![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
woalka
zastanawiam się nad zamianą welonu na woalkę
![]() czy to dobry pomysł? ktoś miał? - jeśli tak prosze o zdjecia jakby ktoś znalazł fajne zdjęcia z przykładami proszę o wklejenie zastanawiam się też czy nie połaczyć jakoś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: woalka
http://weselinka.blox.pl/2009/05/W-k...-do-slubu.html
znalazłam artykuł o kapeluszach do ślubu mi bardzo podoba się ostatnia propozycja.... oraz 1 i 3 ![]() ![]() moja mama jak wychodziła za mąż miała również kapelusik z woalką i na zdjęciach to ślicznie wygląda Edytowane przez bernadeta85 Czas edycji: 2009-07-02 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja też zastanawiam sie nad woalką, tylko ja bym chciała taki malutki stroik na głowie i do tego woalka, coś takiego
bardzo mnie kuszą te woalki ostatnio ![]() Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2009-07-02 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Polecam korzystanie w wyszukiwarki, takie tematy były już poruszane.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=woalka http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=woalka http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=woalka http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=woalka http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=woalka
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-07-02 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
sama zdecydowałam się na wolkę, więc już sporo zdjęc nazbierałam, by podpatrzeć upięcie. może tutaj znajdziesz coś ciekawego
![]() gwen.jpg 671224574_2.jpg 671224574_1.jpg 1a.jpg onelittledove-giveaway-1.jpg Birdcage-veil-updo-2.jpg 11.jpg birdcageveil_brandee.jpg 04-BCfull-01.jpg 3523774389_5fda8e1383_o.jpg Edytowane przez bujawoblokach Czas edycji: 2009-07-02 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ciąg dalszy
2008-vintage-dresses.jpg ! 01.jpg birdcageveil_aubrey4.jpg maria-l.jpg ! 20099.jpg 0112080214-main_Full.jpg drew-barrymore-grey-gardens.jpg il_430xN.59152971.jpg Woalka 1 cc_m.jpg veil2.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
i jeszcze
Birdcage-veil-updo-3.jpg ! jewelry_left.jpg KirstenLambert reduced.jpg birdcage_veil_jamie2-394x479.jpg 99419.jpg COBirdcageMyrakim-718785.jpg ill61454me.jpg 1065.jpg ! 0664_1.jpg uff.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ah, a tutaj tak jak mówisz połączenie welonu z woalką, mnie osobiście nie bardzo się podoba - co za dużo to nie zdrowo jednak
![]() birdcageveil_with_traditional_kristen.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mnie też się to niepodoba, troche za dużo, ja zawsze chciałam mieć welon ale ta woalka mnie strasznie kusi, i nie wiem co mam teraz zrobić, nie umiem się zdecydować;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Moja mama miała na głowe kapelusik z króciutką woaleczką (taka na czoło), a z tyłu była jakaś ozdoba - nie pamiętam czy to kwiat, czy jakiś taki puszek, ale spod niej wychodził welon. Był upięty w jednym miejscu, nie był rozłożony na ramiona, tylko ładnie ułożony z tyłu. Ładnie to wygladało. Jak nie zapomnę, to wkleję zdjęcia, ale to za kilka tygodni, bo nie ma mnie w domu teraz...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
zatem czekamy, bardzo jestem ciekawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam na swoim ślubie woalkę - byłam bardzo zadowolona, ozdoba była komentowana jako elegancka i nietuzinkowa.
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Kochane, a nie wiecie, gdzie można kupić kawałek takiej woalki - oprócz salonu ślubnego, bo wszędzie, gdzie bym nie poszła to ceny z kosmosu (250 w górę!!)
poradźcie mi (internet, albo warszawa, olsztyn) pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
w sklepie z tkaninami poszukaj, potem wystarczy przyszyć lub przykleić kawałek materiału do grzebyka (dostępne np w pasmanteriach lub na allegro) i gotowe.
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
ja kupiłam stąd http://www.allegro.pl/show_item.php?item=669684763
niestety nie mogę powiedzieć czy ładna, ponieważ jeszcze do mnie nie dotarła. ale faktycznie cena konkurencyjna. sama szukałam w wielu miejscach i ceny mne powaliły - za kawałek materiału, doszyty grzebyk i badziewny materiałowy kwiatek z jakimiś cekinkami ewentualnie wołają minimum 150zł ![]() a tu aukcja już się co prawda skończyła, ale może można napisać do salonu maila z zapytaniem czy mają jeszcze materiał. a nóż wystawią ![]() Edytowane przez bujawoblokach Czas edycji: 2009-07-06 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Dzięki kochane za tak liczne odpowiedzi i zdjecia
![]() kurczę kusi mnie ta woalka, ale rzeczywiście w sklepach ślubnych ich cena jest wręcz odstraszająca ![]() chyba losowanie przeprowadzę woalka kontra welon ![]() ![]() bujawobłokach ciekawa jestem też jaka była reakcja gości, że nie welon???? ![]() mam jeszcze pytanko - uważacie, że do krótkich włosów coś a'la bob beckkham bardziej pasowałaby woalka czy welon bo już głupieję Edytowane przez bobi Czas edycji: 2009-07-07 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
reakcji nie opowiem gdyż ślub dopiero we wrześniu
![]() a włosy planujesz upięte czy rozpuszczone? pytam, bo wydaje mi się, że do woalki pasują jedynie upięte, z welonem natomiast można pokombinować (zależy też jaki to miałby być welon). edit: hmm choć teraz tak patrzę na zdjęcia, które wcześniej wkleiłam i widzę, że zdarzają się także rozpuszczone włosy, w które wkomponowana jest siateczka (choć przeważnie z jakąś ozdóbką jeszcze) i też ładnie to wygląda. no więc nic tylko próbować ![]() Edytowane przez bujawoblokach Czas edycji: 2009-07-08 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Poza tym w moim salonie ślubnym taki dodatek - 230zl i w górę!! szok!!! Poza tym podzielam wasze opinie, że woalka to coś wyjątkowego, niespotykanego ![]() ![]() pozdrowionka dla wszystkich wizażystek ![]() Edytowane przez Ladyblack83 Czas edycji: 2009-07-09 o 12:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
ja już po ślubie ale planuję sesję w stylu lat 20 i 30, na allegro zakupiłam toczek z woalką za całkiem niezłą cenę http://www.allegro.pl/item665057390_...mowy_slub.html
szperajcie, szukajcie bo można znaleźć prawdziwe perełki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
uhmm bardzo ładny
![]() a może wrzucisz Julietto jakieś zdjęcia ze swojego ślubu? choć ta sesja też mnie mocno zaintrygowała, ale rozumiem, że jesteście jeszcze przed. bardzo byśmy były rade z fotek, lubimy oglądać ślubujące wizażanki i podpatrywać też przy okazji conieco, prawda dziewczyny? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Prawda prawda
![]() Ja tez sie zastanawialam nad woalka, ale nie wiem jeszcze do konca jaka bede miala suknie i czy to bedzie pasowalo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Pozdrowionka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
och! z tymi zdjeciami to jeszcze troszkę, aktualnie już 1,5 miesiąca czekam na zdjęcia z samego wesela i takiej 2h sesji przed ślubem, dopiero wtedy zdecyduję czy będę robić extra sesję, jak już będę coś miała to wrzucę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() wiesz, ja chcę taką stylizację na lata 20/30 -fale, suknia rybka, woalka i TŻ w gansta butach - o ile uda mi się go namówić ![]() ![]() pozdrowionka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
![]()
przesyłam link do stronki z mnóstwem inspiracji
nie wiedziałam, ze woalek jest tyle rodzajów i że można upiąć ją na tyle sposobów ![]() http://www.birdcageveils.com/photo_gallery.htm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej dziewczyny!
Ja miałam na ślubie woalkę kupioną u dziewczyn z http://www.etsy.com/shop.php?user_id=7003019 A o to kilka fotek (oficjalnych jeszcze nie dostałam, bo ślub był w sobotę): P1010531.jpg P1010580.jpg
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
redwolfka prześlicznie wyglądałaś! bardzo oryginalnie i tak retro! a sukienka wprost bomba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
No, naprawde, bardzo fajny klimat!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Drogie koleżanki, zmówiłam na ebay'u bazę pod "kapelusik" i wolaki, mam zamiar tworzyć samodzielnie swój stroik ślubny ...
![]() już nie mogę się doczekać paczuszki!!! ciekawe co z tego wyjdzie i co powiecie.... jak tylko będzie gotowe zamieszczam fotki i czekam na opinie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Ja polecam zamówienie woalki w pracowni ślubnych dodatków Angelika na Nowolipki 24/100 w Warszawie .Pan Bogdan naprawdę zna się na rzeczy.
Im dalej w las, tym więcej drzew. ![]() Edytowane przez mylady21 Czas edycji: 2009-07-29 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.