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za koszulke bershka i spodnie abercrombie
![]()
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za spodnie i kopertowke?
#14 |
Zakorzenienie
|
cos za rozowa kopertowke?
![]()
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za ktoras z nich?
4. Zielona duża Atmosphere z breloczkiem w kształcie tęczy (z metka) 5. Czerowa z kokarda Atmosphere (z metka) 6. Musztardowa Atmosphere (z metka) |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos za
1. Koszulka Bershka nowa S (oderwana papierowa metka bo dostałam w prezencie) 6. Musztardowa Atmosphere (z metka) 7. Czarna kopertowa (z metka) |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za
1. Koszulka Bershka nowa S |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
3. Rózowa kopertowa Atmosphere (z metka) coś za to ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie ; >?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos za oba staniczki?
#25 |
Wtajemniczenie
|
Coś za panterkowy stanik i różową kopertówkę? Mam parę chust w zanadrzu, mogę wkleić zdjęcia
![]()
#26 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
Koszulka Bershka nowa S (oderwana papierowa metka bo dostałam w prezencie) Stanik La Senza 34C czyli 75C nowy (z metka) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
coś za musztardową torbę??
![]()
#29 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za czerwoną torbę z kokardką ?
#30 |
Rozeznanie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:45.