![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
![]() jesień - zima 09. markowo u jeżyka. mnóstwo modnych rzeczy.
Zapraszam na mój NOWY WĄTEK - tej jest nieaktualny - link w podpisie
![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2010-02-07 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: jesień - zima 09. markowo u jeżyka. mnóstwo modnych rzeczy.
Solarium do twarzy (i nie tylko), kupione na Allegro. Zostało mi to z 4 lampami, wymienianymi zresztą przez poprzednią właścicielkę. Przede mną były używane przez jedną osobę. Ja sama niewiele z nich korzystałam - kilka razy pod biurkiem opalałam nogi
![]() Opalają - nie jak w solarium turbo, ale kilka seansów po parę minut daje efekty ![]() Przy ich wymianie będę wybredna - przesyłka jest dość droga, są ciężkie. Mogę wymienić od razu dwa lub pojedynczo. W przypadku wymiany na coś lekkiego prawdopodobnie poproszę o jakieś wyrównanie kosztów przesyłki. Możliwy odbiór osobisty we Wrocławiu - po wcześniejszym umówieniu ![]() Oczywiście lampy w 100% sprawne. Dodaję też okulary ochronne.
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-10-21 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Spodnie
SPODNIE
1) Jasnoszare rurki, rozm. 40, Select (UK). Stan idealny, na mnie ciut za duże. biodra (pasek) 42 x2 udo (najszersze miejsce) 23 cm x2 stan 20 cm nogawka na dole 15 x2 nogawka (długość po wewnętrznej stronie) 74 cm 2) Spodnie z prostymi nogawkami Cropp, rozm. 40, skracane (do 170 cm), stan idealny. pasek 40 cm x 2 udo 28 dł. nogawki po wew. stronie ok. 75 3) Czerwone z prostymi nogawkami, również skracane na 170, bershka. Kupione w zeszłym roku, stan idealny. Rozmiar 38. 4) Super szerokie, hippisowskie szwedy Bershka, skracane na 170, rozmiar 38 nogawka na dole 33 x2 nogawka na górze (szerokość) 25 x 2 (rozszerzane po całej długości) pasek (biodra) 42 x 2
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-10-24 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Spodnie, spódnice, sukienki
Krótkie spodenki z wysokim stanem (za talię), Jennifer Tylor, stan idealny, rozm. 40. Będę wybredna
![]() Czarna sukienka Only, rozm. 38, prawie nowa, piękna! Kruczoczarna (zdjęcia rozjaśnione), z trzech warstw materiału - ostatnia ma wycinane kwiaty, nieco gotycka, trochę retro. Będę wybredna ![]() Dżinsowa mini, rozm. S/M, czyli 36/38. Dżinsowa mini z falbaną, rozm. 38, z USA, ja nowa ![]() Różowa, sportowa, rozm. uniwersalny - od S do L, z USA, jak nowa ![]() Brązowa mini, rozm. S/M, śliczna i dziewczęca, jak nowa. Midi w stylu etno, boho ![]() ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-10-21 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Buty
[/FONT] Trampki z flagą,różowe, rozmiar 38, kilka razy założone i wyprane. Bardzo fajnie wyglądają do rurek i legginsów
![]() Fioletowe niskie peep toe, śliczne ![]() ![]() Dokładka 1.11 Cekinowe trampki Atmosphere, super na jesień, lato, wiosnę ![]() ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-11-01 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
GAME OVER - NOWA - New Yorker - r. S Kangurek w gwiazdki, M, niewiele noszona Satynowa z wiązaniem na szyi, River Island, piękna! Będę wybredna. Kamizelka Atmosphere, r. 10 (38 - M) Bluzka - kangurek, szara, z aplikacją z koralików. Stan bdb - kilka koralików odpadło, trochę widać niewielkie ślady użytkowania na rękawach. Ale jest śliczna ![]() Bluzka z prowokacyjnym napisem ![]() ![]() DOKŁADKA 1.11 "Gapię się, bo to niegrzeczne" - mówi Garfield ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-11-01 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
3 - S - ZARA, stan idealny
militarna S/M - nie będę wybrzydzać nie ma folkowe Teens, piękne - pierwsza tunika z haftem, druga z aplikacją- tej drugiej NIE MA! - Zaralu Bluza krótka, zielona, ze złotym napisem Brazil ![]() ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2010-01-03 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Kurtka jesienna Denim (Atmosphere), rozmiar 38, kilka razy założona / bez broszki
![]() ![]() ![]() Super bluzka River Island - nowa, z metkami, wycięcie na plecach ![]() ![]() Bluzka BUTIK, stan bdb, z Garfieldem ![]() K oszulka z Trolla (Trend Station), S, nowa ![]() Satynowy nietoperz MORGAN, rozmiar S/M ![]() ![]() Różowa bluzka z cekinami, była zwężana przez moją mamę ![]() ![]() Tuba z cekinami River Island, pięęęękna! Nie wiem, czy chcę oddać ![]() ![]() Imprezowy top M/L ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-11-01 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Imprezowy top M/L
![]() Szaro-srebrny top Terranova, rozmiar z metki S, ale spokojnie pasuje na M. Była raz ubrana i wyprana, niestety na leżąco widać, że była noszona - na ciele wygląda bez zarzutu. Bolerko VILA, M, stan idealny Bluzka satynowa z bufkami, rozm. S (ale na M też pasuje), stan idealny ![]() Dokładka 1.11 Bokserka Cropp, Rozmiar z metki L, ale pasuje też na inne rozmiarki - w zależności, jak ma być luźna - tylko za coś super ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-11-01 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Biżuteria
Biżuteria - głównie nowe, nieudane prezenty
![]() żółte kolczyki - Lolita Wisior - długi, Atmosphere - mam taki sam zielony i czarny ![]() ![]() Wisior - wisienki, Candies, nieużywany Wisior - korona (raczej bez łańcucha), był drooogi, więc będę wybredna ![]() Cygańskie, złote koła ![]() Koła C&A, nowe Lodziki House ![]() Bransoletka spleciona, tylko za coś super ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-11-01 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Szelki
![]() Pasek na talię, z wymiany, chyba skóra Panterkowe legginsy, XS/S/M- Zaralu Staniki - mało noszone, rozmiary z metek inne, ale właśnie dlatego podaję prawidłowe - na mnie są niedobre :/ Ten z różowymi aplikacjami to Triumph, reszta niefirmowe. - pierwszego nie ma! - Zaralu Piżamka, raz założona, Atmosphere ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-10-25 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Gadżeciarki aparacik fotograficzny
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-10-21 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Kosmetyki
![]() Wosk w sprayu, Avon, ok. 80% zostało Perfumy - damska Cuba - jakieś 60% wosk Joanna, zostało 90% Paletki do makijażu - zielona niefirmowa, paletka błyszczyków i cieni Claire's Cień Manhattan Podkład (krem tonujący) Ziaja - odcień "Normalny"
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-10-21 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Torebki
![]() George, kilka razy założona, mieści A4,z materiału, gratis dodaję broszkę - też w czachy ;-) torebka żółta, niewielka, do ręki, słoneczny kolorek ![]() Wężowa, różowa kopertówka Atmo, nowa, z wymianki ![]() Torebka moro, luźna, kilka razy ubrana Moro, House, widać ślady użytkowania - stan db, mieści A4. Torba z flagą UK ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2010-01-03 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Jeszcze więcej torebek
![]() Różowa do ręki, z skóry i zamszu. Dostałam w prezencie, ubrałam raz. Złota ![]() Pudrowy róż - MANGO. Skórzana kopertówka. Mała wada - luźne zapięcie (nie widać tego dokładnie bez przyjrzenia się). Raz ubrana. Będę wybredna. jamnik Cropp, ani razu nie miałam jej na sobie, a mam ją już rok ![]() ![]() DOKŁADKA 1.11 Super torba z frędzlami Atmosphere, nówka bez metek, nie mieści A4 (na szerokość wejdzie, ale się nie zapina). Ślicznaaaaa, ale mam już torbę z frędzlami ![]() ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-11-01 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Kilka czapek z daszkiem
![]() Fioletowa, New Yorker, raz ubrana Czerwona Cropp, założona kilka razy ![]() ![]() Czarna i biała - New Yorker, obie nowe, z metkami ![]() Pomarańczowa New Era, w stylu destroyed, była piekielnie droga, więc będę wybredna. Daszek Fishbone, kilka razy ubrany.
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-10-21 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA 18.10!!!
1. Długi sweterek - sukienka, rozm. M, ale pasuje też na L ![]() 3. Kamizelka Fishbone (New yorker), rozm. 38 - ale ma ściągacz z tyłu, przez co pasuje także na S i L. Stan idealny, tylko za coś super - jak wyżej. DOKŁADKA 1.11 4. Żakiet sztruksowy, czarny (głęboka czerń, zdjęcie rozjaśnione), z tyłu aplikacja z kamyczków - motyl. Rozmiar z metki 36, ale pasuje aż do M/L ![]() ![]() 5. Bluzka z twarzą Terranova, rozm. M, pasuje też na S i L, aplikacja jest troszkę wypukła ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-11-01 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA 1.11!!!
Śliczne adidasy Nike, model Volley Classic. Ubrane kilka razy - niestety zmieniłam pracę i już mi "nie przystoją" ![]() p.s. przepraszam za brudną podłogę na zdjęciu - korytarz studenckiego mieszkania ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-11-01 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Dokładka 1.11
PRZECUDOWNE buty na stabilnym obcasie ATMOSPHERE. Rozmiar 38, na mnie za ciasne ;( A dostałam w prezencie. Będę bardzo wybredna, bo są przecudooowne i pasują do wszystkiego. Mimo, że są dość wysokie, dobrze się w nich chodzi. Tylko przymierzone.
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-11-01 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA 1.11
Ołówkowa spódnica River Island, tylko mierzona. Rozmiar z metki chyba M, ale jest rozciągliwa, więc pasuje na M, L, a nawet mniejsze XL. Po bokach marszczenia, można nosić na biodrach, w pasie. Na leżąco wygląda kiepsko, ale leży cudownie (zdjęcia robione samowyzwalaczem nie wyszły powalająco). Była dość droga, najchętniej oddam za inną spódnicę/sukienkę o tym kroju.
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-11-01 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA 1.11
Bluza Bersha, stan bdb, ma małą plamkę na dole - przykrywam broszką ![]() Bluza Vero Moda, biała, kolorowym kołnierzem, który można wywijać na różne sposoby ![]() Bokserka Cubus ze ślicznymi zajączkami ![]() ![]() Pasek Atmosphere, na talię ![]() ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2009-11-01 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za tę torebkę?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1255362068 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś za spódniczkę? I jeszcze te czarne spodnie proste?
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1255361583 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1255361734 coś za buciki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Jasnoszare rurki, rozm. 40, Select (UK). Stan idealny, na mnie ciut za duże. Czarna sukienka Only, rozm. 38, prawie nowa, piękna! Kruczoczarna (zdjęcia rozjaśnione), z trzech warstw materiału - ostatnia ma wycinane kwiaty, nieco gotycka, trochę retro. Będę wybredna ![]() Czapka Fioletowa, New Yorker, raz ubrana Oddam sporo, mogę poszukać coś poza wątkiem!
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
wymiana???
Szaro-srebrny top Terranova, rozmiar z metki S, ale spokojnie pasuje na M. Była raz ubrana i wyprana, niestety na leżąco widać, że była noszona - na ciele wygląda bez zarzutu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
coś za aparacik?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.