![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Odwyk od zakupów kosmetycznych(grupa wsparcia) - IV
No to kontynuujemy mozolną pracę nad minimalizowaniem własnych zbiorów kosmetycznych.
![]() Poprzednia część: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=378522
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2010-02-18 o 13:40 Powód: dodany link |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych(grupa wsparcia) - IV
![]() rewelacji nie ma u mnie, przez to glownie ze pojechalam do domu na 2 tyg i nie bralam swoich kosmetykow, tylko uzywalam mamy i siostry ![]() u mnie w tym miesiacu nastepujaco: luty: przybyło: wymiana: 2 / kupione: 2 ubyło: zużyte: 4 /wymienione: 1 przybyło w lutym: dax perfecta cukrowy czekolada - kokos tołpa borowinowy zioła do kąpieli: wenus i na bezsenność (z wymiany) wydane: 31,98zl pielegnacja + 41zl perfumy sprzedane perfumy voluspa +50zł mam tez na wykonczeniu peeling marcepanowy daxa (jeszcze z 2 - 3 uzycia), odzywke mleczna kallosa (1 uzycie), szampon rzepa joanna (3 uzycia), pianke vichy oligo do mycia twarzy (5 uzyc) wiec do konca lutego troche poleci ![]()
#4 |
Zakorzenienie
|
Lecę się szykować na lekcje. Wyglądam jak pani potwornicka.
Kupię dziś triple sec, tequilę i sok cytrynowy i będę pić do greys anatomy i mam to w d***. I tak nikogo nie będzie to obchodzić. |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
tak czikity, chyba jestem chora na głowę
![]() ![]() ![]() a teraz mam faceta,tzn.nie mam, to bardziej kolega,przyjechał do mnie po ponad pół rocznym rozstaniu-jako kumple byliśmy serio....i chce spróbować być ze mną, a ja się boję,że znowu cos pójdzie nie tak jak było z moim ex mężem a tak na marginesie- mój ex mąż wypisuje i wydzwania do mnie-nie mogę zmienić numeru, bo szukam pracy poroznosiłam CV więc same rozumiecie, a do buca nie dociera ze to już koniec ![]() i wracając do tego nowego starego pseudofaceta- nie wiem co robić podoba mi się ,jest fajnie,ale boję się zaangażować i stracić zmarnować mu czas.chyba musze być sama do końca życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może lepiej umów się z koleżanką na wspólne oglądanie? Albo wybierz się na basen? ![]() Iwonko: to super ![]() Pospotykaj się z "nowym starym pseudofacetem", po co od razu "martwić" się o zaangażowanie? Wyjdzie, albo nie wyjdzie - nie tylko od Ciebie zależy czy sie uda czy nie, jemu przecież też może się jednak "odwidziec".
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-18 o 14:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- a wiesz, ja tak robie co jakis czas, wrocilam do Poznania po feriach to sobie podsumowalam troche ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Właśnie do mnie dzwoniła Pani z Twojego Stylu inforumując że wygrałam kosmetyki Ziaja (nie dosłyszałam jaka seria) ale się ciesze, tak dawno nic nie wygrałam
![]() A teraz się wam wyżale. Pamiętacie moje garnki, które wygrałam też dzięki wam. Otórz kurier wiezie je do mnie od 5 lutego, tak dobrze czytacie. Wysłałam @ z zapytaniem do organizatora kiedy moge sie spodziewac nagrody a on mi odpisuje że kurier podobno nie mógł się ze mną skontaktować ani nikogo kilkakrotnie nie zastał. Normalnie nóż mi sie w kieszeni otworzył. Poprosiłam grzecznie (w poniedziałek) o nr listu przewozowego i nazwę firmy kurierskiej, w odpowiedzi zadzwoniła Pani wczoraj i poinformowała (znów ta sama śpiewka ze kurier był i dzwonił bez skutecznie, na co ja że to nie prawda a ona "tak, tak wiem") że dziś paczka będzie i co i nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Melduje sie w nowym watku i uciekam sie uczyc.
Moja zmora jakby ktos nie wiedzial ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na basen nie chodzę z zasady. Moje koleżanki, hmm jedna urodziła, druga wczoraj już powiedziała że jej się nie chce, trzecia że ma egzamin w niedzielę, a czwarta bez powodu. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
melduje sie w nowym watku
![]() pozniej was doczytam bo zaraz wychodze z kolezanką ![]()
#13 |
Zakorzenienie
|
Hosenko, tak tez zrobię, a co mi szkodzi
![]() ![]() jestem w takim nijakim nastroju do poznawania kogoś, no a z drugiej strony raz się żyje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | ||||||
Zakorzenienie
|
Aloha!
![]() Dziękuje za ciepłe powitanie po dłuższej przerwie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Iwonka nie bój się, rozerwiesz się przy nowym partnerze, nie musisz od razu myśleć że coś się nie uda, bo przecież nie masz za niego od razu wychodzić. Wyjdź z nastawieniem że to będzie fajna przygoda, umili Ci życie facet ![]() ![]() a Twój były to chyba jakiś psychol ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A to sobie w kulki polecieli z garnkami ![]() ![]() Ucz się ucz! Żeby Ci tam wszystko do główki wchodziło gładko! Cytat:
![]() współczuje sytuacji z TŻtem, po prostu faceci chyba tak maja ze nas by chcieli trzymać na smyczy a sami bóg wie co robić. Rozumiem, że Tobie zrobiło się przykro, na Twoim miejscu przemogłabym tą niechęć, żal i smutek i po prostu poszła mimo wszystko i dobrze się bawiła, pokazując TŻtowi jaka z Ciebie fajna laska, bo będąc w dłuższym związku faceci czasem o tym zapominają ![]() Zużyłam hydrolat lawendowy 130 ml , lakier essence kremowy i 2 lakiery oddawałam kuzynce (czerwony miss sporty i brąz sensique bo ich nie używam) więc w następnym miesiącu zapoluję na jakiś jasny odcień chyba z Bell. Zakupię jeszcze z Ziaji Rebuild masełko do biustu i oliwkę ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
melduję się w nowej części
![]() loverynko nie warto ! ja w poniedziałek mam poprawkę a jakoś mnie do książek nie ciągnie ... ![]()
![]() Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2010-02-18 o 15:54 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Zauwazylam, ze juz kolejna czesc, wiec nie wypada Was odwykowiczki nie odwiedzic! Co u mnie? Jesli chodzi o odwyk to swietnie, juz zapomnialam co to znaczy miec 'parcie na mazidła' i drogerie odwiedzam zadko, jedynie z koniecznosci. Smiac mi sie chce jak pomysle jak kiedys kupowalam kosmetyki i jaki mialam do tego stosunek. Teraz mam nowe hobby - postcrossing (zapraszam na bloga, link w podpisie) i robienie kolczykow hand made ![]()
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
magdoleno-witamy
![]() Szpilciu,Hosenko-macie rację z tymi facetami porzeczko- rzesz z tymi garnkami w kulki lecą,albo sama odbierz je na tej stacji kurierskiej!!!!!!!!! wpadłam na taki pomysł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ania, Iwona - dzięki za powitanie
![]() Za maturę właśnie sie porządnie zaczynam brać, planuje teraz jak bedzie wygladala moja prezentacja na ustny polski, ale wolno idą mi powtórki niestety ![]()
#21 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, mało czasu mam, bo wróciłam na uczelnię już i muszę trochę nadgonić kilka kwestii, m.in. moją pracę licencjacką, która jest w totalnych powijakach...
![]() Hosenko: Kiepski żart z tym brakiem czasu w Walentynki... ![]() Loverynka: Ten karaluch nie jest Ciebie wart! ![]() Shpilciu: Znów do nas zawitałaś! Już się martwiłam o Ciebie... Gratuluję zaliczenia sesji! ![]() Iwonko: Zaszalej! Kto powiedział, że z każdym facetem trzeba od razu być na poważnie aż po grobową deskę. Najpierw można przecież niezobowiązująco porandkować. ![]() U mnie kosmetycznie: - Zużyłam żel Green Summer YR i został mi tylko jeden - kawowy. Jako że lubię mieć dwa na zmianę za niedługo zakupię jakiś dla odmiany. A w życiu: - Chora chyba jestem, kaszlę okropnie, tak że płuca prawie wypluwam... W poniedziałek chyba wybiorę się do lekarza. - Kupę czasu spędzam w bibliotekach (również tych "wirtualnych") zbierając literaturę do pracy dyplomowej. |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I znajdź inne koleżanki bo te chyba mają Cię w ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja chyba tylko dwa razy, obie rzeczy na wizażu ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- A naszej Żelki nadal nie ma... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17281614]Ty ciągle coś wygrywasz!
![]() Ja chyba tylko dwa razy, obie rzeczy na wizażu ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- A naszej Żelki nadal nie ma...[/QUOTE] może za miesiąc napisze jak dojdzie do siebie, a może opuści nas na stałe...wcale się nie zdziwiłabym, w końcu dziecko to najważniejsza istota na świecie....mam też instynkty macierzyńskie i to bardzo intensywne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Mam tylko nadzieję, że wszystko poszło OK i z nią i z maleństwem wszystko w porządku...
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17281614]Ty ciągle coś wygrywasz! ![]() Ja chyba tylko dwa razy, obie rzeczy na wizażu ![]() [/QUOTE] Kto nie ma szcześcia w miłości .... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Melduje ze konczy sie krem Garnier do twarzy
![]() do Jelly napisalam pw ale nie odpisala chyba wogole nie wchodzila od masy czasu na wizaz. Mam nadzieje ze do nas w koncu zajrzy! uciekam sie dalej uczyc bo egzamin za 6 dni a jeszcze musze wszystko raz powtorzyc..ratunku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ale sie upiłam.... grzaniec to dla mnie zabojstwo.poszły 2 butelki.dobrze sie bawilam.
kupiłam sobie po drodze kebaba i jakis turek do mnie gadał czy jest zimno?ja mu mowie ze jest a on ze 2 stopnie sa na polu i to znaczy ze jest cieplo.nie wiem co to bylo,moze flirt przy pieczonym miesie ale smiac mi sie chcialo z niego.pewnie tez przez procenty.jutro nie ide do szkoly,zrobie sobie wolne.
#29 |
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;17280767]
- Kupę czasu spędzam w bibliotekach (również tych "wirtualnych") zbierając literaturę do pracy dyplomowej.[/QUOTE] ja właśnie powinnam to robić ale jakoś nie mogę się zabrać ![]() a ja dostałam dziś okres w związku z czym ledwo chodzę i fatalnie się czuję a na pocieszenie kupiłam sobie balsam do ciała masło kakaowe ziaji. Na początku miałam wyrzuty sumienia ale po kąpieli i użyciu balsamu już przeszły troszkę ![]()
#30 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie.
Zrobiłam możliwe że największą głupotę ever ale jedzie do mnie kolega którego 5 lat nie widziałam i mi pomoże z butelką. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.