![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Lolita EDP, Lou Lou, OI, Kelly, Caleche EDP
nieaktualne
Witam! Mam do wymiany zapachy: Allure Sensuelle EDP ok. 19/35 ml ( nieco ponad połowa ) - tylko za coś co mnie zachwyci ![]() Lolita EDP - ok.12-13/30 ml - wymienione Lou Lou Cacharel EDP ok. 20-25/30 ml OI - ok.12/15 ml - będę bardzo wybredna ![]() Kelly Caleche EDP - 14/15 ml - też będę marudzić Poza tym : - Clarins - Loose powder 01 - 30 g, ubytek ok.1/3 - świetny,ale troszkę dla mnie za jasny - tylko na inny puder - Używana paleta Chanel Collection Essentielle De Chanel Lumiere Soleil waga 12 g - wymienię najchętniej na puder brązujący Paletka posiada puder brązujący, 4 cienie i 4 pomadki.Największy ubytek ok. 25 % ( góra) ma cień u góry po prawej stronie i 2 pomadki z prawej. - Dior - sypki,lawendowy cień ,2 g ubytek góra 10 % z wymiany z mucią - Sypki puder Artdeco Mineral Loose Powder został ok. 60% z 9 g.- wymienione - Biosilk Shine on- nabłyszczacz 150 g bez 3 psikow,nowy - wymienione Szukam : perfum, różu, pędzla do różu, maski lub odżywki Loreal AGE DENSIFORCE ( najchętniej), sypkich pryzm 02 Chętnie przygarnę Estee Lauder YOUTH DEW Amber Nude oddam za nie Estee Lauder YOUTH DEW EDP Zdjęcia w starym wątku. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=397977 Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2010-02-23 o 07:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lolita EDP, Lou Lou, OI, Kelly, Caleche EDP
Moze cos u mnie za Lolite?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Kelly Caleche EDP - 14/15 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A Guccio edp nie skusi Cię za OIke i Lolitę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Znajdziesz coś u mnie za: - Biosilk Shine on- nabłyszczacz 150 g bez 3 psikow,nowy
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Hej! Clinique - puder w kompakcie. Podoba mi sie też róż Diora,ale chyba jest bardzo jaśniutki?
---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Nie skusi.. ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
Bardzo dziękuję,ale nie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Lolitki jest niewiele, więc raczej nie chciałabym robic odlewki.. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
tak, bardzo jasniutki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie Kelly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
A mnie u Ciebie Insolence
![]() ![]() ![]() Mogę dołożyć odlewkę Midnight poison ok.9-10 ml ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
Calvin Klein Obsession Night ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2010-02-11 o 21:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Gosiu, to ten:
Tylko rzeczywiście 12 ml. to trochę mało za ten puder... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
nie mam wiele, ale może znalazłabyś coś za - Sypki puder Artdeco Mineral Loose Powder został ok. 60% z 9 g.
- Biosilk Shine on- nabłyszczacz 150 g bez 3 psikow,nowy? mam nowy bronzer Bare Minerals
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Jeszcze pomyślę, puder nie jest ciemny, ma dość jasny biszkoptowy kolor.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie wymienię te 2 kosmetyki na bronzer,ale zupełnie nie znam tej firmy ani jej produktów. To jest sypki puder brązujący?Może masz fotkę? Jaki ma odcień i wagę? Slepa jestem,masz fotkę w wątku ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2010-02-11 o 21:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
na wizażu jest niestety mało recenzji kosmetyków BM: https://wizaz.pl/kosmetyki/szukaj.ph...gdzie=produkty
ale to jest ten produkt: http://bareescentuals.com/bareMinera...LOVERFACECOLOR wydaje się być ciemny, ale ja jestem bladziochem i prosiłam panią w Sephorze o pomoc w wyborze bronzera i poleciła mi właśnie ten. wymieniam bo mam jeszcze jeden, a rzadko używam bronzerów i szkoda żeby stał ![]()
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
tak jest, sypaniec, ma 2g ale jest drobniutko zmielony, mam podkład tej firmy o tej samej wadze, używam go codziennie na całą twarz od połowy listopada i została mi jeszcze 1/3
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Muszę się zastanowić, ponieważ Kelly mam całą butlę EdT i oddać insolence... insolence też lubię... czasami
![]() O, mam pomysł. Zrobię sobie odlewkę tak, by insolence zostało 15ml i się wymienimy. Co Ty na to? Bo MP to tylko flakony przygarniam, idzie u mnie w ilościach hurtowych (ale nie zabijam na ulicy chmurą skoncentrowanego MP) ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- aha, Twoja Kelly jest we flakonie oryginalnym 15ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Moze u mnie cos wypatrzysz za lolke?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, daj mi czas ( jeśli możesz ) do poniedziałku. Musze się zastanowić, bo jakoś generalnie nie jestem przekonana do mineralnych pudrów. No i ten kolor mnie troche przeraża. A może masz jakiś odpowiedni pędzel do tych pudrów bo to jakieś specjalne są,tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
ok, zastanów się na spokojnie
![]() miałam nowiutki pędzel ale wymieniłam, w tej chwili nie mam specjalnie zbędnych pędzli oprócz używanego kabuki Maybelline od pudru mineralnego - jeśli zdecydujesz się na ten puder to dostaniesz też pędzelek ![]()
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
|
Niestety, nic dla siebie nie znalazłam.
![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Niestety, muszę się rozmyślić co do wymianki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:49.