|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
ssszaffa yasminuuum >>>>xs-xl<<<<nieaktualne
* * * ODDAM ssszaffa yasminuuum >>>>xs-xl<<<< 1. osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła pierwsza 2. list polecony 3. Po wymiance proszę o wystawienie przekupki 4. nie odmieniam się!!!!!!!! wymieniam się tylko za rzeczy z wishlisty rzeczy 'za drobiazg' oddam bez problemu Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-07-21 o 13:09 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ssszaffa yasminuuum >>>>xs-xl<<<<
>>za drobiazg.
1. bransoletki 2. kolczyki 3. pudełko na słuchawki 4. wisiorek 5. tatuaże 6. skakanka Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-07-05 o 19:28 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
1. avon
2. bransoletka 3. cień oriflame - użyty dwa razy 4. cienie / za drobiazg nie ma zielonego! 5. cienie / za drobiazg 6. farba 7. poł farby 8. Garnier - farba, nie mogę znależć daty ważności na opakowaniu ;/ 3 szt 9. Garnier SOS na pryszcze. Używany. Nie mam pojęcia ile go zostało. Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-07-10 o 19:40 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
1. Czapka, uszkodzenie widać na foto. wystarczy zeszyć
nie ma 2. Kaszkiet 3. kalkulator bez baterii / nowy 4. kolczyki muszelki 5. kolczyki serduszka nie ma 6. naszyjnik 7. opaska 8. wisiorek z H&M 9. zawieszka Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-07-10 o 19:40 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
1.
2. 3. 4. Koszula formy REPORTER (bez paska) Rozmiar: M Wymiary: długość: 61 cm szerokość pod pachami: 44 cm rękaw: 60 cm Stan: bdb ( lekkie ślady odbarwień pod pachami, które nie rzucają sie w oczy/ dopiero dzisiaj zauważyłam) 5. Bluzka/koszula firmy Zara Rozmiar: xS, S Wymiary: długość: 62 cm szerokość pod pachami: 40 cm rękaw: 45 cm (rękaw 3/4 ) Stan: bdb 6. Spódniczka Vero Moda z wymianki (założona raz) Rozmiar: xS (34) 7. Bluzeczka rozm S 8. Bluzeczka H&M rozm. XS 9. Spódniczka rozm. 38/M DOKŁADKA 10.Bluzeczka rozm S Butik 11. Zegarek bez baterii, mam go z wymianki. nie daje gwarancji że działa, ale powinien. 12. Kolczyki guziczki Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-07-15 o 12:00 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
1. Puder rozświetlający O'leoral - użyty dwa razy
2. Róż INGLOT nie ma 3. Podkład naturalny jasny. / oddam za drobiazg nie ma 4. Szminka 5. Tatuaże 6. Kolczyki 7. Zegarek, bez baterii, z wymianki (na mnie za duży) Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-07-12 o 18:58 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
1. Bluzeczka w panterkę rozm s/m nie ma
2. Góra od stroju ATMOSPHERE rozm s/m 3. rozm M 4. Sweterek rozm M (większe S) ma inny ostatni guik 5. Tunika boho/etno rozm xs/s 6. Koszula w kratkę Rozmiar: M/L Wymiary: długość: 67 cm szerokość pod pachami: 43 cm rękaw: 56 cm Stan: cel Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-07-15 o 12:03 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
1 2. Szelki nie ma 3. naszyjnik 4. Kolczyk do pępka 5. Chustka, mniejsza 6.podkolanówki 7. DOKŁADKA!!!! Wspaniała tunika rozm xS/S/M (pa gumkę na biuście) założona jedynie raz!!! Oddam tylko za coś extra! Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-07-15 o 12:06 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
1. Żółty stanik 75A bez ramiączek
stan: bdb 2. Strój kąpielowy rozm M Wada: dziurka - wystarczy zeszyć. Widać na foto. 3. Stanik bez ramiączek 75A / nie jest już śnieżnobiały 4. czarny bez ramiączek 75A, zmechacony od wewnątrz. 5. stringi 6. stringi, nie są białe tylko lekko różowe. Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-07-09 o 20:22 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
1. Białe spodnie rozm 36
2. Spodnie sportowe HOUSE rozm S 3. Spódniczka rozm M na gumce Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-07-09 o 20:25 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
1. Buty rozm 37
stan. db 2. Pasek stan db 3. Buty nowe rozm 37 (na 36 też bedzie ok) 4. Rozm M 5. Spódnica z wysokim stanem, długa rozm s 6. Rozm xs/s 7. Opaska z kokardką Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-07-19 o 13:55 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
1
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
2
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za garniera (do kiedy ważny?)i wisiorek szpilkę?
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za:https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=2354041&d=1246815422
mam węgiel 4 sztuki(jakieś 17cm) nie znam się ale na opakowaniu napisane jest 6,0/8,omm
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
- kolczyki 'pawie pióra'
- plastry, wosk - biała koszulka na cienkich ramiączkach, podkoszulka - węgiel do malowania mam to z Twojej wish ![]() Pamietam, ze keidys mi sie cos u Cb podobalo, tylko ze we wczesniejszym watku
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Coś za wisiorek z h&m
|
|
|
|
|
#21 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
hej kochana
znalazłabyś coś może u mnie za ta koszuleczkę w panterkę s\m ?
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1246815422 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1246873792
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1246814915???
|
|
|
#26 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
ehh szkoda
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za pudełko na słuchawki, różową koszulkę i skakankę? ( tylko potrzebna długośc i info czy skanka się nie zawija - czy rączki są przymocowane do sznurka na sztywno)
pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

nie ma 

Blog kosmetyczno-pazurkowy