![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Ziaja PRO, Tołpa, Dermacol, FlosLek, Manhattan Clearface, Seboderm, Pure Zone i inne
WĄTEK NIEAKTUALNY
MAM DO WYMIANY: ![]() Pielęgnacja: - TOŁPA HUMINEA ROSACAL Delikatny żel miceralny do mycia twarzy i oczudata ważności 10/2009 (skóra wrażliwa, naczyniowa i zaczerwieniona) tubka 150 ml – zostało ponad 80 % (kilka razy użyty); - leci do lorane - TOŁPA HUMINEA STREFA T Matujący krem korygujący (skóra wrażliwa, mieszana, tłusta i trądzikowa) tubka 40 ml – zostało 60 %; data ważności 11/2010 leci do tampoli - TOŁPA HUMINEA STREFA T Maska korygująca (skóra mieszana, tłusta i trądzikowa) tubka 50 ml – zostało 50 – 60 %; data ważności 09/2010 leci do tampoli - SEBODERM Emulsja o działaniu przeciwłojotokowym (do stosowania na twarz i owłosioną skórę głowy) buteleczka 30 ml – zostało 85 %; data ważności 01/2013 - zarezerwowany dla Charlotta11 - L’OREAL Pure Zone Hydra Pure (Krem nawilżający przeciw przetłuszczaniu się skóry) tubka 75 ml – zostało 90 % (kilka razy użyty); data ważności 04/2011 leci do tampoli - FLOSLEK Żel ze świetlikiem i aloesem do powiek i pod oczy, tubka 15 ml – zostało 60 %; data ważności 05/2011 - leci do 86Paula - FLOSLEK Żel ze świetlikiem i babką lancetowatą do powiek i pod oczy, tubka 15 ml – zostało 60 %; data ważności 05/2011 - Avene - woda termalna 150 ml (nowa, nieużywana, zafoliowana); nie znalazłam daty ważności, za to na spodzie jest kod: AV5280B 17H52/4) - zdjęcie -> tutaj - leci do lorane -La Roche - Posay Posthelios balsam po opalaniu 40ml (dołączony jako gratis przy zakupie filtra Anthelios XL) - nowy, nieużywany; data ważności 01/12 - zdjęcie -> tutaj Pielegnacja profesjonalna: - ZIAJA PRO Żel Myjący Antybakteryjny (Program oczyszczający do cery trądzikowej) butla 500 ml – zostało 80%; data ważności: 02/2011- leci do braworki - ZIAJA PRO Peeling z mikrogranulkami bardzo mocny (Program oczyszczający do cery tłustej i mieszanej) butla 250 ml – zostało ponad 90 % (raz użyty); data ważności 04/2011- leci do braworki - ZIAJA PRO Maska Oczyszczająca z glinką zieloną + dermabrazja (oczyszczający do cery tłustej i mieszanej) słoik 250 ml – zostało ponad 90 % (raz użyta); data ważności 04/2011 - leci do tampoli - ZIAJA PRO Maska uspokajająca [z algami brunatnymi] (Program oczyszczający do każdego rodzaju cery; Program wzmacniający do cery naczynkowej; Program do eksfoliacji) słoik 250 ml – zostało ponad 90% (raz użyta); data ważności 04/2011 - leci do SaraSara Kolorówka: - VIPERA Rozświetlający hydro – mus (kolor: świetlisty brąz) tubka 20 ml, nowa (nieużywana, kolor wypróbowany na ręce), data ważności 07/2010 - DERMACOL Make-up Cover (kolor 210) tubka 30 g – zostało 60 %, data ważności 01/2012 - DERMACOL Make-up Cover (kolor 212) tubka 30 g – zostało 70 %, data ważności 04/2011 - MANHATTAN CLEARFACE Compact powder (puder w kamieniu) kolor 70 vanilla, opakowanie 9g (brak gąbeczki) – zostało na oko 50 % (patrz zdjęcia); brak daty ważności – kupiony w 2009 roku - MANHATTAN CLEARFACE Compact powder (puder w kamieniu)kolor 76 sand, opakowanie 9g– zostało na oko 30 - 40 % (patrz zdjęcia); brak daty ważności – kupiony w 2009 roku - MANHATTAN CLEARFACE Compact powder (puder w kamieniu) kolor 77 natural, opakowanie 9g – zostało na oko 50 % (patrz zdjęcia); brak daty ważności – kupiony w 2009 roku Mam do wymiany także: ![]() Minerały i mazidła ![]() (w przypadku "prochów" interesują mnie wymianki o wielkości min. sampla EDM; pogrubioną czczionką - moje priorytety) - Sunlight Finishing Dust EDM - krzemionka - puder ryżowy - puder jedwabny - boron nitride 16 (CS) - olej jojoba - Raya Bio-Effective Night Cream (Lure Beauty) - Raya Azulen Day Cream (Lure Beauty) - róże EDM: Pink Snowflakes, Sand Cherry - cienie EDM: Butterfly Kisses, Rock Anthem, Dreaming Dandy, Picnic, Love Letters, Casual Friday, Leaps & Bounds, Smokey Pink, Kayak, Room Addition - korektory EDM: Pick Me Up Pink, Morning , Fresh, Dawn, Clear, Mint (w przypadku 3 ostatnich mogą być odsypki mniejsze niż sampel EDM) -rozświetlacze EDM: Dusty Miller, Pearl Beige, Pearl Sunlight, Wet Sand, Champagne, Pearl Pick Me Up - podkłady EGM: Michico i Mai Lee (duże ilości) - rozświetlacz Sundew Lumiere - róże SN: Cosmic, Baby Doll, Tart, Stellar - pędzle (mogą być używane ![]() w dużych ilościach szukam: - kremu Raya Multi - Fruit Day Cream (Lure Beauty) - kremu Raya Microdermabrasion Resurfacing Cream (Lure Beauty) - innych kremów/żeli z mikrodermabrazją - oleju z pestek moreli (najlepiej z ECOspa) - hydrolatów: neroli, lawendowego, oczarowego, z róży stulistnej - mydła RHASSOUL & MOROCCAN CLAY CLEANSING BAR EGM - olejków myjących do twarzy (pomarańczowy, waniliowy) Można mnie kusić także książkami (lubię kryminały, ale inne też mogą być), muzyką (jazz, blues, etno), biżuterią i perfumami FM (202, 204, 06, 81, 88, 211, 212) A także: - perfumy FM (202, 204, 06, 81, 88, 211, 212) - acne derm - contratubex - balsamy do ust Rosebud Salve - odaban (spray) - Schwarzkopf Got2b Glued Water Resistant Spiking Glue - Wella ShockWaves Krem Artystyczny Nieład Wymianki zawsze wysyłam w bąbelkowych kopertach listem poleconym priorytetowym (ewentualnie paczką priorytetową) Staram się dokładnie opisywać ilość produktu – jak mam jakieś wątpliwości, to podaję, że jest mniej, bo wolę, by odbiorca mile się zaskoczył niż przeżył rozczarowanie. Na pytania zadane w moim wątku odpowiadam tylko i wyłącznie w moim wątku.
Edytowane przez biedronqa Czas edycji: 2010-09-24 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ziaja PRO, Tołpa, Dermacol, FlosLek, Manhattan Clearface, Seboderm, Pure Zone i
I jeszcze dalsze fotki
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ziaja PRO, Tołpa, Dermacol, FlosLek, Manhattan Clearface, Seboderm, Pure Zone i
- ZIAJA PRO Żel Myjący Antybakteryjny (Program oczyszczający do cery trądzikowej) butla 500 ml – zostało 80%; data ważności: 02/2011
- ZIAJA PRO Peeling z mikrogranulkami bardzo mocny (Program oczyszczający do cery tłustej i mieszanej) butla 250 ml – zostało ponad 90 % (raz użyty); data ważności 04/2011 - ZIAJA PRO Maska Oczyszczająca z glinką zieloną + dermabrazja (oczyszczający do cery tłustej i mieszanej) słoik 250 ml – zostało ponad 90 % (raz użyta); data ważności 04/2011 coś u mnie w zamian????
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
- ZIAJA PRO Żel Myjący Antybakteryjny (Program oczyszczający do cery trądzikowej) butla 500 ml – zostało 80%; data ważności: 02/2011
- ZIAJA PRO Peeling z mikrogranulkami bardzo mocny (Program oczyszczający do cery tłustej i mieszanej) butla 250 ml – zostało ponad 90 % (raz użyty); data ważności 04/2011 - ZIAJA PRO Maska Oczyszczająca z glinką zieloną + dermabrazja (oczyszczający do cery tłustej i mieszanej) słoik 250 ml – zostało ponad 90 % (raz użyta); data ważności 04/2011 moze cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
- ZIAJA PRO Peeling z mikrogranulkami bardzo mocny (Program oczyszczający do cery tłustej i mieszanej) butla 250 ml – zostało ponad 90 % (raz użyty); data ważności 04/2011 - ZIAJA PRO Maska Oczyszczająca z glinką zieloną + dermabrazja (oczyszczający do cery tłustej i mieszanej) słoik 250 ml – zostało ponad 90 % (raz użyta); data ważności 04/2011 moze cos u mnie?[/QUOTE] Niestety nic ![]() Raczej nie szukam tradycyjnej kolorówki (wyjątek Max Factor Masterpiece Max) i markowych perfum. Z pielęgnacji też wolałabym produkty naturalne/biochemiczne (mazidła itp.) Niezbyt mnie też interesują ubrania. Natomiast można mnie kusić książkami, gadżetami, biżuterią i dodatkami i oczywiście kosmetykami mineralnymi... ![]()
Edytowane przez biedronqa Czas edycji: 2009-07-06 o 10:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() ZIAJA PRO Maska Oczyszczająca z glinką zieloną + ) słoik 250 ml - 90 % TOŁPA HUMINEA STREFA T Maska korygująca 50 ml – zost.50–60 % L’OREAL Pure Zone Hydra Pure krem tubka 75 ml – zostało 90 % - TOŁPA HUMINEA STREFA T Matujący krem 40 ml – zostało 60 % Zapraszam do obu wątków ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-07-06 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Daj znać, czy taki układ Ci pasuje ![]() Aha, a czy za książkę "Moje nadprzyrodzone wesele" może być TOŁPA HUMINEA STREFA T Matujący krem i L’OREAL Pure Zone Hydra Pure - czy to za mało dla Ciebie?
Edytowane przez biedronqa Czas edycji: 2009-07-06 o 08:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, szkoda ,ze nic więcej, ale rozumiem Ciebie...Z kolei ja teraz wolę większe wymianki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
ZIAJA PRO Maska Oczyszczająca z glinką zieloną + ) słoik 250 ml - 90 % TOŁPA HUMINEA STREFA T Maska korygująca 50 ml – zost.50–60 % L’OREAL Pure Zone Hydra Pure krem tubka 75 ml – zostało 90 % - TOŁPA HUMINEA STREFA T Matujący krem 40 ml – zostało 60 % za : - 4.NASZYJNIK- zielony, perłowy, efektowny. Nowy! - książkę "Moje nadprzyrodzone wesele" - =BIOCHEMIA URODY- maseczka wulkaniczna z limonką, jakieś 3/4 z 50 g.Okragłe opakowanie z zakretką. Swieży zakup.Za cos fajnego) ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
- ZIAJA PRO Peeling z mikrogranulkami bardzo mocny (Program oczyszczający do cery tłustej i mieszanej) butla 250 ml – zostało ponad 90 % (raz użyty); data ważności 04/2011
- ZIAJA PRO Maska Oczyszczająca z glinką zieloną + dermabrazja (oczyszczający do cery tłustej i mieszanej) słoik 250 ml – zostało ponad 90 % (raz użyta); data ważności 04/2011 - ZIAJA PRO Maska uspokajająca (Program oczyszczający do każdego rodzaju cery; Program wzmacniający do cery naczynkowej; Program do eksfoliacji) słoik 250 ml – zostało ponad 90% (raz użyta); data ważności 04/2011 - MANHATTAN CLEARFACE Compact powder (puder w kamieniu) kolor 70 vanilla, opakowanie 9g (brak gąbeczki) – zostało na oko 50 % (patrz zdjęcia); brak daty ważności – kupiony w 2009 roku - DERMACOL Make-up Cover (kolor 210) tubka 30 g – zostało 60 %, data ważności 01/2012 coś u mnie za to?
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2009-07-06 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
no to szkoda. pozdrawiam
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Moze cos u mnie za: - ZIAJA PRO Żel Myjący Antybakteryjny - ZIAJA PRO Peeling z mikrogranulkami bardzo mocny - ZIAJA PRO Maska Oczyszczająca z glinką zieloną + dermabrazja - ZIAJA PRO Maska uspokajająca - TOŁPA HUMINEA ROSACAL Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale i tak pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A odsypałabys mi jeszcze trochę pudru z bambusa ![]() Ja tez coś dołożę od siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Wyślę paczką priorytetową (ta maseczka z glinką jest ogromna, więc jako list polecony odpada). Co do pudru bambusowego, to wyślę Ci całość, bo i tak nie mam pudełek na odsypki ![]() Będzie mi bardzo miło, jeśli dołączysz od siebie odsypkę/odlewkę czegoś z biochemii/mazideł/naturalnej pielęgnacji albo jakiś róż/cień mineralny (jeżeli oczywiście posiadasz coś takiego). Interesują mnie też puste opakowania na pudry, słoiczki kosmetyczne, atomizery itp. Ewentualnie jakieś próbki perfum (słodko-cytrusowe lekkie zapachy) ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za?
- ZIAJA PRO Peeling z mikrogranulkami bardzo mocny (Program oczyszczający do cery tłustej i mieszanej) butla 250 ml – zostało ponad 90 % (raz użyty); data ważności 04/2011 - DERMACOL Make-up Cover (kolor 210) tubka 30 g – zostało 60 %, data ważności 01/2012
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, napisałam Pw..Dobrze, że mnie "naprowadziłaś," to już wiem , co Ci dołożę ![]() ![]() Będziemy w kontakcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() - ZIAJA PRO Peeling z mikrogranulkami bardzo mocny (Program oczyszczający do cery tłustej i mieszanej) butla 250 ml – zostało ponad 90 % (raz użyty); data ważności 04/2011 - ZIAJA PRO Maska uspokajająca [z algami brunatnymi] (Program oczyszczający do każdego rodzaju cery; Program wzmacniający do cery naczynkowej; Program do eksfoliacji) słoik 250 ml – zostało ponad 90% (raz użyta); data ważności 04/2011 zapraszam ![]()
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz coś za ziaję - maskę i peeling?
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z Twoich rzeczy pasuje mi tylko Mogę zaproponować taką wymiankę: Dermacol za Acne-derm. Jeżeli byłabyś zainteresowana, to prosiłabym Cię (w miarę Twoich możliwości) o sfotografowanie tubki Acne - derma i podanie mi jego daty ważności.
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Niestety nic
![]() Ok ![]() Fakt, małe wymianki niezbyt się opłacają.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
![]()
Ktoś jeszcze chętny na wymianę?
Serdecznie zapraszam ![]()
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Róże juz nieaktualne - oba poleciały do Cathy
Dla fanek minerałów - dołożyłam 2 róże EDM (pełne wymiary): róż Snooze Bar EDM (PEŁNY WYMIAR) - użyty 2 razy na policzki - przepiękny brązowo-karmelowo-brzoskwiniowy kolor (niestety do mojej karnacji bardziej pasują różowe róże) róż Jump Rope EDM (PEŁNY WYMIAR) - użyty kilka razy (zostało 90-95%) - chłodny fioletowo-różowy odcień brudnego różu Osoby zainteresowane proszę o wpisywanie się w wątku wymiankowym mineralnym -> Minerały(Jump Rope,Snooze Bar) Pozostałe minerały poleciały do Jackie_S [sampel Light Almond Intensive EDM , sampel Light Almond Semi Matte EDM, odsypka maseczki wulkanicznej z limonką (wielkości sampla w strunie), próbeczka Light Neutral, próbeczka Golden Light, sweet almond intensive EDM (1,5 sampla w strunie)].
Edytowane przez biedronqa Czas edycji: 2009-07-28 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za maskę Ziaja Pro?
![]() Edit: I może peeling Ziaja Pro? ![]()
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn Edytowane przez Flicka Czas edycji: 2009-08-24 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.