![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Benefit, Chanel,Clarins i inne
NIEAKTUALNE
Odpisuję u siebie Proszę o konkretne propozycje, na wpisy w stylu "może coś u mnie" nie reaguję Nie szukam ubrań, kosmetyków Avonu i Oriflame Szukam Na inne rzeczy trudno mnie będzie skusić -pielęgnacji z wyższej półki i aptecznej, głównie nawilżającej -żelu do mycia twarzy bez mydła np.Seba-med Effaclar -zapachu Miss Dior Cherie -profesjonalnego szamponu, chętnie Loreal -profesjonalnej odżywki do włosów grubych , suchych, farbowanych -czerwonego błyszczyka bez drobinek i perły, chętnie Chanel 65 -różu w nasyconym różu, satynowego -dobrego toniku, łagodnego Wymienię *Benefit piękny róż Coralista ubytek niezauważalny *Clinique paletka 4 cieni jak na fotce, użyte kilka razy *Clarins baza rozświetlająca Eclat Minute kolor 00 Reflet Rose-nowa jeszcze sie zastanawiam czy nie zostawic sobie *Urban Decay-baza pod podkład maskująca pory, ładnie matuje, użyta 3 razy *Chanel błyszczyk Aqualumiere Gloss nr 77 Tangerine Dream *Lancome błyszczyk Fever Gloss kolor Molten, bez kartonika *Chanel pomadka Rouge Allure kolor 08 Brillant, piękna satynowa czerwień, bez drobinek tester *Estee Lauder podkład Double Wear ,kompact, kolor 07 Ivory Beige użyty 3-4 razy, za jasny dla mnie, zapomniałam fotki, dodam później *Deborach Colour Copy podkład nr 2 do cery suchej i wrażliwej, użyty też ze 3-4 razy, kupiony w czerwcu *Puder IsaDora Oil Control 68 Sheer Nougat, małe wgłębienie na środku, ubyło może 15-20%, z używaną gąbeczką *Givenchy-najnowszy liner w pięknym ciemnym granacie z drobinkami ,cieniutki pędzelek, z paragonem, użyty 3-4 razy *Mascara YSL Volume Effet Faux Cils kolor 06 granat, używana ze 2 tygodnie, mokra *Matrix Biolage tonik wzmacniający i odbudowujący osłabione włosy, 250 ml, użyty 3-4 razy *Połowę sławnego peelingu pudrowego Kanebo w oryginalnym opakowaniu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-63...ty-peeling.htm *Piękna kamizelka Monnari rozmiar 42,ubrana kilka razy Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-03-26 o 08:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Benefit, Chanel,Clarins i inne
Witaj Dusiu, może znajdziesz coś za:
*Benefit piękny róż Coralista ubytek niezauważalny *Clarins baza rozświetlająca Eclat Minute kolor 00 Reflet Rose-nowa Zapraszam ![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
witaj
znajdziesz cos u mnie za ktores z: *Benefit piękny róż Coralista ubytek niezauważalny *Clinique paletka 4 cieni jak na fotce, użyte kilka razy *Estee Lauder podkład Double Wear ,kompact, kolor 07 Ivory Beige ? odpisz prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
COS U MNIE ZA kamizelka Monnari , Estee Lauder podkład Double Wear ,kompact, kolor 07 Ivory Beige
użyty 3-4 razy, za jasny dla mnie, zapomniałam fotki, dodam później |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
moze cos u mnie za baze clarins? nie masz czasem jakiejs pielegnacji clarins poza watkiem? Bo moze bym znalazla za nia cos z Twojej wish.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
niestety nie widzę nic za moje cienie, pozdrawiam
![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Podoba mi się baza clarnisa, poza wątkiem mam jeszcze róż shiseido w kolorze Playful Pink B6 - satynowy róż - mogę zrobić fotkę, jeśli będziesz zainteresowana. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
proszę fotke różu,jeśli to intensywny żywy róż,bo wiem że Shiseido ma delikatne rozbielone róże, a takich nie szukam tego B6 nie znam ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
![]() w Twoim wątku za bazę nic dla mnie nie ma ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Rozalka4 kasiaa91 lilmary niestety dziwczyny nic nie wyszperałam ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- kolciu ![]() Wybrałabym tylko Galenic Aquapulpe, ale bazy ,lub benefita za to nie oddam gdybyś przypadkiem guzik...to wiesz gdzie mnie szukać, zapłace przesyłkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;15170205]gdybyś przypadkiem guzik...to wiesz gdzie mnie szukać, zapłace przesyłkę
![]() Kurcze, Dusiu, tak mi głupio przez ten guzik... ale niestety, nie ma ![]() Przegrzebałam całą garderobę... i kicha ![]() I nie ma co, jeżeli się jakimś cudem jeszcze znajdzie, to nic nie płacisz... leci na moje konto ![]() Jak wypatrzysz coś jeszcze to daj znać ![]()
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Do wiosny jeszcze dużo czasu, więc może ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Dusiu, fotkę wstawię dziś tak ok 18. Ten róż nie jest moim zdaniem rozbielony, ale to już ty ocenisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Czy coś u mnie za:[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;15163517]
*Benefit piękny róż Coralista ubytek niezauważalny lub *Clinique paletka 4 cieni jak na fotce, użyte kilka razy lub *Estee Lauder podkład Double Wear ,kompact, kolor 07 Ivory Beige użyty 3-4 razy, za jasny dla mnie, zapomniałam fotki, dodam później lub *Mascara YSL Volume Effet Faux Cils kolor 06 granat, używana ze 2 tygodnie, mokra [/QUOTE] ???
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
cos u mnie za : *Givenchy-najnowszy liner w pięknym ciemnym granacie z drobinkami ,cieniutki pędzelek, z paragonem, użyty 3-4 razy *Połowę sławnego peelingu pudrowego Kanebo w oryginalnym opakowaniu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-63...ty-peeling.htm w watku mam roz scotta barnsa... zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
+ ROC- LOTION TONIQUE - TONIK DO NORMALNEJ/MIESZANEJ CERY - UZYTY 2 RAZY - 200 ML + KANEBO - SENSAI - SILKY PURIFYING CLEANSING OIL STEP 1 - ZOSTALO 70 % z 150 - Z POMPKA |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;15204807]wpadły mi w oko te 2 rzeczy, ale givenchy za nie nie oddam
+ ROC- LOTION TONIQUE - TONIK DO NORMALNEJ/MIESZANEJ CERY - UZYTY 2 RAZY - 200 ML + KANEBO - SENSAI - SILKY PURIFYING CLEANSING OIL STEP 1 - ZOSTALO 70 % z 150 - Z POMPKA[/QUOTE] trudno...pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
dlaczego nie piszesz za co?
podoba mi się czerwona pomadka i lakier collistar ten różowy golf to typowa s? ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- a może za tonik roc coś wybierzesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
jestem zainteresowana baza Clarins i Urban Decay.
moge zaproponowac roz Shiseido w sztyfcie Accentuating Color Stick http://www.sephora.com/browse/produc...categoryId=B70 nr S6 delikatny roz tylko probowany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
witaj, lakier collistar przed chwilą poleciam do innej wizażanki.
golf różowy to jest typowe S. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
masz dużo rzeczy które ew. by mi się przydały np.
Clarins baza rozświetlająca Eclat Minute kolor 00 Reflet Rose-nowa Givenchy-najnowszy liner w pięknym ciemnym granacie z drobinkami ,cieniutki pędzelek, z paragonem, użyty 3-4 razy Estee Lauder podkład Double Wear ,kompact, kolor 07 Ivory Beige użyty 3-4 razy, za jasny dla mnie, zapomniałam fotki, dodam później Mascara YSL Volume Effet Faux Cils kolor 06 granat, używana ze 2 tygodnie, mokra Matrix Biolage tonik wzmacniający i odbudowujący osłabione włosy, 250 ml, użyty 3-4 razy mam też inne rzeczy poza wątkiem jeśli chciałabyś zorganizować większą wymiankę. ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- chodzi Ci o tą pomadkę Estee Lauder? mam też inne rzeczy poza wątkiem, czego szukasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
*Benefit piękny róż Coralista ubytek niezauważalny
*Matrix Biolage tonik wzmacniający i odbudowujący osłabione włosy, 250 ml, użyty 3-4 razy Może znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Zrobiłam zdjęcie różu shiseido, ale nie oddaje prawdziwego koloru różu - postaram się zrobić dziś w innym świetle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za:
Urban Decay-baza pod podkład maskująca pory, ładnie matuje, użyta 3 razy tonik matrixa? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=375832 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
z Twojej listy mam np. mleczko/ mydelko do mycia twarzy shiseido (z wymianki - zostalo jakies 90%) oraz tonik do twarzy lancome otworzony w zeszly weekend.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.