|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
3 charytatywne licytacje - suknia by E.Minge, "Esmeralda" i Noc w Sheratonie
Witam Was na plotkowym
![]() Znacie mnie pewnie głownie z Misji w Zambii i Adopcji Serca, ale dzis proszę Was o coś innego ![]() Dziś mam prośbę do Wszystkich, którzy znają tegoroczne Panny Młode poszukujące kreacji ślubnej. Dwie małe dziewczynki - Amelia i Wiktoria potrzebują pomocy. Mogą ja uzyskać jeśli ktoś w ramach licytacji zakupi jedną z 3 pozycji w ramach akcji charytatywnej Panny Młode (szczególy www.panny-mlode.pl) Sama sesja doroczna to zabawa charytatywna kilkudziesięciu zgłoszonych panien młodych, w zamian za taką ilość statystek w bieli, koronkach i satynie ślubnej - firmy płacą pieniądze na rzecz dziecka z danej edycji (kilku fotografów wykonuje zdjęcia Panien Młodych z ich produktami itp). Szczegóły na www dla zainteresowanych ![]() ale po ostatniej edycji mam kłopot i potrzebuje Waszej pomocy. dostałam na akcję dwie suknie ślubne oraz voucher na Noc Poślubną (lub Walentynkową ![]() 29 stycznia ruszyły licytacje, poszukuję Panien Młodych, które chcą przy okazji swojego ślubu zrobić coś dobrego - dochód z sukienek i z vouchera jest w całości i bezpośrednio przelewany na konta dziewczynek. Wiem, że zwykle najpopularniejsze jest poproszenie gości o misie zamiast kwiatów itp. , ale może i na tę formę się któraś skusi? Może macie kuzynki? koleżanki w pracy biorące w tym roku ślub? Jesteście na innych forach gdzie możecie podrzucić link do akcji i pomóc mi to troszkę rozdmuchać? Po jednym zdjęciu sukienek w załączniku Pomóżcie mi proszę. Bo sama nie dam rady zdobyć dla nich większych środków. pozdrawiam Agnieszka Licytacje sukienek są do 31 marca (można je obejrzeć i przymierzyć w atelier Ewy Minge w Poznaniu przy starym Rynku 92) a Nocy w Sheratonie - do 12 lutego ![]() Licytacje i szczegóły na www.panny-mlode.pl/licytacja
Panny Młode dla Dzieci - wyjątkowa akcja charytatywna ![]() Rozwój. Bo zatrzymanie się w miejscu jest niczym cofanie się wstecz ![]() Edytowane przez ava80 Czas edycji: 2010-02-22 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: 3 charytatywne licytacje - suknia by E.Minge, "Esmeralda" i Noc w Sheratonie
Podbijam - warte zainteresowania!
Dziewczyny do dzieła!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: 3 charytatywne licytacje - suknia by E.Minge, "Esmeralda" i Noc w Sheratonie
Ja tylko sygnalizuję - 1-10 lutego raczej nie mam dostępu do netu i komputera (zobaczymy jak to będzie) więc w wątku mogę liczyc tylko na wsparcie osób z wizażu, które znają mnie osobiście
![]() Gosiakk - dziękuje za podbijanie! Naprawdę mam nadzieję, że się uda!
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Podpytam i poszukam Panien Młodych
![]() Ew. mogę zrobić 1 taką rzecz, że odnośnik wrzucę na stronkę oficjalną 1 polskiej aktorki, którą prowadzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Podbijam..
![]() I mam nadzieje że oczywiście można rozpowszechniąć odnośnik.. bo też chętnie wrzucę na stronkę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Zerknęłam właśnie na aukcje...na noc w Sheratonie są chętni, więc kto ma ochotę na Voucher, niech biegnie na stronę
www.panny-mlode.pl/licytacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ja już 15 lat po ślubie, ale jest tu mnóstwo kandydatek, oby trafiły na ten wątek
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
i do góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
podbijam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Walentynki tuż tuż, może ktoś chce spędzić w Sheratonie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wiem, że jest trudno - bo każda chce być w tej wymarzonej i moga odpbiegac od ideału, ale może komuś w gust trafią ![]() Cytat:
Natomiast z racji maili, że kogos nie ma i info że w lutym jeszcze za wcześnie przedłużylismy licytacje sukienek do końca marca - choć warto już teraz zajrzeć do salonu E.Minge ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
dostałam propozycję by do licytacji dołączyć sukienkę szytą na miarę - ciekawe czy to byłoby bardziej zachęcające?
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.