|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Kolczyk w języczku.
Przeczytałam już pełno tematów na temat KOLCZYKA W JĘZYKU.
Na każdym piszę coś innego , a zależy mi na prawdziwych informacjach . Mam zamiar zrobić sobie kolczyka w języku mam 13 lat niedługo 14. Moja mama zgodziła się na kolczyka , tata nic nie będzie wiedział. Moje Pytania : ![]() - Czy to prawda ze to strasznie boli ? - Czy u młodych osób szybciej się Goi ? - Czy psuje zęby ? - Czy da się to ukryć ? ( na pierwsze dni mam zamiar wyjechać z domu . ) - Czy da się COŚ jeść ? - Czy są jakieś specjalne zalecenia , płyny itp. ? - Jaka powinna być początkowa długość kolczyka ? Ogólnie proszę o porady osoby które mają lub są dobrze poinformowane ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kolczyk w języczku.
1. Samo przekłucie nie boli , ale jak sie goi to nieziemsko
2. Nie wiem , to chyba nie ma znaczenia. język goi się ok 3 tyg do całkowitego sklęśnięcia 3. Podobno tak , ale ja mając kolczyka 5 rok nie zauważyłam jeszcze żeby się coś psuło ![]() 4. Da się ukryć ale strasznie się sepleni przez pierwsze kilka dni gdy jest jeszcze opuchnięty 5. Da się . zupki przez słomkę od shejków 6. Najlepiej płukać jamę ustną dentoseptem 7. ok 3 cm ![]() To chyba wszytsko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolczyk w języczku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.