![]() |
#1 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
![]() ♣ ♣ ♣ Cala wardrobe presents: Summer-Autumn 2oo9 ♣ ♣ ♣NIEAKTUALNY!!! NAJŚWIEŻSZY WĄTEK ZNAJDZIESZ TU ! 1. NIE TOLERUJĘ linków! Jeśli coś Ci się u mnie podoba napisz zwyczajnie co to jest. Wiadomości z linkami będę ignorowała. 2. Wymieniam się tylko na coś z wish. 3. Jeśli coś mi się u Ciebie spodoba odpiszę u Ciebie, jesli nic odpiszę u siebie. Dokładka !!! 14.09.2009 Post 30 WISHLIST: Mój rozmiar - XS/S. * !!!!!! dzianinowe ciepłe sukienki * !!!!!! długie cardigany <zapinane na guziki ale niekoniecznie> * !!!!! biała dłuższa koszula <żabot, plisy, koronka lub prosta>
* !!!! longi & boxerki & tuniki każdej postaci * !!!! biały cienki pasek * !!! ciekawe wisiory na długim łancuszku * !!! prawdziwe czarne rurki 26/33-34 <szer. nogawki max 15 cm, długość min. 104 cm> * !! eleganckie alladynki <promod np.> * !! chusty * ! tuby <najlepiej dłuższe> Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-09-27 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
404 Not Found
|
Dot.: ♣ ♣ ♣ Cala wardrobe presents: Summer-Autumn 2oo9 ♣ ♣ ♣
![]() ABSOLUTNIE NOWE !!! Rozmiar 39. - NIEAKTUALNE ! ![]() Na jakże modnym słupku! Założone kilka razy. Rozmiar 38. - NIEAKTUALNE ! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-08-23 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
404 Not Found
|
![]() Oryginalne! Wykonane ze skóry. Kupione 28. czerwca br. przez All. Niestety okazały się za małe ![]() Założone 2 razy. Stan idealny!!! <patrz foto>. Rozmiar 39. - NIEAKTUALNE ! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-08-05 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
404 Not Found
|
![]() Jedyne i niepowtarzalne... Śliczna delikatna kokardka. Czarna wkładka w białe kropki. Kupione specjalnie na wesele. Rozmiar 39. Stan wręcz idealny! Jeszcze pachną nowością! ![]() Zamszowe... Wdzięcznie marszczone... Rozmiar 39. Stan bardzo dobry. <foto pożyczone - w chwili obecnej jestem bez aparatu> - NIEAKTUALNE ! ![]() Skóra eko. Rozmiar 39. Stan bardzo dobry. <foto pożyczone - w chwili obecnej jestem bez aparatu> Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-09-24 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
404 Not Found
|
![]() Jedyne i niepowtarzalne... "Szczypane" na przedzie. Oryginalnie obszyte naokoło. Wycięte po wewnętrznej stronie. Wykonane ze skóry naturalnej. Wkładka również skóra naturalna. Rozmiar 38/39. Stan dobry +. ![]() Hitowy wzór! Założne kilka razy. Niestety dla mnie za małe :,( Rozmiar 39. Długość wkładki 25 cm. - NIEAKTUALNE ! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-08-25 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
404 Not Found
|
![]() znanej i cenionej firmy Sistemfive. Nowa z metką! Najmodniejszy w tym sezonie motyw kwiatowy! Rozmiar S. ![]() Zalotny nitoperz z sexi dekoltem. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. - WYMIENIONA ! ![]() NOWA !!! Dla mnie za krótka ![]() Rozmiar S. - NIEAKTUALNE ! ![]() NOWA! Wykonana z grubego, świetnej jakości dżinsu. Lekko wycierana. Rozmiar S. Prezent od siostry, jednak ja nie lubię ogrodniczek. Kosztowała sporooo, więc łatwo nie będzie .- NIEAKTUALNE ! ![]() Czekoladowa w białe kropki. Stójka. Przy dekoldzie 3 guziczki. Przy rękawach bufki. Dopasowana i wiązana w pasie. Rozmiar S. Stan idealny. ![]() Kopertowa. Rozmiar S. Stan idealny <zakłożona na kilka okazji>. ![]() <zarówno z przodu jak i z tyłu>. Delikatnie rozkloszowana. Z przodu przy dekoldzie wdzięcznie marszczona. Rozmiar z metki niby XL, ale to przesada ![]() Stan idealny! ![]() Tuba z asymetrycznym dołem. Motyw kwiatowy. Dwuwarstwowa. Dzielnie się trzyma na biuście, nie spada. Rozmiar S. Założona na jedną okazję. Stan idealny! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-08-18 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
404 Not Found
|
![]() z plisami. Zapinana na guziki przy dekoldzie. Rękawy podwijane. Kolor kawowy. Rozmiar S/M. Stan bardzo dobry. - WYMIENIONA ! ![]() Oryginalny! Rozmiar S. Stan idealny! ![]() Świernie leży na ciele. Luźny golf fajnie się układa. Stan baaardzo dobry. Rozmiar S <na M też styknie>. ![]() Bufki... Rozmiar S. Stan bardzo dobry. - WYMIENIONA ! ![]() Marszczona przy dekoldzie. Wiązana z tyłu. Odcinana pod biustem i od tego momentu rozkloszowana. Wdzięczne rękawki bufki... Rozmiar S. Stan bardzo dobry. ![]() Bufki... Mega duże guziki dla ozdoby... Rozmiar S. Stan bardzo dobry. - WYMIENIONA ! ![]() Bufki... Marszczenia przy dekoldzie. Rozmiar S. Stan idealny! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-09-08 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
404 Not Found
|
![]() Rozmiar XS/S. Stan baaardzo dobry. ![]() Czarna z pomarańczowym nadrukiem. Rozmiar 38. Dobra także na 36. Stan idealny! - WYMIENIONA ! ![]() Z żabotem... Guziki... Na samym dole falbanka... Słodki kolorek - pudrowy róż. Rozmiar M. Stan idealny! - WYMIENIONY ! ![]() z amarantowym nadrukiem. Tylko dla wielbicielek pilki noznej ![]() Rozmiar XS. Stan bardzo dobry. ![]() Rozmiar S. Stan dobry +. ![]() Rozmiar S. Stan idealny! ![]() Rozmiar XS. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-09-07 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
404 Not Found
|
![]() Bufki... Marszczenia przy dekoldzie. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. ![]() Coś na wzór chińskiej. Rozmiar S. Stan idealny! ![]() Duży kopertowy dekold. Grubsze ramiączka plecione w warkocz. Rozmiar S/M. Stan bardzo dobry! ![]() Przy dekoldzie ażurowa koronka. Rozmiar M. Stan bardzo dobry. ![]() Rozmiar S. Stan bardzo dobry! ![]() Rozmiar S. Stan bardzo dobry! ![]() Rozmiar M/L. Stan bardzo dobry! - WYMIENIONA ! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-07-21 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
404 Not Found
|
![]() Marszczona przy biuście. Rozmiar M. Stan bardzo dobry. ![]() Dopasowana. Rozmiar M. Stan bardzo dobry. ![]() Rozmiar M. Stan bardzo dobry. ![]() Wykonane z mięciutkiego i delikatnego materiału. Trójkątny dekolt. Rozmiar S. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-07-14 o 23:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
404 Not Found
|
![]() Przy rękawach bufki. Rękaw 2/3. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. - NIEAKTUALNE ! ![]() Rękaw 2/3. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. - NIEAKTUALNE ! ![]() Bufki... Marszczenia... Rozmiar L, ale równie fajnie wygląda na S-M. Stan idealny! - WYMIENIONY ! ![]() Długi rękaw. Pochodzi z ostatniej kolekcji. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Kosztował 99 zł, więc... - NIEAKTUALNE ! ![]() Odcinany pod biustem, do dołu rozkloszowany. Na dole rękawów posiada ściagacze. Stylowy, jedyny i niepowtarzalny. Wykonany z najwyższej jakości materiału: 55 % merino wool, 40 % acrylic, 4 % cashmire. Rozmiar S. Stan idealny! Jak nowy! Sporo kosztował, więc łatwo nie oddam! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-09-07 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
404 Not Found
|
![]() Marszczony przy guzikach. Rekaw 2/3. Rozmiar L, jednak słodko wygląda także na S. Stan idealny! - WYMIENIONY ! ![]() Oryginalny! Rękawy 3/4. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. ![]() Pasiasty. Sexi dekold w łódkę, dzięki któremu można kusić odsłoniętymi ramionkami ![]() Baaardzo delikatny i mięciutki. Super wygląda w zestawieniu z longiem. Rozmiar S. Stan idealny! ![]() Stan idealny! Rozmiar S. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-08-05 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
404 Not Found
|
![]() Zapinana na suwak. Po bokach kieszenie. Duży kaptur ze sznurkiem. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry. ![]() z serii YOUNG. Zapinana na suwak. Po bokach marszczone kieszonki. Kaptur także marszczony. Rozmiar S. Stan bardzo dobry <posiada delikatna plamkę na lewej piersi>. ![]() Kaptur... Rozmiar S. Stan bardzo dobry. - WYMIENIONA ! ![]() Duży kaptur... W kapturze ściągacz. Dwie pionowe kieszenie zapinane na zamek. Mega miękki i ciepły. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. ![]() Kaptur... Rękaw 2/3... Rozmiar XS. Stan bardzo dobry. ![]() Świetny kolorek - pudrowy róż. Kaptur. Na prawej piersi wyhaftowana róża. Pionowe kieszenie zapinane na zamek. Rozmiar S <na moje bardziej M>. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-09-18 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
404 Not Found
|
![]() Pochodzi z ostatniej zimowej kolekcji. Kruczoczarny... Dopasowany w pasie... Wysoka stójka... Cieplutki i wygodny. Rozmiar 36. Stan idealny! Noszony tylko jeden sezon <czyt. 4 miesiące>! WYMIENIĘ TYLKO NA INNY PŁASZCZYK! NAJCHĘTNIEJ SZARY DWURZĘDOWY Z H&M. ![]() NOWA!!! Grubo dziergana... Posiada śliczny ścieg. Kupiona na Allegro, dla mnie jednak zbyt workowata. ![]() Długi. Gruby. Megamiękki! Świetny gruby ścieg z zamierzonymi "oczkami". ![]() Wykonane z prawdziwej skóry zamszowej. Rozmiar podany na metce S/M. Są naprawdę przecudne, ale... No właśnie... Lewa rękawiczka po wewnętrznej stronie posiada rozdarcie, które utrwaliłam na zdjęciu. Fioletowa nić i sprytna ręka i rozdarcia nie ma. Kupiłam je w zeszłym roku za 49,90 zł. Nosiłam przez jakiś miesiąc i od czasu rozdarcia leżały w komodzie i czekały na zszycie. No i się nie doczekały. P.S. Kolor wyszedł niejednolicie i wygląda brudno jak to zamsz. Dla chętnych zrobię zdjęcia przy świetle dziennym. ![]() Nowe, jeszcze nie rozpieczętowane. Długie do połowy przedramienia. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-07-14 o 23:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
404 Not Found
|
![]() Fajnie wystylizowane. Obniżane kieszenie nadają pupie extra look! ![]() Dla mnie niestety za luźne ![]() Rozmiar S. Kupiłam je kilka miesięcy temu za 119 zł.!!! W związku z tym wymienię je za coś konkretnego z mojej wishlisty lub kilka rzeczy z niej. ![]() Rozmiar 27/33 Stan bardzo dobry. - NIEAKTUALNE ! ![]() Nowe z papierowymi metkami! Proste nogawki. Rozmiar XS <na S też stykną>. Dostałam je w prezencie niestety darczyńca nie trafił w mój gust. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-08-08 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
404 Not Found
|
![]() W kant... Wykonane z a'la tweedowego materiału. Ciepłe. Rozmiar M. Stan bardzo dobry. ![]() Fabrycznie wystylizowane na denim. Sporo praktycznych kieszeni. Dół nogawek regulowany ściągaczem. Rozmiar 40. Stan idealny. ![]() Rozmiar XS. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-07-14 o 23:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
404 Not Found
|
![]() Rozmiar M. Stan idealny! ![]() NOWA z papierową metką! Biodrówka. Przewiązywana szarfą. Rozmiar S. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-08-08 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
404 Not Found
|
![]() Vintage. Delikatne falbany. W pasie gumka. Przewiązywana szarfą. Rozmiar 40. Stan bardzo dobry. ![]() Vintage. Korzystny dla figury krój. Podszewka w motyw kwiatowy. Rozmiar 40. Stan idealny! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-07-15 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
404 Not Found
|
![]() Zakładane sporadycznie przez jeden sezon. Miseczki posiadają kieszonki na wkładki silikonowe. Rozmiar S. Stan idealny! ![]() Koronkowa! Jest sporo wartym prezentem, jednak nietrafionym. Rozmiar S/M. NOWA!!! ![]() z New Yorkera. Trójkątny kształt miseczek. Na nich motyw skrzydeł z połyskujących diamencików. Wiązany. Rozmiar 75 C. Stan idealny. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-07-17 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
404 Not Found
|
![]() Baaardzo pojemna. Stan baaardzo dobry. ![]() Ekologiczna. Stan bardzo dobry. ![]() Jedyna i niepowtarzalna. Mega pojemna. Stan idealny ! - NIEAKTUALNE ! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-09-05 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
404 Not Found
|
![]() z motywem hawajskich kwiatów. Świetne zestawienie koloru brązowego z różowym. Posiada wiązany pasek, który można regulować wg własnego uznania Stan bardzo dobry. ![]() Szaro-czarny. Nieprzemakalny. Stan baaardzo dobry. Trochę kosztował. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-07-17 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
404 Not Found
|
![]() Beżowa w kolorowe kwiaty. NOWA!!! Hit sezonu. Z frędzlami. Oryginalnie zapakowana. - NIEAKTUALNE ! ![]() Stan bardzo dobry. ![]() kolorze pomarańczowym! Średniodługi. Nowy, nieużywany! Taki sam, ale zielony szal. Średniodługi. Nowy, nieużywany! ![]() Extra motyw. Tył regulowany. Stan bardzo dobry. - WYMIENIONA ! ![]() NOWY. Wykonany ze skóry ekologicznej. ![]() Nowy z papierową metką! Wykonany ze skóry ekologicznej. ![]() Czerwony z cyrkoniami firmy Troll. Stan idealny! Biały, parciany. Stan idealny! Żółty z klamrą wysadzaną cyrkoniami firmy Reserved. ![]() Pleciony w kolorze starego złota z okrągłą klamrą. Stan idealny! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-09-21 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
404 Not Found
|
![]() Stan baaardzo dobry. ![]() Obszywany koronką. Extra motyw. Stan baaardzo dobry. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-07-17 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
404 Not Found
|
![]() Bigle nie są srebrne, a ja mogę nosić tylko srebrne. - WYMIENIONE ! ![]() NOWE! Wiszące koła. Urocze. ![]() W stylu retro. Stan bardzo dobry. Sporadycznie zakladane. ![]() Imitacja starego złota. Stan bardzo dobry. ![]() NOWY Z METKAMI !!! Wartość całego kompeltu ok. 50 zł. ![]() Założona na dwie okazje. Stan idealny!!! - WYMIENIONA ! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-09-21 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
404 Not Found
|
![]() Nowe nieużywane! <Nie noszę takiej biżuterii>. Poniżej pierścionek do kompletu. ![]() Założony na kilka okazji. Idealnie pasuje do powyższych kolczyków. Stan idealny! ![]() ![]() Posiada dużą białą cyrkonie, zaś po bokach naokoło niej stożkowe otworki. Stan idealny! ![]() Posiada dwie czerwone cyrkonie, dużą i małą. Stan idealny! ![]() Posiada dwie turkusowe cyrkonie, dużą i małą. Krótki sztyft. Stan idealny! - NIEAKTUALNE ! ![]() Posiada dużą białą cyrkonię. Stan idealny! Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-09-02 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
404 Not Found
|
![]() Oczko naokoło otoczone delikatnie różowymi koralikami. Podstawą oczka jest znalezione nad morzem szkiełko z bujną przeszłością. ![]() NOWA !!! ![]() Słodki. Stan tarczy bardzo dobry. Wystarczy wymienić pasek, który jest lekko starty i zegarek bajera ![]() ![]() Różnorakie koraliki&korale... Srebrne bigle... Druciki... Kółeczka... Mnóstwo tego! Najróżniejsze kolory, kształty... To wszytsko trochę kosztowało, więc... Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-07-17 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
404 Not Found
|
![]() ![]() Stosuje się na osuszone ręcznikiem włosy, następnie suszy się włosy suszarką i na samym końcu prostuje prostownicą lub suszarką i szczotką. KREM UŻYTY JEDEN RAZ, JEDNAK MI W OGÓLE NIE ODPOWIADA. ![]() Odcień blond. Kupiłam, ale nie odważyłam jej się użyć ![]() NOWA, NIEROZPAKOWYWANA. ![]() Z kompleksem BioSeed. Nakładany tylko rano przez okres 1 tygodnia. Niestety mi nie służy. ![]() Jeden raz wypróbowana. Nie mój odcień. Krwistoczerwona ![]() ![]() ![]() ![]() Kolor jak na foto. Jeden raz pomalowany. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-08-05 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
404 Not Found
|
Dokładka 1 !!! 14.08. ![]() znanej i cenionej firmy ONLY z najnowszej kolekcji LATO 2009. NOWA z papierową metką !!! Rozmiar S. - NIEAKTUALNE ! ![]() Biała w pionowe granatowe paski. Zapinana na guziki... Delikatnie marszczona przy biuście. Nowa z papierową metką. Rozmiar S. - NIEAKTUALNE ! ![]() NOWY!!! W modnym kolorze fuksji. Rozmiar M <na S też styknie>. ![]() Vintage&denim. Nowa z papierową metką. Rozmiar XS. - NIEAKTUALNE ! ![]() Rozmiar XS. Założona kilka razy. Stan idealny! - WYMIENIONA ! ![]() Nowy, z papierowymi metkami. Biały. Zabawny napis. Rozmiar S. - NIEAKTUALNE ! ![]() Nowy, z papierowymi metkami. Szary melanż. Zabawny napis. Rozmiar S. - NIEAKTUALNE ! ![]() Nowy, z papierowymi metkami. Szary ze srebrnym napisem. Zabawny napis. Rozmiar S. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-09-16 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
404 Not Found
|
Dokładka 2 !!! ![]() Na frocie czacha z cekinów <komplet>. Stan bardzo dobry. Rozmiar S. ![]() Długi... Przy rękawkach bufki... Stan bardzo dobry. Rozmiar M. ![]() Niebieska. Stan bardzo dobry. Rozmiar S. - WYMIENIONA ! ![]() Rękaw 2/3. Przy rękawach bufki. Półokrągły dekold. Stan idealny. Rozmiar S. ![]() Wyszywane motywy kwiatowe. Stan idealny. Rozmiar S. ![]() Na gumie. Stan bardzo dobry. Rozmiar S/M.
Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-09-21 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
404 Not Found
|
Dokładka 4 !!! 14.09. ![]() z najnowszej kolekcji LATO 2009. NOWA Z PAPIEROWĄ METKĄ! Plisy. Biała w błękitne, cienkie paseczki. Zapinana na guziki. Rękawy podwijane NOWA z papierową metką !!! Rozmiar M <na S też styknie>. - WYMIENIONA ! ![]() Krótki rękaw... Przy rękawach bufki... Rozmiar 40 <na M i duże S też styknie>. ![]() z najnowszej kolekcji jesień/zima 2009. NOWA Z PAPIEROWĄ METKĄ!!! Kruczo - czarna... XXL w stylu Victorii Beckham... Deseń skóry krokodyl 'a!!! - NIEAKTUALNE ! ![]() Stan idealny. Dwa razy założona, raz wyprana. Rozmiar S. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2009-09-22 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.