![]() |
#1 |
BAN stały
|
Maybelline, Rimmel, L'oreal, Rexona, Soraya, Revlon, FlosLek i inne!
CHWILOWO NIEAKTUALNE!
Hej ;-) Do wymianki mam takie o to rzeczy: KOLORÓWKA: *Maybelline, AFFINITONE puder, kolor 24 GOLDEN BEIGE, użyty 2razy pędzlem, gąbeczka czyściutka, jest jeszcze folia zabezpieczająca ![]() *Maybelline, DREAM MAT POWDER, kolor 05 APRICOT BEIGE, użyty 4-5x *Rimmel, NATURAL BRONZER, kolor 022 SUN BRONZE, użyty 3x *Pierre Rene GLAMOROUS POWDER BALLS, nowe, kolor 01 PASTEL. rezerwacja dla Kasza Manna ![]() *Essence ALL OVER HIGHLIGHTER, kolor 01 ILLUMINATE!, użyty ok.4x. *Revlon COLORSTAY MINERAL MOUSSE, kolor 040, zużycie trudno ocenic, jednak pozostało ok. 1/2opakowania , bądź więcej, w każdym razie napewno nie mniej. *Lirene CITY MATT, Fluid matująco-wygładzający, kolor 207 BEŻOWY/BEIGE, trudno ocenić zużycie, pozsostało napewno pół opakowania. *Oriflame, GIORDANI GOLD, Make up base, zużycie zaznaczone na zdjęciu. *FLOSLEK, @nti @cne, korektor, kolor 03, użyty 2x. *Rimmel, LASTING FINISH 16hour Mineral Enriched 201 CLASSIC BEIGE, trudno ocenić zużycie, ale myślę, że pozostała 1/3. PIELĘGNACJA: *Soraya Professional, CARE & CONTROL, żel, zużycie na zdjęciu. *Nivea, FLEXIBLE CURLS, balsam podkreślający loki, zużycie na zdjęciu. *BECKHAM, signature woman, body silk lotion, nowy, jest kartonik, jednak odpakowany ![]() *Rexona, HAPPY, pozostało ok 1/2opakowania. *L'oreal, STUDIO HOT LISS, krem wygładzający, zużycie na zdjęciu ![]() Edytowane przez Donka94 Czas edycji: 2009-11-08 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Maybelline, Rimmel, L'oreal, Rexona, Soraya, Revlon, FlosLek i inne!
Donka, czego szukasz w zamian za podkład Revlona? Ja mam w wątku tylko perfumy, ale poszukałabym czegoś w kosmetykach, bo strasznie chcę przetestować ten podkład.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Rimmel, NATURAL BRONZER, kolor 022 SUN BRONZE, użyty 3x
coś u mnie? ![]()
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Wymianka:
Kasza Manna kulki Pierre Rene za tusz Maybelline Lash Stylist + kolczyki kotki + broszka z kotkiem ![]() wysyłka ok. czwartku/piątku Edytowane przez Donka94 Czas edycji: 2009-11-02 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie za:
*BECKHAM, signature woman, body silk lotion, nowy, jest kartonik, jednak odpakowany *Pierre Rene GLAMOROUS POWDER BALLS, nowe, kolor 01 PASTEL. *Essence ALL OVER HIGHLIGHTER, kolor 01 ILLUMINATE!, użyty ok.4x. ? odpisz prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Poza wątkiem mam pędzel do cieniowania EDM - mięciutki
![]() Czy on by Cię zainteresował? ![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Z tego, czego szukasz mam:
- róż Everyday Minerals w odcieniu DVR Saturday, sample w słoiczku, bardzo wydajny (mam taki drugi i używam prawie codziennie od lipca, a nawet 10% mi go nie ubyło) - cień z najnowszej limitiwanki Essence Creamylicious w takim naturalnym kolorze, jasny brąz, mininalnie używany - cień L'oreal Holohraphic w kolorze meteorite bronze, też niewiele używany - pędzel do podkładu Czy coś Cię zainteresowało? Jeśli nie, to jescze poszukam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za
*Lirene CITY MATT, Fluid matująco-wygładzający, kolor 207 BEŻOWY/BEIGE, *Rimmel, LASTING FINISH 16hour Mineral Enriched 201 CLASSIC BEIGE *Soraya Professional, CARE & CONTROL, żel, zużycie na zdjęciu. *Nivea, FLEXIBLE CURLS, balsam podkreślający loki, zużycie na zdjęciu. *Rexona, HAPPY, pozostało ok 1/2opakowania.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
To będę szukać dalej i odezwę się z jakąś propozycją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
troche to duzo jak za te kosmetyki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
hej
tego blyszczyka juz nie mam niestety, zapomnialam zaznaczyc ale mam inne, te co w watku ![]() interesowalyby mnie szczegolnie kuleczki Pierre Rene a na drugim miejscu puder essence AOH i ten balsam wybierzesz cos za dwie lub trzy te rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
hej znajdziesz coś w moich obydwu wątkach za bronzer Rimmela, rozswietlacz Essence i balsam Beckhama?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Zapraszam do mnie, może sobie coś za te kosmetyki upatrzysz ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Hej co powiesz na taką wymiankę za Rimmela, Essence i balsam (ile on ma ml tak w ogóle
![]() ja oddam: Avon, sypki migoczący cień czekoladowy - tylko przetestowany Avon, pędzelek do kresek - użyty kilka razy Maybelline, podkład mineralny w płynie (odcień Nude), zużycie ok. 60% Inglot, kredka niebieska, użyta 2 razy Maybelline tusz do rzęs Define-a-Lash (pogrubiający) - ciężko określić zużycie ale myślę, że ok. 50% Cień Bell, matowy kawa z mlekiem, przetestowany gdyż róż Bourjois chciałabym wymienić na inny o podobnej wartości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Ok
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
podoba mi sie u Ciebie bardzo bardzo duzo kosmetyków???znajdziesz cos u mnie za nie???????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
hmm, z tej listy mam koncowke bronzera joko i puderek rimmel w kompakcie z gabeczka i lusterkiem
![]() ale poza tym mam calkiem sporo kosmetykow w watku, mzoe wybierzesz z niego cos w zamian za balsam, aoh essence i kulkowy puderek pierre rene? ![]() paletke i pigment moze oddac za pierre rene jesli Ci to odpowiada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
hmm,
czemu przeciwzmarszczkowy? to seria wygładzająca niedoskonalosci i matujaca ![]() ja tez ledwie skonczylam 20 ![]() tutaj jego recenzje http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...mineralami.htm bardzo wysoko oceniany ![]() pisalas ze szukasz cieni i pedzli, wiec mam dwa pedzelki do ust i cieni ![]() jesli chodzi o cienie to wiadomo, mam ich sporo wiec musisz popatrzyc w watku Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2009-10-25 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się bronzer rimmel i ew.rozświetlacz, Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Formuły intensive niestety nie mam, powodowała u mnie zbyt duże świecenie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.