|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Piosenki latino ;)
Dziewczynki i chlopcy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Piosenki latino ;)
A mozesz dokladniej sprecyzowac gatunek muzyczny? Taki typowo latynoski, cos podchodzacego pod salsę? (np. Mecano - Bailando Salsa, Gipsy Kings - Salsa Latino, Celia Cruz - La Vida Es Un Carnaval, Fulanito - Callate).
Czy raczej coś dyskotekowego? Piszesz ze cos szybkiego w stylu vamos a la playa... i tu mam problem bo są dwie zupelnie rozne wersje vamos a la playa ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ines moja kochana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ok, to pozniej poszukam jakichs tytułow
![]() Chociaz nie mam tego zbyt wiele ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ok ,bylabym Ci bardzo wdzieczna
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
No wiec tak...
![]() W podobnym klimacie sa nastepujace piosenki: Jennifer Lopez - Una noche mas (jest to hiszpanska wersja waiting for tonight - jezyk w ktorym jest spiewana sprawia ze ta piosenka kojarzy mi sie latynoskimi rytmami ![]() Podobnie rzecz się ma z Shakira - Te Aviso Te Anuncio (hiszpanska wersja Objection-tango) Poza tym: Shaft - Mambo Italiano Paulina rubio - sexual lover Loona - Viva El Amor Loona - Bailando Junior Jack - E Samba Monika Kruse - Latin Lovers Pizza Boys - Oh Le Le Estrella - La Fiesta Loca NEGROCAN - Cada vez que te veo I nwosci: Jerry Ropero - Coracao The Underdog Project - Remember Moonlight vsAzoto - San Salvador. Narazie tylko to mi przychodzi do głowy... Niektore na pewno znasz ![]() Mam nadzieje ze coś się spodoba.
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
A ja gorąco polecam piosenki Davida Bisbala,ja generalnie lubię wszystkie,ale te są moje ulubione:
-Mienteme -Buleria -Amores del Sur -Camina y ven -Oye el boom
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje Wam , super te piosenki
![]() Jakby ktos znal jeszcze jakies fajne pioseneczki to bardzo prosilabym o tytuly ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Cristian Castro - Azul (wogole polecam tego włąsnie wykonawcę, najlepszy latynoski piosenkarz, z niecierpliowścia czekam na jego pierwszy angielski album)
Selena - Bidi bidi bom bom io inne w sumie też Eduardo Verastegui - Vivo la locura
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Piosenki latino ;)
UP
czy któraś z Was zna jakieś piosenki w stylu np. Monchy & Alexandra - no es una novela, mam dzisiaj taki dzień na salse i chętnie posłucham czegoś melodyjnego ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Piosenki latino ;)
up, naprawde zależy mi na czymś takim, a podane tu tytuły to jednak nie jest to dla mnie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.