![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ostatni wymiankowy wątek lillymy! Kilka rzeczy za jedną! Zapraszam!
NIEAKTUALNY.
Witam w moim ostatnim wątku !
To, co nie zostanie wymienione, ląduje w bliżej nieokreślonej lokalizacji (wywózka na wieś, kontenery PCK), gdyż po remoncie nie mam tyle miejsca, żeby to upchać. planuję zamknąć wątek najpóźniej w połowie września i chciałabym wymienić maksymalnie jak najwięcej rzeczy. szukam głównie dodatków, jestem też skłonna oddać parę rzeczy za jedną ![]() WYMIENIONE USUWAM, lub jeśli to "Zbiorowe zdjęcie" to zaznaczam na szaro ![]() ![]() oznaczenia: zielone - to przy czym mogę pomarudzić ![]() niebieskie - rezerwacja - czyli właściwie czeka na wysyłkę przy całej reszcie nie będę wybrzydzać ![]() wish: - grzybek !! oddam pół wątku ![]() - czarne szelki - czerwony krawat - czarny/biały kardigan - mam oba - legginsy: w czarno-białą panterkę, imitujące jeans, szare długie - czerwone kryjące rajstopy - biała torebka na długim pasku - zegarek z dużą tarczą - portfel - najlepiej długi - mam - biały/szary long z krótkim rękawem, tylko naprawdę LONG ![]() - czarna torba a4 - czerwony szeroki pasek - szare trampki rozmiar 39 - czarne, białe balerinki, rozmiar 38-39 - klasyczne - spódnica/spodenki z wysokim stanem - puder Rimmel odcienie 003-005 - mala zgrabna kosmetyczka - lokówka
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2009-09-12 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni wymiankowy wątek lillymy! Kilka rzeczy za jedną! Zapraszam!
1. - OSTATNI OBRAZEK! Nietoperz-mgiełka-tunika w kolorze fioletowym! śliczny!
4. bluzka z Upsa - jest INTENSYWNIE żółto-pomarańczowo-beżowa ![]() 5. tunika z Betty Boop - długość 61cm 7. szaliczek własnoręcznie dziergany 8. szara bluzka, może robić też za bluzę - rozm L 10. letnia bluzka ups, rozmiar dużeS/M
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2009-08-30 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
11. T-shirt z andrukiem-stópkami. S.
12. spodenki Japan Style - zdjęcie nie oddaje uroku - XS/S! 13. krótka bluza-bolerko, cieplutka - M/L 15. Sweterek w paski w odcnieach niebieskiego. śliczny. 19. Żółta bokserka - dużeS/M choć metka mówi inaczej. 20. Bieliźniania bluzka z Trolla. dużeS/M
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2009-09-04 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
21. Różowa krótka bluza. małeS/M
23. Bluzka z Nike, S, 24. Żółta polówka, typowa Mka. 25. Na grubych ramiączkach z fajnym nadrukiem. dużeS/M 26. Ogrodniczka, rozm 29/30. 27. Jasnozielona tuniczka ze ściągaczami, rozm uni 30. Bluzka Atmosphere - oddaję tylko dlatego, że jest na mnie za mała. Rozm 8/36, czyli S
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2009-09-03 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
32. Żółta bluzka typu Tshirt, jakaś Ska
33. Bluzka w niebieskie moro, rozm M.
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2009-08-30 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Bibeloty:
1. a_ perfumy - z wymianki, jednak mi nie "podchodzą" - 90% b) szampon Naturia do farbowanych włosów - zostało 80% C) balsam brązujący Cztery Pory Roku, raz użyty d) nowa odżywka do suchych i zniszczonych włosów Avon 2. INNE a) prostownica Clatronic b) mp3 Elson 512mb 3. a) pasek - plecionka czerwono srebrna b) dwie bandamki dla małego szkraba ;P c) frotka z ćwiekami d) złota opaska 4. - ramka na zdjęcia, mały format - piórnik z Diddla - dwa małe lusterka - wenecki brelok - mała portmonetka - dwie smycze - z 36.6 i Pepsi - dezodorant FA - zostało 50% - błyszczyki /brak długiego różowego/ - balsam z USA, do i po kąpieli ![]() 5. TORBY a) kosmetyczka kuferek, podróżna - mam takie dwie - została jedna b) zasuwana mała czarna na długim pasku /kasiek87/ c) brązowa z Trolla, mieści a5 d) mały worek w "stylu indyjskim" na biżuterię, kolczyki, kosmetyki.. ![]()
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2009-09-06 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za dwie różowe kosmetyczki?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a masz cos poza wątkiem fajnego? jakieś tuniczki czy coś ?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ewentualnie interesowałaby mnie różowa kosmetyczka
![]()
![]() |
#11 |
Kokon pro
Przekupka: 176 pkt / 100% pozyt.
|
interesowalby mnie jedynie balsam do kapieli, ale to troche malo za koszule nie masz zadnych *******ek? szukam tez zwyklego czarnego i bialego dopasowanego t-shirtu
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
albo ewentualnie jeszcze http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1251139265 zamiast kosmetyczki
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1251139074 złota opaska,dezodorant fa, rozowa kosmetyczka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej hej mam poza watkiem biała torebkę na długim pasku
![]() tylko nie taka standardowa, ale format troch wiekszy od a5 ![]() no i balerinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie tak duzo rzeczy!
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1251139074 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1251139074 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1251139265 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1251139636 ( oprocz perfumow ) znajdziesz cos? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ok to zarezerwuj mi te 2 rzeczy, a ta bluzka z Trolla jest wolna?
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- kochana, z próbkami będzie problem bo skończyły mi się fiolki, ja mam perfumetki i po prostu robię "odpsiki" jeśli mam do czego ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- w sumie stwierdziłam, że mam chyba nadmiar kosmetyczek, więc może jednak zostanę przy bluzie + bluzce Troll chyba że bardzo chcesz jej się pozbyć ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- to wszystko chętnie oddałabym Ci jeśli zorganizowałabyś jeszcze tą bluzę w paski ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Wymiary szmizjerki (jest czarna, tylko zdjecie rozjasnione). Od pachy do pachy niecale 50 cm, dlugosc calkowita ok. 90 cm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Kokon pro
Przekupka: 176 pkt / 100% pozyt.
|
wymiary
szer pod pachami 42 cm szer w talii 36 cm dl calkowita 54 cm dl od pachy w dol 33 cm dl rekawa zewn/wewn 43/ 29 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Pudeleczko serce chetnie oddam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
szczerze powiedziawszy wolalabym ktoras z bluzeczek na dlugi rekaw
![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- jakos hmm nie jestem pewna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- dobrze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
A tą białą bluzkę chciałabyś razem z czarną tubą? bo to 2 rózne rzeczy, tylko do zdjęcia tak położyłam, zaraz rozejrzę się jeszcze u ciebie
no więc takwybrałam u Ciebie: -perfumki, tego balsamiku widzę już nie ma, więc trudno, -szampon naturia -jasnozielona tunika ze ściągaczami, jaka ma długość i szer w biuście? -nietoperz mgiełka za te 3 moje rzeczy mogę się wymienić, jeśli Tobie odpowiada Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2009-08-25 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.