![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wymianka Mikołajkowa :)
Tak jak w tytule...
![]() Byłyby chętne osoby? Ja na pewno! ![]() Podjęłabym się całej organizacji ![]() Można by też połączyć to z innym podforami twórczymi, jeżeli by była tylko ochota z obu stron. Oto regulamin: 1. Wymiana jest dobrowolona i każdego obowiązują w niej takie same zasady. 2. Wymiana dotyczy osób będących czynnymi członkami forum, a zwłaszcza podforum : zrób to sama> biżuteria 3. Aby wziąć w niej udział należy mieć nienaganną opinię na forum, staż min od września 2009 roku, min 100 postów oraz miejsce gdzie możnaby zobaczyć prace (blo, strona, wątek na wizażu - w wypadku 2 pierwszych poproszę linka do tego miejsca na wiadomość prywatną) - ma to na celu uniknięcia gorzkieo rozczarowania, w razie gdyby komuś zachciało się oszukać... Co już się niestety zdażyło podczas 1 wymiany. 4. Kwota do jakiej ma zostać wykonana praca będzie ustalona wspólnie, jednak nie zawsze przekłada się ona do zużycia materiałów (przykład: prace wirewrapping, plecionki). Poprzednie wymiany miały ograniczenia do 25 zł z przesyłką. 5. Każdy prezent ma zostać zapakowany bezpiecznie i antypocztowo. A w wypaku mikołajek : ze świątecznym akcentem ![]() 6. Dane osobowe, preferencje oraz inne informacje będą znane tylko mi i osobie, która daną wylosuje. 7. Po ustaleniu ew. tematu lub wybrania dowolności twórczej ![]() a) preferencje, czyli : przeznaczenie biżuterii (ucho, szyja, ręka, stopa), wielkość (ciężkie, lekkie, długie, krótkie, szerokie, wąskie i inne) oraz kolorystyka, ew materiały 8. Zgłoszenia i ew. rezygnacje (naturalnie dobrze by było, gdyby ich nie było, ale życie to życie.. ) będę przyjmować do 08.11 (niedziela) i w poniedziałek 09.11 lub we wtorek 10.11 (jeżeli nie dostanę do poniedziału wszelkich danych) roześlę niespodzianki ![]() 9. Prace muszą być wykonane na srebrze. Chodzi o ich trwałość. Złaszać się, wypisywać sugestie, kwoty, tematy proszę w wiadomościach ![]() Przebie zabawy: a) zgłaszacie się w komentarzach b) po zamknięciu listy przesyłacie mi swoje dane i preferencje poprzez pm c) magiczna maszyna losująca (program napisany przez chłopaka bądź uwiecznione zdjęciami losowanie ręczne przez RM (ręka mamy ![]() d) rozsyłam Wam na pmy dane wylosowanej dla Was adresatki, a Wy jako Mikołajki będziecie miały określony czas na zronbienie i wysłanie przedmiotu e) Paczki otworzymy 06.12 w niedzielę i pokażemy wszystkim jakie to cuda dosłałyśmy jako niespodzianki ![]() Wymiana bez tematu, zupełna niespodzianka ![]() Wygląd zgłoszenia: Nick Imię i Nazwisko Ulica Miasto, kod pocztowy preferencje, czyli co to ma być (kolczyk, bransoletka etc), w jakich kolorach (nie trzeba szczegłowo wg palety swarovskiego. wystarczy np odcienie zieleni ![]() Proszę nie podawać np "Lubię bogate bransoletki, obwód 20 cm, a z kamieni to rubiny"... Dziewczyny, wiecie, bez abstrakcji ![]() Lista : Achnes zuteria tyska04 arizoona sol89 Maqda piechotka dwaslonca maximaa Biedronka1 poppppy jelonek001 klejnotki lookrecya Kasia83 iwogg lubomirka sasilla Killa Re Reverie1 Sunflower55 naila CheColada dagus_gd Edytowane przez Achnes Czas edycji: 2009-11-09 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymianka Mikołajkowa :)
Nigdy jeszcze nie brałam udziału w wymiance, ale bardzo chętnie. Zgłaszam się!
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja też chętnie
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja też się zgłaszam chociaż 2tygodnie to krótki czas na wykonanie.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Też chętnie wezmę udział
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj też o tym myślałam
![]() ![]() ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
I jajestem chętna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ja też chętnie bym dołączyła, ale nie wiem czy mam 100 postów
![]() aaa posty to wiadomosci widoczne pod moim zdjeciem? to mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ja również bardzo chętnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
To skrócić termin zapisów?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę, że do końca przyszłego weekendu powinno wystarczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Z chęcią się przyłączę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
czy jesli wstawie gdzies fotki moich prac na dniach to bede miala szanse sie zalapac....? nigdy ich nie pokazywalam, bo nie umiem zbytnio fotografowac... tylko tak sie wstepnie orientuje;p bo musze to dokladnie przemyslec czy uda mi sie wygospodarowac troche czasu na przydotowania... ostatnimi czasy strasznie mi go brakuje na bizu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Do Pani powyżej
![]() Tak. Chodzi o pewną selekcję... Chcemy żeby każda z dziewczyn była zawodolona. A jeżeli pani A zrobi komplet za 20 zł wkładając w niego masę pracy (oksyda, np wire wrapping ) a dostanie od pani B naszyjnik z rozlatującymi się elementami, jakimiś posrebrzanymi kulkami i wrzucony na sucho do woreczka strunowego to to nie będzie sprawiedliwe... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
I ja i ja też....co prawda nigdy nie brałam udziału w takiej zabawie i nie do końca wiem jak to funkcjonuje, ale zapewne dowiem się w trakcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
O że akurat przybyło mi finansów i zakupiłam sreberko, palnik i szykuje zamówienie w bukowcu, zgłaszam się i ja bo akurat będę miała z czego zrobić i może was zaskoczę bo mimo że od dawna nie pokazuje prac to nie znaczy że nic nie robię - ćwiczę warsztat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
i mnie tez prosze dopisac
![]() poprzednio nie mialam 100 postow ale juz sie uzbieralo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ja niestety tym razem odpadam. Mam wszechogarniającego lenia, kilka indywidualnych zamówień i promotora na karku :/
Ale będę podglądać, mam nadzieję że będziecie się dobrze bawić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Achnes - a kto organizował ostatnią świateczną wymiankę? Kurcze, szukam linka i znaleźć nie mogę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Świątecznej wymianki u nas nie było z tego co pamiętam... Ale poprzednie wymianki oranizowała Nudziara
![]() Moniczko, szkoda... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
muszę to rozważyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
i ja dolaczam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może drobna zmiana w regulaminie - osoby chętne do wymianki powinny mieć w miarę aktualne galerie lub stronki, powiedzmy nie starsze niż 3 miesiące... ? Ja pamietam jak kolczykami jelonka byłam zszokowana w ostatniej wymianie. Cudne dostalam!! A w jej galerii tylko jej pierwsze próby są. Zresztą galeria stara jak swiat... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
ale wiesz co piechotko... zobacz, np. ja - od lipca nic nie aktualizowałam, a chyba wezmę udział w wymiance - tylko...nie mam czym zaktualizować wątku ani bloga
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
No to pół roku chociaż...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ja też chętnie wezmę udział
![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Z dużą nieśmiałością i niepewnością zgłaszam się do zabawy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
www.dulcedo.pl
|
No to ja też chętnie
![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
To i ja sie zapisze.
Zeby formalnosci bylo zadosc wrzuce zaraz jakies uaktualnienie watku ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.