|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Super wiosenny płaszczyk troll NOWIUTKI z metkamiOtwieram nowy wątek, bo chce się go pozbyć szybciutko, bo jednak to nie to, i kilka dni po jego zakupie kupiłam inny w którym się zakochałam
kosztował 179,90zł Tak jek w temacie, wymienię nowiutki płaszcz wiosenny ROZM S ALE M TEŻ WEJDZIE w rzeczywistości jest intensywnie żółty (ale nie żarówka). Zdjęcia są rozjaśnione, bo robiłam z lampą. Jutro postaram sie zrobić cyfrówką jego naturalny kolor. WYMIENIĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE ZA KSIĄŻKI AUTORÓW KTÓRYCH PODAJE NIŻEJ Laurell K. Hamilton (szczególnie "Pieszczota nocy") Tanya Huff Lee Tanith Christopher Moore Kathy Reich Victori Nelson Borys Akunin Agathy Christie (Kolekcja Hachette) Anne Rice (oprócz Wywiadu z wampirem i Merrica) Petra NeoMillner (SŁODKA JAK KREW) Trudi Canavan Peter Brett (Malowany człowiek) Nalini Singh Harris Charlaine (oprócz serii true blood o Sooki, bo mam wszystkie po angielsku) Mead Richelle (Melancholia sukuba) Simon Beckett Mike Carey Brent Weeks Siergiej Łukjanienko Alan Campbell Dan Simmons Jaqueline Carey Jeff Lindsay John Grisham Sapkowski mogą mnie zainteresować wydawnictwa mag fabryka słów albatros amber(stare 1990-2006) fantastyka wampiry, czarownice, wilkołaki itd i jakieś dobre kryminały nienawidzę romansideł i obyczjówek Edytowane przez wiganna Czas edycji: 2010-02-26 o 21:57 Powód: DODAWANIE ZDJĘĆ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.