|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Dania a podróż promem:)
witajcie dziewczyny!
zawsze chciałam zwiedzic półwysep Skandynawski, zwłaszcza wybrać sie do Danii, odwiedzić stolicę, która według mnie jest sliczna, ma mnóstwo uroki itd. ale nie o tym... znalazłam fajną stronkę, która oferuje wycieczki, nawet na weekend, wypłynięcie promem z portu w Świnoujściu. w związku z tym miałabym prośbę do tych z Was, które maja taką podróż, konkretnie przepłynięcie promem, za sobą ![]() ![]() ![]() pomóżcie mi sie zdecydować ![]() a może znacie jakieś fajne weekendowe wycieczki np. z przelotem samolotem? do świnoujścia a mam jednak daleko, ok. 350km, wiec będzie kłopot z dojazdem.
![]() Edytowane przez bybella Czas edycji: 2009-07-24 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dania a podróż promem:)
Czyzby wycieczka z Polferries?Tez mam na nia ochote
![]() Ja kilka razy w roku jezdze do Szwecji,za kazdym razem plyne promem i glownie wlasnie ze Swinoujscia.Mam tez chorobe lokomocyjna jednak podroz promem znosze w miare spokojnie.Oczywiscie wszystko zalezy od tego jak mocno buja na morzu.Jesli plyne promem nocnym to zawsze wykupuje sobie kabine,wtedy w razie czego od razu ide sie polozyc.Jesli prom plynie w dzien i krotko,takze nie oplaca sie brac kabiny to na pokladach jest sporo miejsc do siedzenia (wewnatrz i na zewnatrz).Do tego restauracja,sklep bezclowy,sala telewizyjna,takze zawsze mozna sie czyms zajac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
o dokładnie chodzi o wycieczkę z Polferries
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja mam ponad 600km,wiec wiem cos o tym
![]() ![]() A nad ktora wycieczka po Kopenhadze sie zastanawiasz: piesza czy autokarowa? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
ach wiesz co nie wiem jeszcze, bo w ogóle różne wersje mi sie podobają, nawet wycieczka na Islandię:d cieżko bedzie sie zdecydować, ale to już kiedy indziej, bo na razie wyjeżdzam do Grecji
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.