![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Szybki wątek! - OPI, Zara, J. Frieda, Clinique, L'Oreal, Inglot, prof. pędzle...
NIEAKTUALNE
Witam ![]() Zakładam wątek z nadzieją na udane wymiany. Wysyłka jest możliwa dopiero ok. połowy października, gdyż większość tych kosmetyków jest z moim drugim domu, do którego jeżdżę raz na jakiś czas. Przesyłki wysyłam tylko jako polecone w kopertach bąbelkowych. Liczę na uczciwość, z mojej strony jest ona także gwarantowana. Wszystkie moje kosmetyki są oryginalne, najczęściej pochodzą z Douglasa, Strawberrynet lub apteki SuperPharm. Szukam: - kosmetyków MAC (prawie wszystko), - kosmetyków Dermalogica, - kosmetyków Clinique (kremy Moisture Surge, All About Eyes itd.), - maseł i peelingów do ciała The Body Shop. Nie szukam kosmetyków z niskiej półki, Avonu ani Oriflame. Do większych wymian dorzucę olejek przyspieszający opalanie Avon. Lista kosmetyków na wymianę: RIMMEL STAY MATTE podkład w płynie w odcieniu 201 Classic Beige, raz wypróbowany, ogółem świetny, ale niestety dla mnie za ciemny. Chętnie wymienię na jaśniejszy odcień. INGLOT paletka 5 pro na 5 cieni z lusterkiem. Nowa, nieużywana. INGLOT lakier do paznokci w odcieniu 50, jasny, mleczny róż do frencha, wypróbowany na jednym paznokciu. OPI Nail Lacquer lakier do paznokci w odcieniu Vould U Like a Lick-tenstein? Jest to klasyczna czerwień ze złotym refleksem, użyte ok.10%. L'OREAL TELESCOPIC CLEAN DEFINITION czarna mascara do rzęs, używana sporadycznie przez miesiąc. Świeża i mokra. YSL BABY DOLL EDP odlewka w eleganckim, złotym atomizerze - 7 ml (kod 7BAA) ZARA TENDER PEONY 50ml, perfumy kwiatowe, psiknięte 2-3 razy, w oryginalnym kartoniku. VICTORIA'S SECRET DREAM ANGELS HEAVENLY angel mist 75ml, mgiełka zapachowa, użyte max. 15-20%. SVR 50+ ULTRA MAX ECRAN 50ml, użyty w małej ilości ok. 5 razy, w oryginalnym kartoniku. Świeży, niedawno kupiony. Ważny do 01.11. Z paragonem (kwota 60zł). CLINIQUE SUPERBALANCED w odcieniu 05 VANILLA (G) ciepły, opalony beż, dla skintypes II i III, w oryginalnym kartoniku, raz wypróbowany. Kod A97. MAYBELLINE LIQUID EYELINER (high definition long lasting eyeliner) czarny liner w pędzelku, raz wypróbowany. MAYBELLINE SUPERSTAY POWERGLOSS w odcieniu 103 Rhinestone Pink, użyty 2-3 razy. KALLOS JOJOBA & CUCUMBER maseczka do włosów z wyciągiem jojoba i ogórka - nawilżająca i nabłyszczająca. Z butli 500ml zostało ok. 350ml. Pięknie pachnie, kupiłam w profesjonalnej hurtowni z artykułami do włosów. Wymienione: EVERYDAY MINERALS KAOLIN POWDER SUNLIGHT (ubytek ok. 10%, pełnowymiarowy produkt) - wymiana z viki79 ARTDECO największy pędzel do pudru, z naturalnego włosia, kosztował mnie 120zł. Użyty kilkaktornie. Wyprany i zdezynfekowany szamponem i płynem Sephora. - wymiana z viki79 MAC PALETA CIENI 4 - z cieniem MAC NOCTURNELLE oraz cieniem INGLOT 440 pearl. Wymienię tylko jako całość. - wymiana z Bifrost CETAPHIL emulsja 200ml, użyte góra 35%. - wymiana z magdoosinek ARTDECO EYESHADOW BASE słynna baza pod cienie, użycie max. 10%. - wymiana z magdoosinek L'OREAL Sublime Bronze Gel Autobronzant koloryzujący żel brązujący do ciała, użyty raz na całe ciało. - wymiana z magdoosinek CLINIQUE SUPERMOISTURE w odcieniu 06 NEUTRAL (MF-N) jasny, czysty beż, użyte ok. 40%. Kod AC7. - wymiana z magdoosinek SEPHORA professionnel pędzel do pokładu płynnego nr 5 (foundation), syntetyczny. Kilka razy użyty. Wyprany i zdezynfekowany szamponem i płynem Sephora. * Pędzle wysyłam zapakowane z etui po pędzlach Inglot, dla bezpieczeństwa i higieny. - wymiana z magdoosinek Zapraszam! ![]() Edytowane przez Queen Czas edycji: 2009-10-16 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybki wątek! - OPI, Zara, J. Frieda, Clinique, L'Oreal, Inglot, prof. pędzle..
hejj
![]() L'OREAL Sublime Bronze Gel Autobronzant koloryzujący żel brązujący do ciała, użyty raz na całe ciało. YSL BABY DOLL EDP odlewka w eleganckim, złotym atomizerze - 7 ml (kod 7BAA) VICTORIA'S SECRET DREAM ANGELS HEAVENLY angel mist 75ml, mgiełka zapachowa, użyte max. 15-20%. zapraszam ![]()
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szybki wątek! - OPI, Zara, J. Frieda, Clinique, L'Oreal, Inglot, prof. pędzle..
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Czy zainteresuje Cie cos u mnie za czworkowa paletke mac oraz pedzelek artdeco??
Zapraszam ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-07-29 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
MAYBELLINE SUPERSTAY POWERGLOSS w odcieniu 103 Rhinestone Pink, użyty 2-3 razy.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hey, cos za paletke cieni MAC i lakier Inglot?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post13483229 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Wtajemniczenie
|
Niestety nic.
![]() Cytat:
Lancome Color Ideal Poudre, 8H Matt effect, 004 Ivoire, puder prasowany matujący- tylko jeden test, gąbeczka nie używana , jest kartonik zakupiłam za jasny gdyż pomyliłam numerki.. Puder jest świeży tyle co otworzyłam ME183 The Body Shop Avocado Body Butter 200ml, C074LA- dostalam tydzien temu, jedynie otworzylam i raz uzylam szpatulka tylko do wysmarowania raczek wiec ubytek znikomy. ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
Cytat:
Niestety dziewczyny, nic mi nie odpowiada. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Czy odlewką kremu Clinique byłabyś zainteresowana?Mam cały pojemniczek ok 5 ml sephorowy All About Eyes i mniejszą próbkę tej cięższej wersji Rich.A podoba mi się Twój filtr SVR.Fotki są w moim wątku ,,szukam'
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=347033 Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2009-07-29 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aha, rozumiem. Oddam wiele za kompakty MAC. ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Niestety nic. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
[ARTDECO największy pędzel do pudru,
YSL BABY DOLL EDP odlewka w eleganckim, złotym atomizerze - 7 ml (kod 7BAA) SVR 50+ ULTRA MAX ECRAN[/B] 50ml, użyty w małej ilości ok. 5 razy, w oryginalnym kartoniku. Świeży, niedawno kupiony. Ważny do 01.11. Z paragonem (kwota 60zł). JOHN FRIEDA Frizz-Ease Wind Down Relaxing Creme - balsam do włosów umożliwiający prostownie i układanie włosów z aloe vera oraz witaminą E. Użyte ok. 35%. Cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Może znajdziesz coś u mnie za:
CETAPHIL emulsja 200ml, użyte góra 35%. INGLOT paletka 5 pro na 5 cieni z lusterkiem. Nowa, nieużywana. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Perfume Lover
|
cos u mnie za odlweke baby doll?
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
witaj znajdziesz coś u mnie za Cetaphil i ewentualnie Clinique Supermoisture?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Dwufazowy płyn do demakijażu oczu Christian Dior, Duo Magique. Zużycie ok. 9%. Delikatny, świeży, dwufazowy fluid, który nie pozostawia tłustego filmu na skórze. Zawiera kojący wyciąg z białej herbaty, chabru oraz lotne olejki. Podoba mi się to! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za CETAPHIL emulsja 200ml, użyte góra 35% i/lub EVERYDAY MINERALS KAOLIN POWDER SUNLIGHT (ubytek ok. 10%, pełnowymiarowy produkt)?
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
CLINIQUE SUPERBALANCED w odcieniu 05 VANILLA (G) ciepły, opalony beż, dla skintypes II i III, w oryginalnym kartoniku, raz wypróbowany. Kod A97. INGLOT lakier do paznokci w odcieniu 50, jasny, mleczny róż do frencha, wypróbowany na jednym paznokciu. OPI Nail Lacquer lakier do paznokci w odcieniu Vould U Like a Lick-tenstein? Jest to klasyczna czerwień ze złotym refleksem, użyte ok.10%. L'OREAL GLAM SHINE NATURAL GLOW błyszczyk w odcieniu 414 Sheer Bronze Glow, użyte max. 40%. L'OREAL TELESCOPIC CLEAN DEFINITION czarna mascara do rzęs, otwarta tydzień temu, używana codziennie przez tydzień. Świeża i mokra. ??? Oddam sporo...
![]() |
#26 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za któryś z podkładów Clinique?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.