|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Meteoryty, NARS, Shiseido, Mintea, JT, kosmetyki mineralne
NIEKATUALNE
Mam do wymiany: - Meteoryty Butterfly Pearls - 1/3 całości w opakowaniu zastępczym, 16 kulek (po 4 z każdego koloru, kulki są większe niż standardowo) - róż NARS Orgasm - najpopularniejszy kolor marki NARS, zużycie niewielkie - eyeliner Shiseido w kolorze Taupe - piękny fiolet przełamany szarością i brązem - Mintea Masaki Matsushima - ok. 20/40 ml, z kartonikiem - Lancome Juicy Tubes w kolorze Fleeting Glimpse - ma lekko pościerane napisy, ale wszystko z nim w porządku - cynamonowy balsam do ust i ciała Badger w aluminiowym słoiczku z niewielkim ubytkiem, 21 gr Kosmetyki mineralne: EDM róż New Car Smell - opakowanie mini, użyty kilka razy EDM Ivory Intensive - próbka, użyta raz EDM Fairly Light semi-matte - próbka, zostało około połowy EDM Fair Neutral matte - próbka, zostało ok.1/4 EDM róż Soft Touch - próbka, użyty raz Buff'd próbka cienia Braisin, użyty raz Buff'd próbka cienia Sultry, użyty raz Buff'd próbka podkładu Fair formuła Original, użyty raz Buff'd próbka podkładu Magnolia formuła Light, użyty raz Buff'd próbka różu Rosewood, nieużywany Buff'd próbka setting powder Downy, nieużywany Buff'd próbka finishing powder Favor, nieużywany cień LaurEss w kolorze Envious - w słoiczku, otwarty i maźnięty raz na ręce cień LaurEss w kolorze Ambitious - w słoiczku, nieużywany próbka podkładu LaurEss w kolorze Gentle Petal w formule Minimalist próbka podkładu LaurEss w kolorze Subtle Petal w formule Ethereal próbka podkładu LaurEss w kolorze Subtle Neutral w formule Elemental próbka podkładu LaurEss w kolorze Subtle Neutral w formule Ethereal próbka podkładu LaurEss w kolorze Radiant Neutral w formule Ethereal próbka primera LaurEss Jump Start Medium próbka błyszczyka Sugar Plum Silk Naturals (na patyczku) Meow Pampered Puss: 1 Sleek Bengal, sample, nieużywany Meow Flawless Feline: 2 Frisky Bengal, sample, nieużywany Meow Purrfect Puss: 2 Frisky Bengal, sample, nieużywany Meow Flawless Feline: 1 Sleek Himalayan, sample, nieużywany Meow Purrfect Puss: 2 Frisky Himalayan, sample, nieużywany Paint Cosmetics cień w strunie Yara Diamond nieużywany Paint Cosmetics cień w strunie Combat nieużywany Paint Cosmetics cień w strunie Intoxicant nieużywany Paint Cosmetics cień w strunie Emote nieużywany EGM Paige CM - próbka w strunie, nieużywana EGM Annabelle YG - próbka w strunie, użyta raz EGM Gayle LN - próbka w strunie, nieużywana EGM contour + highlite Peaches and Cream w słoiczkach, nieużywane, sitka fabrycznie zaklejone EGM cień Zaire w słoiczku Lumiere próbka all over color Baby Face w strunie, użyta raz Lumiere próbka Light Medium Cool VV, nieużywana Lumiere próbka Light Cool Cashmere, użyta dwa razy Lumiere próbka blushing bronzer Sahara, użyta raz Chętnie przygarnę: Diorowe Piątki, zapachy (Dolce Vita, J'Ose i inne), czarne tusze do rzęs, lakiery OPI, kosmetyki mineralne. Zapraszam
![]()
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2009-10-12 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: Meteoryty, NARS, Shiseido, Mintea, JT, kosmetyki mineralne
cos u mnie za:
- róż NARS Orgasm - najpopularniejszy kolor marki NARS, zużycie niewielkie ? odpisz prosze w miare mozliwosci u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
znajdziesz cos u mnie za motyle i liner shiseido ...?? poza watkiem mam tusz lancoma le extreme nowy tylko testowany kupiony tydzien temu...i lakier opi kolor granatowy...uzyty 2 razy... zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Wpadł mi w oko Shimmer Diora.
Cytat:
![]() Cytat:
Wstępnie interesuje mnie błyszczyk Benefit, tusz i OPI ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
motylki..
![]() ..moze jednak cos Cie zainteresuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak bys widziala wymiane?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Przykro mi, ale nic nie wypatrzyłam... Ale kiedyś nam jeszcze wyjdzie
![]() ![]() Cytat:
![]() Najbardziej interesuje mnie tusz, w dalszej kolejności lakier (któryś z Lancome, jeśli mi się spodoba lub ewentualnie OPI). Jeśli błyszczyk to za dużo to mogę go sobie darowac ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tusz i jakis lakier moge oddac nie ma problemu...tylko lakier lancoma jest mniejszy to dodalabym ci blyszczyk do niego... Edytowane przez olciawalczak Czas edycji: 2009-10-08 o 17:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
juz z niego robilam pare odsypek i zostalo do 2/3 ...moge oddac reszte tylko zrobilabym sobie malutka odsypke...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc motyle plus liner za tusz i pigment? Jeśli odpowiada Ci taka wymianka to przypomnij m proszę adres na PW ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za róż Nars?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
hej coś u mnie za róż NARS Orgasm ?
![]() |
#19 |
🦄
|
Shimmer już na wylocie. Ale gdyby coś innego Ci wpadło u mnie w oczko to daj znać
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.