|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Doskwierająca samotność...
Mam prawie 22 lata i nigdy nie byłam w związku powyżej 3 miesiecy... nie wiem co jest ze mną nie tak? nie mam ani jakiś wymagań ani podłego charakteru. Lubię pomagać i nie jestem samolubna.... no i znajomych takze posiadam wielu. Dlatego mam do Was pytanie jak myslicie Czy mając własnie zasady i swoje zdanie mogę odsatraszać kolesi? Niektórzy chcą pójsc na łatwiznę to oczywiste ale czy wszycy tacy są??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Doskwierająca samotność...
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak zapytałam na wszelki wypadek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Lepiej być w związkach max. 3 miesięcznych, niż wieloletnich i nieudanych :/ Przyjdzie czas, że spotkasz kogoś wyjątkowego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Nie przejmuj się...ja mam 22 lata. NIGDY nie byłam w związku. Żadnym. NA RANDCE nigdy nie byłam. Nie jestem feministką, nie jestem ani gruba ani brzydka(nie obrażam tu nikogo, naprawdę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Po prostu masz pecha do facetów. Jak już 1000 raz przytaczałam ten przykład. moja siostra nie była dłużej niż miesiac z zadnym, mówiła, że będzie stara panna, a w wieku 24 lat poznała super faceta i od razu wielka miłośc z fajerwerkami
![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Gruby_Louie Czas edycji: 2009-10-01 o 22:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wiem, że łatwo się pisze, ale jak spędzacie wolny czas, bo ważne jest by wychodzić z domu, zapisać się na jakieś zajęcia, aktywnie spędzać czas, wychodzić do ludzi, przełamywać tę nieśmiałość, a nie wierzę, że nikogo nie można spotkać. Kiedy spędzamy czas tak jak lubimy, jesteśmy podekscytowane to przyciągamy innych, ważny jest uśmiech i pozytywne postrzeganie siebie to przyciąga innych ludzi, a wśród nich może znajdzie się ten wybrany, jedyny. Naprawdę otwarte, spontaniczne osoby mają o wiele większe szanse niż zamknięte w sobie i pełne kompleksów. To nie nasza atrakcyjność jest problemem, to nasze postrzeganie siebie. Poza tym czytam tu o związkach, które nie przetrwały próby czasu. A czy była miłość, czy tylko pragnienie zapełnienia czymś samotności? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Facetów się nie szuka na siłę. Kiedy byłam sama dość długo bo ponad 2 lata, z czasem zapragnelam milosci, a tu nic :P zadnego interesujacego faceta:P Az pewnego dnia przy jakiejs zwyklej okazji wyszlam ze znajomymi i poznalam TZa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak wiec miej te swoje zasady i nie zmieniaj ich dla facetow bo nie warto. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
dziękuję za zrozumienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Ja moge Ci doradzic zebys nie szukala na sile i nie myslala o tym za duzo,tylko spotykala sie duzo ze znajomymi (kolezankami),w restauracjach,kinach,bila rdzie,spacerach itp.w zalerznosci co lubicie. Jestes jeszcze naprawde bardzo mlodziutka,i musisz poznawac ludzi,uczyc sie na bledach,i wyciagac z nich wnioski. Wszystko nas czegos uczy i przyda nam sie w przyszlosci. Kiedys napewno znajdziesz swoja polowke. Ja znalazlam majac dopiero 27 lat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
W najmniej odpowiednim momencie, gdzie nawet sie nie bedziesz spodziewala, spotkasz swojego lubego
![]() Szukanie na sile, nie ma sensu.
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
na każdego przyjdzie pora , możliwe ze Twoj książe gdzies czeka na Ciebie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;14540777]Lepiej być w związkach max. 3 miesięcznych, niż wieloletnich i nieudanych :/ Przyjdzie czas, że spotkasz kogoś wyjątkowego
![]() ![]() Na każdego przyjdzie czas, tak mi mówiła moja mądra przyjaciółka, kiedy tak samo narzekałam. Zawsze mówiła, że na mnie trafi dokładnie wtedy, kiedy najmniej będę się tego spodziewała. No mądra kobieta z niej jest, bo rację miała straszliwą ![]() Żyj po swojemu, rób co masz robić a zobaczysz, że i prędzej czy później coś się wydarzy...
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
dziewczyny ale ile mozna czekac jak wkolo tylko zakochane pary, filmy milosne zawsz ekonczace sie happy endem
![]() tez mam 22 lata i 1 zwiazek trwajacy rok tez mysle czy bede stara panna choc nie chcialabym ale powiem wam ze juz nadzieja mi gasnie nawet nie chce mis ie juz poznawac nowych chłopaków. a najgorsza jest moja BABCIA I CIOCIA - babcia co jest okazja musi sie spytac czy mam kogos albo wczoraj z rodzinka siedzimy na urodzinach dziadka i wspominamy siostry wesele a ja mowie ze "ja to bym chciala wesele miec w .... " i babci ami urwała mowiac " najpierw to znajdz meża sobie he he" :| ciocia robi to dyskterniej ale jak ma okazje to podpytju jak tam masz jakas "sympatie" :P wyjdz gdzies poznaj kogos itp ehhhh jakbym nie wychodzila tylko moze nie mam juz ochote na flirtowanie na dyskotekach z kazdym chlopakiem a ten co mis ie spodoba to albo zajety albo ja mu nie spodobałam sie albo SIE WSTYDZIE ![]()
- wiesz które rany goją sie najdłużej? - te po szczęściu ... Edytowane przez witaminka Czas edycji: 2009-10-02 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
z całym szacunkiem ale takie teksty w stylu: Ksiaze czeka za rogiem, Wychodz, spotykaj sie z ludzmi, Nie szukaj, a kogos spotkasz, kazda potwora... , trzymaj sie, fajnie byc singlem bla bla bla dzialaja bardzo depresyjnie. Mam podoba sytuacje jak Lajlaa, tylko ze jestem starsza. Mam 27 lat i mozna o mnie powiedziec wszytsko tylko nie to ze nie jestem aktywna. Chodze do pracy, spotykam sie ze znajomymi, chodze na basen, silownie, wychodze na imprezy, kawy, obiady bla bla bla i nic. Nadal jestem samotna, nie mam TZ i jest mi bbbbbb zle z tym. Powoli wpadam w jakas otepialosc uczuc, nie mam powoli na nic ochoty a te wszystkie teksty moich znajomych, obcych i rodziny dzialaja mi na nerwy. Nie wiem co mam robic, zastanawiam sie nad lekarzem i jakimis lekami bo nie radze sobie z taka sytuacja. Przeraza mnie to, ze nie buduje z kims przyszlosci, nie ma w moim zyciu milosci i powoli umiera we mnie nadzieja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie się z Tobą zgadzam. Denerwujące i przygnębiające są te wszystkie pytania i stwierdzenia: "Dlaczego jesteś sama?? Przecież taka fajna z ciebie dziewczyna", "Nadal nikogo nie masz??", "Wyjdz do ludzi" i wtedy w głowie pojawia się myśl: "a co ja w klatce siedze, przecież ja zawsze gdzieś chodzę, ciężko mi wysiedzieć w domu, jestem towarzyska, otwarta, uśmiechnięta". I jeszcze to, że większość przyjaciół, znajomych ma kogoś i wtedy wiadomo, że nie mają już tyle czasu dla twojej osoby co kiedyś, zwłaszcza jeżeli jako jedyna jesteś sama. Wiem bo sama jeszcze jakiś czas temu miałam taką sytuację i czułam się potwornie, że jestem sama, że jest ze mną coś nie tak, że nie miałam nigdy poważnego związku.
Edytowane przez wiecznie_pod_wiatr Czas edycji: 2009-10-04 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny proponuje sie już przeniesc na watek Życie bez miłości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.