|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Komplet 'LOLITKA' biustonosz + figi NOWY za małą listonoszkę! zapraszam :-)
NIEAKTUALNE
Witam ![]() Tak jak w temacie- wymienię nowy komplecik figi + biustonosz, biały z różowymi wstawkami, a'la Lolitka, rozmiar 75B (na biustonoszu rozmiar 85B jednak to metkowa pomyłka) na torebeczkę "listonoszkę", małą, może być zapinana na bigiel (dla lepszej orientacji wrzucam kilka fotek) ----------------------------------------- dokładka! 1. Długi Long, tylko za coś co wyjątkowo wpadnie mi w oko. 2. Bluzka z małym żabocikiem, u góry 3 guziczki. 3. Sukienka do kolan. 4. Czarne majteczki, nowe. 5. Bluzka z błyszczącą aplikacją, rękawek 3/4. 6. Bluzeczka Diverse, nowa. 7. Bluzka 'tenisowa', kolor jasna oliwka, u góry 2 guziczki, błyszczący motylek z cyrkonii, nienoszona. 8. Bokserka, biała, r. S. 9. Granatowa bluzeczka na szerokich ramiączkach, r.S. 10. Komplecik 'LOLITKA', biustonosz + figi, NOWY. 11. Klasyczna czarna bejsbolówka z daszkiem. nienoszona. Zapraszam
Punkt 'G' u kobiety?Jest na końcu słowa shoppinG Edytowane przez agata.c Czas edycji: 2009-08-13 o 18:58 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komplet 'LOLITKA' biustonosz + figi NOWY za małą listonoszkę! zapraszam :-)
przepraszam, pomyłka
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Komplet 'LOLITKA' biustonosz + figi NOWY za małą listonoszkę! zapraszam :-)
U mnie włoska kopertówka na srebrnym łańcuszku cośa'la listonoszka,zapraszam.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy widziałaś już cały mój temat wymiankowy z wszystkimi dokładkami
mam ta torebeczkę, ale inną niż na twoich zdjęciach.AAA ten komplecik mi się nie podoba czego szukam(wszystko może mi się spodobać), ale: -spodni(najchętniej rurek z jasnego dżinsu) lub rurek kolorowych, w kratkę.. - dużych torebek -jednokolorowych rajstop(żółte, zielone, bordowe, fiolet .........) -staniczków rozm.75/80B tylko żeby nie były mega sztywne miseczki.. bez push up albo delikatny.. -koszul, bluzek koszulowatych -ładnych balerinek (rozm 39-40) i różne różności co się koszykowi spodoba.
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
taaaak o tak za nówki jeśli tylko wpadną mi w oko zamieniam się od ręki !
Zdjęcia najlepiej na Tobie i wymiarki![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Te spodnie są czadowe(nawet by pasowały)! i rajstopki
Edytowane przez koszyk Czas edycji: 2009-08-01 o 16:45 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
zapraszam
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
czesc.
u ciebie podoba mi sie: duze okulary nowe i podklad lirene city matt : D |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam taką:
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
długość łańcuszka: 33cm
wysokość (razem z klipsem): 15cm szerokość: 17cm w najszerszym miejscu na dnie. Podoba mi się komplet bielizny.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jednak zrezygnuję z wymiany torebki na ten komplet. Przepraszam za kłopot.
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
zapraszam ..
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Bluzka jest super.
Jaki to rozmiar?Chętnie bym za niego oddała torebeczkę, tylko muszę do niej przypiąć łańcuszek, bo kiedy ją nosiłam to wymieniałam go na dłuższy. Może dobrałabyś sobie coś jeszcze z paski z ćwiekami o których mi kiedyś pisałaś? ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Długiego łańcuszka nie dorzucę, bo sama z niego korzystam przepinając do innych małych torebeczek. Torebka jest w stanie idealnym, miałam ją ze sobą raz czy dwa. Kolor trudno określić, jest raczej fioletowa i 'mieni się' na niebiesko. Podszewka jest niebieska w atramentowe kwiaty, chcesz dodatkowe fotki? Może poszukujesz jakiegoś drobiazgu, który mogłabym Ci dorzucić w zamian za pasek? Pisałaś, że jest mocno przetarty, więc może i tak nie będzie Ci potrzebny. ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- No to super, że dodasz pasek. ![]() Dodaję fotki torebeczki. Ja spokojnie zmieniałam łańcuszki. Kombinerki, sprawne palce i raz dwa szło. ![]() Masz może zdjęcia longa na osobie? Domyślam się po fotkach, że on nie jest zbyt przylegający? Dokąd sięga?
I'd love to stay and chat, but you're a total bi*ch. wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155 Edytowane przez kas!a Czas edycji: 2009-08-10 o 17:56 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

Jaki to rozmiar?