|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Dezodorant Fenjal Antyperspirant-pytanie.
Czy dezodorant Fenjal antyperspirant istnieje w wersji kulkowej czy w tzw.pompce? Słyszałam,że jest dobry i ten przezroczysty podobno nie plami ubrań.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: DEZODORANT FENJAL ANTYPERSPIRANT-PYTANIE.
Dezodorant Fenjal występuje także w kuleczce, osobiście bardzo go polecam, używam go już od kilku lat nie mam zamiaru zmieniać na inny.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedź.Bardzo mi to pomogło jak zresztą wiele informacji uzyskanych od bywalców tej wspaniałej stronki.Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam przezroczystego dezodorantu z pompką Fenjal do czarnych , obcisłych ubrań i potwierdzam jego skuteczność i to ,że nie brudzi ubrań. Jeśli chcę być absolutnie sucha w upalne dni to stosuję jednak antyperspiranty z zawartością talku i nie ma rady one mniej lub bardziej brudzą odzież(to zależy też od tego czy nosimy luzną czy dopasowaną). Na mojej półce w łazience stoją zatem zawsze dwa preparaty.Jeśli mam zamiar włożyć ciemną bluzkę używam dezodorantu w sprayu(np. Fenjal) a jeśli jaśniejszą to w kremie (ostatnio Secret) lub w sztyfcie. Kiedyś miałam Gillette w żelu i muszę stwierdzić ,że chronił świetnie a przy tym umiarkowanie brudził.Pewnie kupię na lato.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie się podział Fenjal w sztyfcie?
Kiedyś miałam dezodorant Fenjal w sztyfcie i był rewelacyjny pod względem działania i bardzo ekonomiczny. Wtedy go kupiłam w Rossmanie. Po roku jak mi się skończył mieli już tylko Fenjal w spray'u i w kulce, a teraz to już nawet ich nie ma w żadnej drogerii w moim mieście. Czy ktoś wie gdzie można w Polsce znaleźć Fenjala w sztyfcie? Albo w jakim sklepie internetowym? Długo szukałam i nigdzie nie mogę znaleźć. POMÓŻCIE!!!
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Re: Gdzie się podział Fenjal w sztyfcie?
Obawiam się, że ten dezodorant został wycofany
http://www.doetschgrether.ch/en/Fenjal_435.asp
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.