|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymiana :)polecam
Witam z chęcią zamienię niektóre swoje kosmetyki na inne
![]() Dołączam zdjęcia które robiłam przed chwilą ponieważ sama nie lubię kupywac tzw kota w worku i sama chce wiedzieć jaki jest stan rzeczy która kupuję ![]() Oto moje kosmetyki: 1.Perfumy Fanatic stan: jak widać na zdjęciu była kilka razy używane 2.Perfumy La Mamba stan: również był z dwa lub trzy razy używane 3.Perfumy Keen zone Aquarel stan: również były kilka razy używane 4.Perfumy No Oscar stan: tak jak na zdjęciu widać spryskałam się nimi kilka razy 5.Dove Summer glow krem nawilżający do ciemnej karnacji na dzień stan: nowy ![]() 6.Palette color XXl szamponetka kolor: bombowa czerwień stan: nowy ![]() 7.Palette szamponetka kolor:Rubin stan: nowy ![]() 8.Dove Silk glow balsam do ciała stan: nowy ![]() 9.Dove kremowy żel pod pryśnic z olejkiem stan: nowy ![]() 10.Garnier Fructis szampon wzmacniający Nutri-Odbudowa stan: nowy ![]() 11.Clear przeciwłupieżowy szampon stan: nowy ![]() 12.Expresso slim intesywne serum antyceluitowe w żelu stan: kilka razy używane ponad połowa serum znajduje sie w tubce 13.Podkład firmy Blanchette B. stan: raz uzyte na dłoń do sprawdzenia 14.Lakier do włosów Wellaflex mocne utrwalenie stan: nowy ![]() 15.Kredka biała firmy Naomi stan: nowy ![]() 16.Tatuaże diamenty 4szt stan: nowy ![]() 17.Prostownica i karbownica w jednym ma na wymianę dwie płytki która jedna prostuje włosy a druga karbuje stan: nowy ![]() 18.Dove krem Intesive-Cream stan: nowy ![]() 19.Garnier krem do twarzy podstawa pięlegnacji cera normalna i mieszana stan: niestety jak widać na zdjeciu był uzywany kilka razy 20.Dove anti perspirant stan: nowy ![]() 21.Kosmetyczka różowa stan: używana 22.Kosmetyczka z Rexony biała stan: uzywana Jak na razie są to kosmetyki które z checią bym wymieniłą na inne Np. Uprzedzam mam prawie 18 lat więc żeby kosmetyki były odpowiednie do mojego wieku Stan:najlepiej nowy lub prawie wcale nieużywany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piszcie za co chcecie jaki przedmiot z chęcią odpiszę ![]()
![]() Edytowane przez teckta Czas edycji: 2009-07-17 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię kosmetyki na coś innego
heh znowu ja znalazłam znowu coś ciekawego a nóż może komuś się spodoba i może za coś fajnego się wymienię
![]() 1.Kamerka internetowa apollo+płytka stan:nowa 2.Kamerka internetowa Omega=płytka stan:używana 3.Ramka na zdjęcie stan:nowa 4.Ramka na zdjęcie śliczne delfinki stan:nowa coś dla osób które lubią Harry'ego Pottera 5.Harry Potter płyta kulisy magii czara ognia stan:używana w bardzo dobrym stanie 6.3 smycze kolor:białą,2 czarne Harry Potter stan:dobry kilka razy używane 7.Brelok figurka Dumbeldora idealna do kluczy ![]() stan:w miarę dobry 8.Arafatka różowo-czarna stan:bardzo dobry 9.Portfel stan:bardzo dobry 10.4 płyty Książka multimedialna Ulysses Moore Wrota czasu część 1 stan:dobry 11.O.B. tampony normal pro comfort 10 tamponów stan:opakowanie zapieczętowane dołączona ulotka obsługi 12.Myszka do komputera stan:bardzo dobry osobiście polecam pierwszą kamerkę lepsza jakość obrazu To na razie tyle wiem że mało ale nie chce mi się cykać fotek ![]() Jak coś pisać ![]()
![]() Edytowane przez teckta Czas edycji: 2009-07-17 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię kosmetyki na coś innego
Niestety nic mi mnie nie zainteresowało ;/
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.