![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wymiana oryginalnych perfum i kosmetyków
NIEAKTUALNE !!!
WYMIENIONE: YVES ROCHER Rose Absolue edt 50 ml - zużycie ok. 45 % (z kartonikiem) CK Secret Obsession EDP - flakon 30 ml - zużycie praktycznie żadne, kilka psiknięć (kupione w perfumerii, z kartonikiem) SEPHORA cień do powiek Fard Pailette Nr 122 (intensywnie srebrny, brokatowy) - zużycie minimalne, kasetka nieco powycierania od gmerania w kosmetyczce SEPHORA sublimateur de teint smoothing primer - kupiona w Sephorze w czerwcu. Zużycie: 25%. AVON Naturals Apple&Honeysuckle żel pod prysznic - 200 ml - nowy, nieotwierany NINA RICCI Nina EDT - 1,2 ml MEXX Black EDT - 1,2 ml DIOR J'adore EDP - 1 ml CHANEL Coco Mademoiselle EDP - 2 ml THIERRY MUGLER Alien EDP - 1,5 ml MOSCHINO Glamour EDP - 1,5 ml SEPHORA paleta Colorful Pro Green Eyes - kupiona w Sephorze, ma około roku od otwarcia, a więc pół roku po terminie. Najjaśniejszego cienia praktycznie nie ma. Im dalej od środka, tym mniejsze zużycie. Brak pacynki, uszkodzony zatrzask w kasetce, wierzch kasetki porysowany od noszenia w kosmetyczce. Na bazie Lumene świetnie się w dalszym ciągu trzymają.(wszystko powyżej: Schranz) - AVON Planet Spa - Tropikalny scrub do ciała z brązowym cukrem - 150 ml - nowy (tomama) - AVON Naturals Almond & Milk Shower Gel - 200 ml - nowy (tomama) - ESTEE LAUDER Tender Blush Sheer Stick 01 Pearl - 8,7 g- oryginalny, już bez pudełka, kupiłam na Allegro w lipcu jako wczesniej nieotwierany. Przetestowałam na policzkach, jednak na mojej skórze jest niewidoczny. Miał być perłowo-różowawy, a jest perłowo-złocisty (na zdjęciu). Kod z opakowania: A86, a więc data produkcji: 08.2006. (króliczek) AVON Tahitian Holiday EDT - flakon 50 ml, atomizer - zużycie ok 10% (bez kartonika) AVON Naturals Strawberry & Guava Shower Gel - 200 ml - nowy CLARINS Bust Beauty Extra-Lift Gel - 8 ml - nowy, w kartoniku L'biotica WAX Silk - jedwab w płynie - 15 ml - nowy, z firmową tekturką (natalii87) GALENIC Elancyl Vergetures - krem zapobiegający rozstępom w ciąży i redukujacy istniejace rozstępy - tuba 150 ml. Nowy, nieotwierany. Z apteki. Kod: F 783. AVON Planet Spa - Maseczka błotna do twarzy z minerałami z morza martwego - 75 ml - nowa AVON Planet Spa - Regenerująca maseczka do twarzy "Himalajskie jagody Goji"- 75 ml - nowa AVON Planet Spa - Odżywcza maseczka z białą herbatą - 75 ml - nowa PHARMACERIS Tocoreduct forte - preparat zmniejszający istniejące rozstępy - 75 ml - fabrycznie zamknięty, w kartoniku. Data ważności: 06.03.2012. (wioolusiaaa) Edytowane przez joann_eve Czas edycji: 2010-05-04 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
perfumove love
|
Dot.: Wymiana oryginalnych perfum
no to ja się zgłaszam pierwsza. interesuje mnie Flowerbomb i może Red Delicious. zapraszam do siebie
![]() ps. wstaw fotki, jeśli masz możliwosć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Flowerbomb.... też zapraszam do siebie ( co prawda na razie wątek jest uszczuplony, ale będą zapachowe dokładki)
![]()
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Może chciałabyś kate moss kate za ktoryś z zapachów?
![]() ![]() lub jakieś ciuszki ![]() Be Delicious też bym przygarnęła ![]() Edytowane przez kasiaa91 Czas edycji: 2009-11-12 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
oddam duzo za zielone jablko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
DKNY Be Delicious - flakon 30 ml, zużycie ok. 25 % (bez kartonika)?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() . DKNY Be Delicious - flakon 30 ml, zużycie ok. 25 % (bez kartonika) Zapraszam, zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Be Delicious?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
moze u mnie cos za DKNY?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
witaj, cos u mnie za rose absolue?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana oryginalnych perfum i kosmetyków
Interesuje mnie Flowerbomb.Może chciałabyś Gucci Envy edt ok 6\30 ml,nowiutkie Cedre Blue Yves Rocher 125 ml z kartonikiem(może być na prezent) ,miniaturkę nowości So Elixir YR 5 ml z kartonikiem(nowa)?Lub z nie perfum np serum Yves Rocher lub pomadkę Yves Rocher(opisy są w obu wątkach z podpisu).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Hathayoga, itaka, kasiaa91, dagmarrka, annamonica, tompola, just green, encore1fois, viki79, alphala, .domi, zielona30 serdecznie dziękuję za zainteresowanie. Tym razem niczego u Was nie znalazłam. Chętnie będę zaglądać w przyszłości.
Gorąco pozdrawiam ![]() Edytowane przez joann_eve Czas edycji: 2009-11-12 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie red delicious
![]() wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380529
![]() |
![]() |
#18 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Będę miała dokładki, najbliższe już jutro - zapraszam serdecznie , w razie czego po prostu krzyknij
![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
a co ze mną?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
coś u mnie może Cię zainteresuje za Flowerbombkę ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315278 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
kochana na wymianke mam tylko 970stylish move i 409tropical light 440sunset caffe,oraz 4 chanel golden eyes...oraz to co we watku
![]() Edytowane przez magsch Czas edycji: 2009-11-12 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
3. VIKTOR&ROLF Flowerbomb - flakon 50 ml - zużycie ok. 50% (bez kartonika)
Zapraszam do siebie ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
1. DKNY Be Delicious - flakon 30 ml, zużycie ok. 25 % (z kartonikiem)
2. DKNY Red Delicious - flakon 30 ml, zużycie ok. 50% (bez kartonika) COS U MNIE?
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
oddam duzo :P :P :P
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej byłabyś zainteresowana Pink Sugar ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Eyes, Soft, Basiulek, justyna28, mucia18, emila730, kissek serdecznie dziękuję za zainteresowanie. Tym razem niczego u Ciebie nie znalazłam. Chętnie będę zaglądać w przyszłości.
Gorąco pozdrawiam ![]() Edytowane przez joann_eve Czas edycji: 2009-11-13 o 00:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Lady of Harley-Davidson
|
interesuja mnie zielone be delicious. zajrzyj do watku, a takze tu: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3910
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.