|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Sprawdź, może coś masz? :)
NIEAKTUALNE
Pilnie szukam kosmetyków wymienionych poniżej - zaznaczonych na czerwono. W zamian oferuję kosmetyki/książki/ubrania (również nowe) z wątków, i nie tylko - chętnie szperam poza, jeśli mi na czymś zależy. Pielęgnacja: + Kerastase Biotic - Bio-Recharge, do mieszanych - każda ilośc! + The Body Shop - Maseczki do twarzy - Blue Corn, z vit C, Tea Tree ++ The Body Shop = masła do ciała (nie wszystkie) - najchętniej z ubytkiem, najchętniej spróbowałabym marokańskiej róży ![]() ++ Gilette - żel do depilacji + Odżywka do rzęs, tylko nowa! Najchętniej Oriflame + Vichy Dercos- Łupież suchy + Mineral Care - Krem do stóp / Krem do rąk - z zieloną herbatą > Róznej maści samoopalacze - do twarzy i ciała - na spróbowanie (nie balsamy stopniowo opalające!) + szampony, maski profesjonalne - najchętniej mniejsze ilości na wypróbowanie + różne produkty himalaya - maseczki, peelingi + L'oreal pure zone - tonik do twarzy lub ew. inny z alkoholem + Żel do mycia twarzy - Effaclar, Avene zielony lub Avon Anew z granulkami + Bogaty krem do twarzy - avene hydrance optimale riche - tołpa hydrativ - bogaty krem lub inne ![]() Makijaż: + Puder prasowany - jasny odcień (ale nie biały) + Podkłady różnej maści - najchętniej próbki, ale mniejsze ilości też mogę być - też jasne+ Puder sypki - Clinique, Clarins lub inna wyższa półka, jasne odcienie, mogą być odsypki lub ze sporym ubytkiem + Meteorki Mythic - odsypka na spróbowanie + MF - Masterpiece Max - czarny tusz do rzęs, nowy + Clinique Superfit 05 - próbki, końcówki + Dobry, jasny korektor pod oczy + Róż do policzków z efektem 'tafli' + Revlon,Wet/dry paletka cieni PASTEL FREEZE + DR. HAUSCHKA - Puder brązujący Novum > Sypkie cienie Gosh - tylko niektóre odcienie (odpadają bardzo jasne, oraz wszelkie odcienie niebieskiego) - najchętniej przyjmę fiolety > inne cienie do powiek - najchętniej róże, fiolety, ale innymi też nie pogardzę, aczkolwiek mogę marudzić, bo cieni mam dość sporo ![]() > Naklejki na paznokcie (tonacja - czerń i biel, chętnie z symilkami) > dobre pędzle do pudru, różu, cieni ZAPAS: (nie aż takie pilne) + Ziaja - Rebuild - Masło do ciała + L'oreal lub YR- Płyn dwufazowy do demakijażu oczu + suchy szampon, np. klorane + Neutrogena - Skoncentrowany krem do rąk Książki: + Jak żyć z właścicielem neurotycznego kota (w stanie idealnym, lub nowe!) + Grzędowicz - Pan Lodowego Ogrodu - tomy 2 i 3 + Libba Bray - Mroczny Sekret + Christopher Paolini - Eragon - trylogia + T. Canavan - Trylogia Czarny Mag + Uczennica Maga + Rachel Caine - Wampiry z Morganville + Smith - Seria Świat Nocy Ubrania: > długie tuniki / M > wzorzyste lub gładkie rajstopy (czarne, fioletowe, szare) 3/4 Biżuteria z kryształkami Swarovskiego Zapachy - chętnie odlewki: Przy zapachach mogę marudzić ![]() > Lalique - Amethyst - za odlewkę bardzo chętnie poszperam poza wątkiem! > Kenneth Cole - Black > Celine Dion - Sensational Pełnowymiarowe flakony,najlepiej nowe (chociaż nie pogardzę odlewkami) > Avon - Spotlight > Avon - Celebre > Oriflame - Miss O - Fashion princess > Naomi Campbell - Cat deluxe at night (zapas, nic pilnego) Nie pogardzę też zapachami męskimi ![]() Edytowane przez słonik Czas edycji: 2010-02-05 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sprawdź, może coś masz? :)
mam małą odlewkę Sensational, jeśli byłabyś zainteresowana daj znać
![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Chyba 2ml
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
oj to trochę mało, bo zapach znam i potrzebuję do wylewania na siebie, a nie testy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.