![]() |
#1 |
BAN stały
|
*** ciuchy xs-l ; troll, pretty girl, reporter, stradivarius; vero moda***
NIEAKTUALNE!
nowy wątek. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373493 Witam w moim nowym wątku. * NIE ROBIĘ ZDJĘĆ NA SOBIE * NIE MAM OBECNIE APARATU, ŻEBY ZROBIĆ JAKIEŚ DODATKOWE ZDJĘCIA * NIE ODMIENIAM SIĘ Z POWODU NIEDOPATRZEŃ ITD. WYMIENIAM SIĘ TYLKO NA: # PERFUMY / głównie wyższa półka, ew. średnia/ # kosmetyki /piekęgnatyjne ; naturalne/ # kardigany # longi # czarny worek # malutka torebeczka #rurek LEE i WRANGLER i LEVIS w26 ! #telefon komórkowy #platformy czarne rozm. 36/37 itd. Jak nic nie znajdę - nie odpisuję. ************************* ******** jest nie ma Edytowane przez fanusia92 Czas edycji: 2009-10-13 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: *** ciuchy xs-l ; troll, pretty girl, reporter, stradivarius; vero moda***
1. Sweterek w kolorowe paski VERO MODA L [M]
2. Różowa marynarka sztruksowa 38 3. Bluzka w czarno-brązowe paski MADONNA XL [raczej M/L] 4. Różowa mini LA&B&LA 36 5. Biała bluzka PRETTY GiRL S/M 6. Błękitna kangurka BIG STAR S 7. Zielone spodenki REPORTER XS/S 8. Czerwony kardigan w muchomorki STRADIVARIUS S/m/L ---za coś extra! jakiś kosmetyk itp 9. Bluza w kokardki XS/S 10. Legginsy uniwersalny rozmiar Edytowane przez fanusia92 Czas edycji: 2009-10-13 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: *** ciuchy xs-l ; troll, pretty girl, reporter, stradivarius; vero moda***
1. Płaszczyk na jesień rozmiar: M/L/XL stan:idalny ZA COŚ SUPER!
2. CZarwono-biała kurtka na jesień z podszewką z polarku S 3. Cieplutki polar TROLL S/M 4. Czapki /*patrolówka; *jesienna/ 5. Torba DIVERSE 6. Baleletki czarwone z kropkami białymi NEW YORKER 36 stan: bardzo dobry 7. Eleganckie bury czarne 36/37 stan: bardzo dobry /mają porysowany trochę obcas i zdartą podeszwę] 8,9,10 biżureeerriijaa;P * czarnej bransoletki nie ma Edytowane przez fanusia92 Czas edycji: 2009-10-13 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
1. Petrole Lotion z naftą kosmetyczną i zaulenem do włosów jasnych
2. Sensual Joanna Plastry z woskiem do depilacji twarzy 3. Soraya Balsam do opalania SPF 10 /50%/ 4. Kolastyna emulsja do opalania UVB 12 /80%/ 5. Avon Bronze kids UVB 40 w spray'u /55%/ 6. Rimmel Water Cool Chłodzący cień do powioeik w kremie nadaje opalizujący i świetlisty kolor /90%/ 7. Brokat w pędzelku to oczu itp. Edytowane przez fanusia92 Czas edycji: 2009-10-11 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
1. Jeansy BIG STAR 28/32 FLAIR LOW
Szer w pasie: 2x38cm Stan z przodu: 18,5 cm Dł : 96 cm /mierzona z boku/ Szerokość mierzona 5 cm od kroku: 2x45cm mają trochę z tyłu zdarte nogawki /na zdjęciu widać/ 3. Jeansy WRANGLER 28/32 mają w kilku miejscach jakieś dziwne plamki, ale w ogóle ich prawie nie widać, zwłaszcza przy noszeniu. fajny wysoki stan Szer w pasie: 2x35cm Stan z przodu: 24 cm Dł : 102 cm /mierzona z boku/ Szerokość mierzona 5 cm od kroku: 2x43,5cm Edytowane przez fanusia92 Czas edycji: 2009-10-06 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się Bluza w kokardki XS/S i legginsy
Odpowiedz proszę u mnie Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2009-09-30 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej. cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1254299770 ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ok
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- OK ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
a moge prosic o wymiarki bluzeczki? iczy masz jeszcze te perfumy : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1252697260 ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za:
8. Czerwony kardigan w muchomorki STRADIVARIUS S/m/L |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
hej! może znajdziesz coś u mnie za sweterek w muchomorki
![]() ![]() ![]()
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2009-09-30 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
bardzo chętnie bym się wymieniała
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
ok mozemy sie wyminic za t-shirt kolorowy i stanik
![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- bilaej bluzeczki z croppa juz nie mam ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
mogłabym oddać to i coś jeszcze za dweterek w muchomorki
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
hej cos u mnie za kardigan w muchomory lub torbę diverse? czy ona mieści a4?
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
ok zgadzam sie poprosze adres na pv
![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
oj to szkoda ze nie miesci A4, bo bardzo fajna jest
![]()
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
szkoda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- ...a gdyby jednak sweterek był jeszcze aktualny to daj znać ![]() ![]() ![]()
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2009-09-30 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() 1-mogłabyś napisać wymiarki sweterka ? (szerokość pod pachami i długość). Jaki jest rozmiar z metki? I w jakim stanie jest sweterek? 2-czy dorzuciłabyś tą czarną bransoletkę ? PS: starter zdążyłam już otworzyć z ciekawości, ale jest nienaruszony ![]() ![]() PS2: Trzeba go zacząć używać do końca tego roku - bo inaczej karta bedzie nieważna. ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- tak ![]() ![]() ode mnie starter + un-bra od Ciebie swterek + bransoletka Mi pasuje ![]()
wymiana Edytowane przez ida999 Czas edycji: 2009-09-30 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
niestety nie mam żadnych perfumków do wymiany
![]() ![]()
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2009-09-30 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Czerwony kardigan w muchomorki STRADIVARIUS S/m/l
cos u mnie? ![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Coz za cieplutki polar z trolla i kardigan w muchomorki?
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
a mogłabyś mi podać dokładne wymiary tej białej bluzki PRETTY GiRL ( szerokośc pod pachami i na dole) z góry dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.