![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Biochemię, minerały EDM, LaurEss EGM, Meow, Lumiere, Essence. Zapraszam:)
WĄTEK NIEAKTUALNY!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witajcie Wizażanki! Zasady obowiązujące w tym wątku:
Na czerwono- rezerwacja Na szaro- wymienione Na zielono- dokładka SZUKAM: Poszukuję, tylko konkretnych kosmetyków, nie chcę chomikować niepotrzebnych kosmetyków- bo mam ich za duuużo. Oto moja wish-lista: 1. ESCADA S EDT, ESCADA SUNSET EDT 2. płyn do demakijażu dwufazowy, 3. kosmetyki z serii avon planet spa (tylko z tej serii, innych kosmetyków avon nie szukam!!) 4. samplowe opakowanie korektora Edm Multi Intensive 5. sól do kąpieli, 6. olej tamanu, 7. bluzka sportowa Nike, Adidas, Reebok tylko usztywnianą w biuście, 8. Podkład Lumiere fair neutral formuła VV DOKŁADKA POST #2 _________________________ _________________________ _________________ WYMIENIĘ: >>>MINERAŁY PEŁNOWYMIAROWE<<< PEŁNOWYMIAROWY EDM: Medium Brown brow color- tylko wypróbowany. Korektor Pick Me Up Ivory- zostało 95% opakowania pełnowymiarowego. PEŁNOWYMIAROWE LUMIERE: Light Beige formuła VV- zużycie nie większe niż 3% (zamienię jedynie na pełnowymiarowy fair neutral formuła VV o podobnym stopniu zużycia). >>>PRÓBKI MINERAŁÓW<<< LAURESS- SAMPLE W SŁOICZKACH 1.Gentle Ivory- formuła Minimalist, 2. Gentle Ginger- formuła Elemental, 3. Gentle Petal- formuła Minimalist, 4.Gentle Neutral- formuła Minimalist, 5. Fantastic finish- kolor light, EVERYDAY MINERALS- SAMPLE Róż Champagne- sampel, pozostało 99% EVERYDAY MINERALS- STRUNA Próbki podkładów EDM wszystkie w formule intensive (wszystkie w strunie)- zostały mi resztki z licznych testów na koleżankach – ilość takiej próbki starczy na kilkakrotne przetestowanie. Dostępne kolory: a) fair medium (cool) b) light medium (beige) c) perfect (buff) d) light medium (beige) e) multi tasking (cool) Mogę też zrobić odsypki do struny (wielkość do ustalenia) innych minerałów EDM: Róże: a) snuggle (dowolna ilość) b) best friends (dowolna ilość) c) nick-nack (dowolna ilość) d) All Smiles- odsypka 50% sampla e) Sprung - odsypka 50% sampla Korektory: a) intensive fair- do sampla b) aussie perk me up Lucent Powder: a) Dusty Miller b) Viki's Radiant Creation Bzay: a) Linen formuła intensive b) Linen formuła orginal glo c)Fair Neutral formuła intensive Wszystkie próbki wysyłam w strunie!!! BUFF'D- STRUNA BUFF'D finishing powder Putty, LUMIERE- STRUNA Lumiere Veena Foundation Fairly/ Light Neutral Lumiere Veena Foundation Fairly/ Light Warm Lumiere VV Foundation/ Light Cool Lumiere VV/ Light Beige Lumiere VV / Fair Beige Lumiere Cashmere Foundation/ Light Cool Lumiere Silk Powder / Ivory EGM- STRUNA EGM Theoda struna EGM Winter struna MEOW COSMETICS- STRUNA Flawless Feline: 0- Inquisitive Abyssinian Flawless Feline: 0- Inquisitive Ocicat _________________________ _________________________ __________ >>>BIOCHEMIA I MAZIDŁA<<< Bambus-spora odsypka Skrobia Dry- flo – mogę zrobić sporą odsypkę. Glinka biała amazońska- odsypka. Puder diamentowy Biochemia Urody- odsypka (wielkość do ustalenia). Jedwab Mazidła - odsypka (wielkość do ustalenia). Olej z kocanki- zostało około 90% data ważności 03.2011. _________________________ _________________________ ___________ >>>ZESTAW KOSMETYKÓW ESSENCE<<< Essence All Over Highlither- puder rozświetlający- użyty kilka razy. Błękitny cień essence z limitówki Down on the beach użyty kilkakrotne. Fioletowy cień essence z limitówki Down on the beach użyty kilkakrotne. ESSENCE Cień do oczu z najnowszej limitówki moonlight- sparkling dawn- delikatny róż, użyty dwa razy. ESSENCE lakier do paznokci z najnowszej limitówki Moonlight- kolor into the night. Tylko przetestowany. ESSENCE Trio Glitter set z limitówki moonlight. Korektor essence- korektor w pędzelku stay natural 01 soft beige zużycie- kupiony pół roku temu- mógła trochę wyschnąć, dlatego dodam jako graits. Z chęcią wymienię te wszystkie kosmetyki za coś przydatnego (ze względu na koszty przesyłki nie wymieniam pojedyńczych sztuk!). _________________________ _________________________ __________ >>>USTA<<< Błyszczyk NYX Round Lip Gloss kolor Sparkle. Użyty raz w celu przetestowania koloru. Błyszczyk NYX Round Lip Gloss kolor frosted red. Użyty raz w celu przetestowania koloru. SODA-LICIOUS NATURISTICS lip gloss o smaku kiwi. _________________________ _________________________ __________ >>>OCZY<<< Paletka My Secret z limitówki Smoky Rock- tylko przetestowana. _________________________ _________________________ __________ >>>PIELĘGNACJA<<< Miniaturka szamponu do włosów Yung. Ziaja Nuno- krem antybakteryjny. Zużycie 10%, zostało 90%. Data ważności 11.2010r. Dove- żel pod prysznic- przywieziony z Niemiec- super jakość. Z góry przepraszam za słabą jakość zdjęć ![]() DOKŁADKA- POST #2 Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2010-04-13 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Biochemię, minerały EDM, LaurEss EGM, Meow, Lumiere, Essence. Zapraszam:)
miejsce na dokładkę:
1. Pędzel do różu Essence z limitówki Moonlight- NOWY- świetne recenzje na KWC, niedostępny w sprzedaży, wymienię tylko za coś ekstra z wish-listy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...on-Essence.htm 2. Woda termalna LaRoche Posay- mogę odpsikać do 100 ml. 3. Krem nawilżający Avene, zużycie widoczne na zdjęciu, data ważności 09.11 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...res-seches.htm 4. Płyn do kąpieli Dove z ekstraktem z jaśminu- przywieziony z Niemiec- mogę odlać do 250 ml. Świetny zapach, super się pieni- bardzo wydajny. http://www.beautyspion.de/dove-entsp...olz-und-jasmin 5. Czarne mydło afrykańskie z Coastal Scents- odłamię 1/4. http://www.coastalscents.com/cfwebst...black-soap.cfm 6. Duża odsypka pudru ryżowego z Coastal Scents (odsypka wielkości pełnowymiarowego opakowania z EDM) http://www.coastalscents.com/cfwebst...ice-powder.cfm 7.Róż Game Show Everyday Minerlas pełnowymiarowy- nowy, nieotwierany, zaklejony oryginalną folią. 8. LUCY MINERALS: -fair formuła Light, -fair formuła oryginal, -light formuła Light, -light formuła oryginal, -pale olive formuła oryginal, -cream formuła oryginal. Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2010-03-28 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Witaj....
może coś u mnie za .... Błyszczyk NYX Round Lip Gloss kolor Sparkle. Użyty raz w celu przetestowania koloru. Błyszczyk NYX Round Lip Gloss kolor frosted red. Użyty raz w celu przetestowania koloru. a te ESSENCE Trio Glitter set z limitówki moonlight...... jaka mają zioła konsystencje? i czy są mocno "brokatowe? Ania
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2013-05-24 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
EVERYDAY MINERALS- SAMPLE
Róż Champagne- sampel, pozostało 99% Coś u mnie?
![]() |
#5 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj porannie , to jednak ESSENCE trio nie dla Mnie, już raz nabrałam sie na paletkę Nyx z MEGA brokatem.... i to miłabyć niby cienie ....brrrrrrr jak nałożyłam je na oko to wygladałam jak Drag queen
![]() A te błyszczole z Nyx`a jakie są? dają kolorek, mają brokacik itp. ![]() Ania
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
spodobał mi się tylko różowy cień Moonlight. Więc to chyba ciut za mało..?
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hej... a co za 2 błyszczole Nyx byś widziała
![]() Ania
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
jeśli będziesz przewidywała jakąś dokładkę - daj mi znać
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj..... za te błyszczole mogę oddać najwyżej escadę S.....
Ania
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Wstępnie byłabym zainteresowana:
a) snuggle (dowolna ilość)(przy czym ten leci do mnie z innej wymianki i dopiero jak zobaczę czy mi pasuje to zadecyduję ![]() c) nick-nack (dowolna ilość) 5. Fantastic finish- kolor light. Glinka biała amazońska- odsypka. Olej z kocanki- zostało około 90% data ważności 03.2011.
Bo zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji ![]() Wymienię Razem od 08.07.2009 ![]() Zaręczeni 17.09.2011 ![]() Ślubujemy 06.09.2014 ![]() Edytowane przez Nati_kk Czas edycji: 2010-03-09 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
hopsa
![]() a cień moonlight + pędzel moonlight? co byś chciała? ![]() wcześniej interesowało Cię to: Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- powiedzmy - lakier + cień + pędzel Moonlight za to, co powyżej? ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2010-03-11 o 17:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
a te przydatne rzeczy to tylko z wish, czy mogę kusić dokładkami?
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
dam znać więc
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
małe dokładki
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Bambus-spora odsypka
Skrobia Dry- flo – mogę zrobić sporą odsypkę.. Olej z kocanki- zostało około 90% data ważności 03.2011. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej, podoba mi sie Pędzel do różu Essence z limitówki Moonlight
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- no chętna bym byla tez na wieksza wymianke ze wzgledow ekonomicznych, ale raczej poza pędzlem nic mi nie wpadlo tak w oko ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Niestety nie wymienię pędzelka na te dwie rzeczy, gdyż różnica w wartościach jest zbyt duża. Oba te kosmetyki tez są nowiutkie... ![]() mogłabym się wymienić na pędzel za którys z nich, jeśli by Ci to pasowało. ![]()
![]() |
#25 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,pisałaś u mnie w spr. min trzech kroków;zainteresowała mnie tylko termalka LRP.ale to rozumiem,że proponujesz tylko odlewki,tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hej
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
kolejne dokładki
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Witam , jestem skłonna wymienić Escadę S za taki zestaw:
-PEŁNOWYMIAROWE LUMIERE: Light Beige formuła VV- zużycie nie większe niż 3% - Pędzel do różu Essence z limitówki Moonlight -Róż Champagne- sampel, pozostało 99% -Korektor Pick Me Up Ivory ewentualnie odsypki jedwiabiu, pudru diamentowego i glinki i kombinacji odsypek cieniów z EDM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie:
Dove- żel pod prysznic- przywieziony z Niemiec- super jakość. Paletka My Secret z limitówki Smoky Rock- tylko przetestowana. Korektory: a) intensive fair Odpisz proszę u mnie ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
No... tak jak na zdjęciu
![]() Trudno mi powiedzieć,bo pierwotnie nie pamiętam,czy było po czubek nalane ![]() ![]() Lotion jest dwufazowy,taka jasna kreska to górna warstwa,a było 200ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.