![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Bvlgari Black, Allure perfumy, Kenzo Słoń, Maczki Clinique LPR i inne
nieaktualne
ZAPACHOWA DOKŁADKA !!!Witam! Chętnie wymienię : - Le Feu Light ok. 20/30 , chyba nawet nieco więcej w czerwonej kuli - będę marudzić - Bvlgari Black 20/40 - Allure - czyste perfumy - odlane ok. 7 ml do buteleczki z atomizerem w ładnym złotym woreczku - WYMIENIONE FOTKA http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1257497783 - Kenzo Jungle Słonik edp 26/50 - Sensous E.L edp 30 ml, ubytek jak na zdjęciu - tylko za cos extra i jeszcze nie wiem czy oddam WYMIENIONE - Jean Paul Gaultier 2 40ml ubytek na fotce - waham się..... - Clinique Fresh bloom "Maczek" 03 almond blossom - 9 g ubytek 5 % - w pudełku bez lusterka -leci do muci - Clinique Fresh bloom 01 Peony - 9 g, ubytek ok. 20- 30%% - pudełko z lusterkiem -leci do muci FOTKA http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1256106667 -Clinique - Almost lipstick - Black honey - balsam/ błyszczyk 3 razy użyty - LRP Solution Micellaire Physiologique 50 ml ubytek nieco mniej niż 1/3 - Nivea DNAge - korektor głebokich zmarszczek 30 ml, ubytek ...nie wiem , myślę że zostało ok. 1/2 - Khol Contour Ultra Black- Bourjois - czarna kredka raz temperowana - Studio Out of bed L'Oreal - modelujący krem do włosow 150 ml ubytek 5 % Szukam: STYLE SANDER edp, Dzing ( odlewka), Boudoir, pudru w kamieniu średni beż, podkładu Clinique Stay True ,pachnidełek dla młodych męzczyzn ( nastolatków) i panów po 40-tce na prezenty. Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-12-20 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Bvlgari Black, Allure perfumy, Kenzo Słoń, Maczki Clinique LPR i inne
- Bvlgari Black 20/40 + pudełko
- Allure - czyste perfumy - odlane ok. 7 ml do buteleczki z atomizerem znajdziesz cos? zapraszam do obu wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;15752655]- Bvlgari Black 20/40 + pudełko
- Allure - czyste perfumy - odlane ok. 7 ml do buteleczki z atomizerem znajdziesz cos? zapraszam do obu wątków [/QUOTE] Niestety nic dla siebie nie znalazłam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hejka
mialam kilka dokladek we wszytskich watkach wiec spróbuje po raz kolejny zgłosic sie po - Clinique Fresh bloom 01 Peony - 9 g, ubytek ok. 20- 30%% - pudełko z lusterkiem
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz popatrzę co tam jeszcze masz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za słonia lub któregoś maczka?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Witaj, oddam duzo za maczka ze zdjecia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nic dla siebie nie znalazłam.
![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cześć! Chętnie przygarnęłabym za maczka coś z tego : E. L. Lucidity - puder sypki delikatnie rozświetl. z 21 g. zostalo 1/3 może ciut więcej, nr 3 (z wymianki, jeszcze nie wiem czy chcę oddać..) Nina Ricci - puder brązujący, niewielkie zużycie - piękny kolor METEORYTY - mogę oddać kilka - kilkanaście kuleczek , kolor 03 Beige Chic https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...za-wersja.html Jaki odcień ma Lucidity? Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-12-09 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Lucidity ma odcien lekko opalony, ja mam jasna cere i nie jest za ciemny (oddaje bo uzywam innego "sypanca")
Edytowane przez DAISSY Czas edycji: 2009-12-09 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Edytowalam (na górze moja odpowiedz), bardzo chetnie oddam EL za maczka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Perfume Lover
|
cos za slonia?
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odsypkę musiałam wydać ![]() Pozostaje więc odsypka meteorów ( ile?),jeśli oczywiście chciałabys oddać lub brązer NR,masz go gdzieś na fotce? Mam jeszcze pytanie o Blush Subtil Delicate oil free powder blush- nie znam, a na fotce fajnie wygląda,szukałam w KWC zeby poczytac o nim ,ale nie znalazłam. .. To Lancome??? ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Nic za Słonia nie znalazłam ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-12-09 o 19:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Może chciałabyś Kenzo Amour 50 z 100 ml za Allure lub słonia?
---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Kenzo to edp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Ja bardziej byłabym Allure zainteresowana.Kenzo mam z wymiany jest nr seryjny,zapach porównywałam z tym w perfumerii i jak dla mnie wszystko jest ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Właściwie moge oddać Allure. Czy Kenzo masz z "naszej" targowiskowej wymiany,jesli tak to od kogo? To produkt czy tester?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Witaj, mialam okazję dzis przetestować w perfumerii maczka, niestety ale jest dla mnie za ciemny (na fotce wydawal sie jasniejszy), także dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
To produkt,mam z wymiany na szafie od " elizabeta2",a czy allure to oryginal czy tzw.doskonala imitacja no i ile tego allure mialabys do oddania?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
witaj, mam męskiego lacroix noir dla avon do oddania, ale mały ubytek to on ma, z 5 ml, nie wiem, czy taki by Cię interesował.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Szukam zapachu dla mojego męza ,niekoniecznie pod choinkę,wiec ten ubytek nie jest taki ważny. Nie znam tego zapachu i nie wiem gdzie wachać...A co Ci się u mnie podoba? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.