![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Make up dla Gadmarki:)
Kochana Gadmarko..
![]() Bazując na wszystkich wskazówkach jakie mi dałaś postanowiłam zaryzykować i namówić Cię na mocny make up, którego nie musisz sie obawiać bo Twoje oczy dają ogromne pole do popisu.. Jestem pewna że będzie Ci pasował-i mam nadzieję że chociaż go przećwiczysz ![]() "Inny smokey" ![]() ![]() ![]() Dolna powieka-od wewnetrznej strony niebieska kredka, która świetnie podkreśli Twoja tęczówke( ![]() ![]() Alternatywnie mam drugą propozycję(jeśli ten okaże się zbyt ciemny-a wiem że lubisz brązy) Technika podobna, tylko że cienie wyciagamy niżej. Czarny w zewnetrznym i po luku, dalej czekoladowy braz, dwa odcienie fioletu-a dół-żywioł znowu był, ale strasznie mi sie spodobało: biała kredka, na to biały cien z dużymi brokatowymi drobinami i złoty cien(możesz tez użyc poprostu eyelinera brokatowego-ja takiego nie mam, wiec kombinowałam.. ![]() (przepraszam za okropne rzęsy, ale make up byl nakladany na ten dzienny bo musiałam zostać dlużej w pracy.. ![]() Część zdjęć(większośćw zasadzie) niestety juz z lampa.. ![]() Czy ja się znowu rozpisałam za bardzo ![]() Kosmetyki-załączam zdjęcie pobojowiska oraz lista:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ferguusson Czas edycji: 2010-01-23 o 19:37 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Make up dla Gadmarki:)
druga propozycja dla Ciebie
![]() Edytowane przez ferguusson Czas edycji: 2010-01-23 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Zakorzenienie
|
Piekny smoczek
Oczywiscie wszystko super dopracowane, a jak sie dowiem ze palcem malowane to sie powiesze. Edit: Dopiero teraz zobaczyłam 2 propozycje. No i co ja mam napisac zeby nie było jak zwykle? Fuj!!! Ble!!! Paskudny!!! Oczywiscie ZARTUJE. Piekny jest standardowo
Młoda bloguje- http://www.82inez.blogspot.com/ ![]() Młoda rozbija sie na YT http://www.youtube.com/user/82Inez ![]() Edytowane przez Mloda Czas edycji: 2009-09-24 o 20:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bo tż gra online i net(nawet przy takim transferze mi padl na chwile
![]() ale juz dodałam all. Jasne że brzydkie ![]() ![]() Nastepnym razem wkleje Wam jak moja ręka wygląda, bo w nia wycieram palce z cieni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Piękne oby dwa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
oojaaaa!!!
przepiękne smoki! Masz niesamowity typ urody! Jak włoski ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
fantastyczne propozycje 1 sama na sobie wypróbuje
![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() no coooooś baaardzo NADzwyczajnego stworzyła moja Bogini ![]() ![]() Gadmarka da radę bo ma na czym kombinować ![]() powiedz co było jak już wstawiłaś wątek, jakaś wykwintna kolacja? nie mów że Tż przyjął Cię taką! "bez echa" ![]() Mam ogromną prośbę, schowaj te swoje rzesy bo następny, razem padnę tu jak mucha ![]() So damn beautiful ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() włosy moje rosną i rosną a grzywke podcinam juz co dwa tygodnie ![]() Dziekuje Ci slicznie, zaskoczylas mnie tak milym komentarzem... ![]() a uwierz, jestem od 6tej na nogach.. wyczerpana po calym tyg, a zdjecia sa z lampa i tak niezdrowo sie wyglada.. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zartuje kochana ![]() dziekuje ![]() .. i bedziesz wygladac jak bostwo! zrob prosze, zrob ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziekuje kochanie moje za komentarz ![]() ![]() Mam nadzieje ze dagi bedzie zadowolona ![]() a jak nie... tooo.. ![]() Zart!!! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
O nie mogę... Jak pięknie... Ostatnie zdjęcie
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Meteoryty Butterfly...wymarzone
Róże...niezanane, ale nazwy pięknie brzmią Zrobienie zdjęć- błysk Wyglądać jak Ty- BEZCENNE Jeśli popadnę w minerały- to za Twoją sprawą Jeśli kupię Motyle (nie nie nie) to za Twoją sprawą Wyglądasz bosko i nie umiem wybrać jednego ale ten drugi jest jak klejnot (chyba że kolory tak Cię kochają że są na Tobie zawsze jak klejnoty) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Czemu mi nie pasują czarne włoski
![]() A jeszcze raz o makijażu to mam pytanie. Czy używasz taśmy klejącej aby wymalować taki równy kształt? Czytałam, ze przy smokey wygodnie się czymś takim wspomagać.
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
zarwę noc przez Ciebie
![]() ![]() ![]() ![]() dosyć tej gadaniny mojej, już zamilkam i zasnę nie wyłączając zdjęć, może mi się przyśni co jak po kolei robisz (to lepiej niż miałaby się przyśnić szóstka w totka) ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |||
Zakorzenienie
|
hihi.. pobojowisko
![]() Cytat:
![]() dziekuję Ci moj skarbie.. Chciałabym Cie zobaczyć w takim mocnym smokey.. Co o tym sadzisz..? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ja pedzelkiem nie umiem ![]() Eowinko-mozna tasma, tak jak nasza Moccari robiła wczoraj. Ja tutaj narysowałam linie zaokraglona kredka Urban Decay(o wlasnie! Musze dopisac do listy), ktora sa bardzo trwale i kremowe.. i swietnie trzymaja cien. pozniej pacynka, pac pac w to miejsce i trzyma sie cien konturu. i potem mozesz szalec palcami na reszcie powieki.. ![]() Dziekuje Ci pieknie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
prze prze przesliczne oba
![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
A ja proponuje zrobić prototypy tych Twoich paluszków, a potem kolejne i gdzieś do jakieś sieciówki wprowadzić (sephora, douglas) do sprzedaży
![]() ![]() A te Twoje rzęsy ![]() ![]() Makijaże obłędne, zwłaszcza ten pierwszy ![]() Zdjęcia robisz używając opcji makro? Bo mi z fleshem nie wychodzą... ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
OMG!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ferggusonie zostań moją żoną ![]() ![]() Jeżuuuu jakie one piękne, jakaś Ty piękna, jak ja sobie poradzę ![]() po prostu brak mi słow, przepiękne, przecudne, o rety, kocham Cię! ![]() ![]() ![]() Fergussonie jestem Twoim wyznawcą ![]() btw, nigdy w życiu nie zrobiłam smoka ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez gadmarka Czas edycji: 2009-09-24 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
mialam sie pytac czy Twoj Tż mialby cos przeciwko gdybym Ciebi ukradla mu..no ale to oczywiste ze by mu sie to nie podobaaalo tak wiec ukradne Cie po cichu
![]() ![]() a makijaz tylko to uwydatnia jeszcze bardziej..to juz w ogole jest nieprzyzwoiteee wiesz ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Nie wiem, który piękniejszy! Mrr... żebym ja miała takie oczy i umiejętności, eh, pomarzyc mogę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderatoreska
|
Jeszcze raz to napiszę, ale muszę JESTEŚ PIĘKNA !!! Jakie ty masz piękne włosy, zazdraszczam
![]() ![]() Co do makijażu nr 1 to jest świetnie, pięknie wygladasz w takich ciemniakach, makijaż nr 2 również świetny, pięknie cieniujesz bardzo mi się Twój styl podoba. Zdecydowanie udane makijaże! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Jestem wielką fanką nie tylko Twoich malunków, ale też urody
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
pięknie Ci to wyszło..
I gdzie Tobie do mnie? -----> GDZIE MI DO CIEBIE !!!!!! ![]() Piękna jesteś i pędzelki Cię kochają ![]()
![]() |
#25 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
oba makijaże piękne ale Ty przyćmiewasz wszystko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Jesteś PRZEPIĘKNA!A twoje makijaże są cudowne,jak ja uwielbiam takie błyskotki na oczach,mogę wciąż i wciąż wpatrywac się w Twoje śliczne zdjęcia
![]()
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Śliczne propozycje
![]() Jej... ja chcę być facetem, byłabyś moją TŻ-ką ![]() ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2009-09-25 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() alez Ty masz piekne wlosy!!!!!!!!!!!!!!! makijaze a jakze jak zwykle BOMBA!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wam pieknie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Paluszki beda w sprzedazy w przyszlym roku ![]() rzesy niestety naturalne, bo nie umiem przyklejac sztucznych.. ![]() Ciesze sie ze Ci sie podobaja kochana ![]() zdjecia-czesc zwykla cyfrowka, ale juz bylo tak ciemno wiec tz zrobil mi pare lustrzanka z fleshem-ale on nie ma cierpliwosci do mnie chyba. Zrobil 10 ujec i powiedzial-"starczy" ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale takie propozycje sa nie do odrzucenia ![]() ![]() Kochana dagi-ciesze sie ze Ci sie podoba i czekam na zdjecia(oczu chociaz)!! jak nie masz niebieskiej to mozesz uzyc czarnej ![]() NAPEWNO sobie poradzisz ![]() Cytat:
![]() ![]() dobra.. to ja Ci podam adres na PW ![]() dziekuje Ci slicznie Candus ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||||||
Zakorzenienie
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;14426140]Nie wiem, który piękniejszy! Mrr... żebym ja miała takie oczy i umiejętności, eh, pomarzyc mogę
![]() dziekuje ![]() ![]() sam makijaz tez prosty do wykonania ![]() Cytat:
dziekuje za wszystkie mile slowa od Ciebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() palcem ![]() dziekuje i ciesze sie ze mojej pieknej Lincee sie podoba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.