![]() |
#1 |
BAN stały
|
Całkiem nowy wątek wymiankowy:>
WĄTEK NIE AKTUALNY!!!
Hej mam do wymiany pare zbędnych mi rzeczy jeśli coś się spodoba piszcze ![]() Ja szukam : - rurki rozmiar 26-27 - bluzy s-m - trampki rozmiar 36 - jakąś fajną huste - okulary aviatorki - bluzek s - mini spódniczki - kolczyki - opaski - torebki młodzierzowe - kamizelke jeansową - bolerko jeansowe czyli taka krótką kurteczkę ALE MOŻECIE PROPONOWAĆ WSZYSTKO!!! Ja mam w zamian: - Brązowa bluza rozmiar s (za coś fajnego)- NIE MA - Niebieska bluza house rozmiar s - Biała bluza rozmiar 38-42 (za coś fajnego) - Rurki rozmar s troche zniszczone nogawki ale mało - NIE MA - Mało chodzona mini rozmiar s (za coś fajnego) - Śliczna czarna kurtka za coś mego bo jest nowa i śliczna rozmiar L to NIE eko skóra!!! NIE MA - Tunika w paski niebieska rozmiar s ma ładnie żywe kolory niebieskiego. - Nowa jesienna czapka (za coś fajnego) - Boski nowy płaszczyk jesienny kolor zgnita zieleń za coś mega bo kosztował 200zł. Rozmiar S Edytowane przez Katherine15 Czas edycji: 2009-10-22 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Całkiem nowy wątek wymiankowy:>
- Śliczna bluzeczka na guziki z H&M rozmiar S przebarwienia to wina aparatu raz ubrana (za coś fajnego)
- Opaski do włosów nowe ta szeroka za coś fajnego - SZEROKIEJ NIE MA - Czerwony pasek do spodni - Portwele z Didla i zielony - Srebrna branzoletka (za coś fajnego) - Śliczne kolczyki z kryształów górskich (za coś fajnego) - Biała nowa kredka do oczu - Samoopalacz jasna karnacja około połowy ![]() Edytowane przez Katherine15 Czas edycji: 2009-10-15 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
coś za:Śliczna bluzeczka na guziki z H&M rozmiar S przebarwienia to wina aparatu raz ubrana (za coś fajnego)
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Mogę zobaczyć zdjęcie paska?moje spodnie-rozmiar 27,proste nogawki,stan bdb,bez sprania ani przebarwień,kieszenie ozdobne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
cos za
- Śliczna bluzeczka na guziki z H&M rozmiar S przebarwienia to wina aparatu raz ubrana (za coś fajnego) ? ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- niestety koszulka z łezką jest chwilowo w rezerwacji a spodenkami nie jestem już zainteresowana Edytowane przez Foxy6 Czas edycji: 2009-10-02 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
- Śliczna czarna kurtka za coś mego bo jest nowa i śliczna rozmiar L
czapka odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
cos za rurki? (jak wygladaja z tylu?) podoba mi sie tez niebieska tunika, opaski i biala kredka
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
hmm czarnych rurek juz niestety nie mam... za bluze chcialabym cos konkretnego a do spodni nie jestem do konca przekonana, a konkretnie co do ich koloru... ale moglabym sie wymienic bluzą za twoje spodnie i biala kredke...(mieka czy twarda?) tylko ile maja spodnie w pasie i czy moglabys poslac mi ich foto na tobie?
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
- Śliczna czarna kurtka za coś mego bo jest nowa i śliczna rozmiar L
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
nic
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
nic
![]()
![]() |
#20 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Coś u mnie za rurki ??? _________________________ _ Szafa kamccci: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...light=kamcccia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
aktualne masz jeszcze perfumy i oba podklady max factora i rimmela?
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- sorry pomylka:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
niestety nic chyba ze masz cos poza watkiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.