![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Wątek powitalny
Jest to wątek, w którym nowe użytkowniczki mogą się oficjalnie przywitać i troszkę opowiedzieć o sobie aby "stare wizażowe wyjadaczki" wiedziały kto jest kim
![]() ![]() Mam nadziję, że wątek się spodoba i przyjmie na stałe na pazurkowym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek powitalny
Uuu łiii
![]() Bardzo ładny wątek ![]() Może "stare wyjadaczki" by od siebie zaczęły z tym "o sobie"? ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
No to Byli... jedziesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ordnung muss sein!
|
Witam,jestem Frau
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Będę pierwsza . Mam na imię Ania mam 21 lat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
No to ja będę druga
![]() mam na imię Agata, czytam posty na Wizażu od jakiegoś czasu i zapoznaję się z pięknymi dokonaniami ![]() Witam Wszystkich ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Addicted to diving ![]() ![]() ![]() Edytowane przez luckybabe Czas edycji: 2010-03-07 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
![]()
Mam na imię Karolina, mam 26 lat.
Interesuje się astronomią ,piszę wiersze. Nie za bardzo potrafie się poruszac po tym forum,bo jestem nowa. Ale z dnia na dzień bedzie szło mi lepiej. Chciałabym się dowiedzieć jaką kupić lunetę albo teleskop do obserwacji moich ulubionych gwiazdeczek na niebie.Do kwoty 1200zł I JAk narazie nie wiem gdzie wkleic swój post o luneciev,może ktoś mi podpowie.? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
yyy... ale to jest forum o paznokciach... ?
moze sprobuj isc do dzialu hobby? w konwencji przedstawiania i witania: hej, jestem anka i witam wszystkie swiezynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkie świeżynki
![]() Mam na imię Kinga, mam 24 lata. Paznokcie robię od 5 lat, a od 4 pracuję w tym pięknym zawodzie. Zajmuję się głównie metodą żelową ale i akryl nie jest mi obcy ![]() W miarę możliwości staram się odpowiadać na pytania wizażanek, a jak sama czegoś nie wiem to po prostu pytam. Zachęcam nowe użytkowniczki do buszowania po zasobach forum używając wyszukiwarki oraz zakładania nowych wątków jeśli nie znajdą odpowiedzi na swoje pytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
No to teraz ja
![]() Jestem Paulina, od dłuższego czasu interesuję się wszystkim co związane jest z paznokciami i dzięki Wizażowi wiele się dowiedziałam na ich temat ![]() Chcę profesjonalnie zajmować się stylizacją paznokci, lecz najpierw muszę ukończyć kurs, na który odkładam każdy grosz ![]() Lecz jako, że lubię grzebać przy pazurkach, to na razie uczę się lepienia kwiatuchów akrylowych i może niedługo mnie pokusi, żeby na własne potrzeby utwardzać naturalki żelem, tylko jeszcze muszę się pogłębić w ten temat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kończę i przepraszam, że się rozpisałam, ale ja już tak mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Jestem Kamila
![]() ![]() Studiuję pedagogikę i mam 20 lat ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
To może i ja
![]() Mam na imię Lila, mam 23 lata (jeszcze ![]() Paznokciami interesuję się od dawna, początkowo było to malowanie lakierami swoich pazurków, około roku temu zaczęłam interesować się przedłużaniem paznokci. Z powodu braku funduszy na kurs jedynie przeglądałam to forum i dowiadywałam się wielu ciekawych rzeczy zanim przeszłam do praktyki, a więc szkolenia, które skończyłam 6 miesięcy temu (wrzesień 2009). Moje postępy można śledzić w "Pazurkowych galeriach" ( bo chyba jakieś tam są :P ). Dzięki radom wizażanek staram się poprawiać błędy. Dążę do tego, aby móc nazwać siebie Stylistką Paznokci i mam nadzieję, że kiedyś osiągnę swój cel ![]() Pozdrawiam Wszystkich ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=382285 http://lilastyle.pl "...nadal bowiem pragnę być zwariowana i przeżyć swoje życie tak, jak mnie się podoba, a nie jak się podoba innym." Veronica Decides To Die Paulo Coelho ENAS serwis stylistek paznokci! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
To i jak się przedstawię ;p
Nazywam się Magda, mam 20 lat. Paznokciami zaczęłam interesować się w liceum. Rok temu ukończyłam kurs przedłużania paznokci metodą żelową, obecnie eksperymentuję troszeczkę w akrylu ![]() Poza tym studiuję TRiL (technika rolnicza i leśna) ![]() ![]() Pozdrawiam Wszystkie Wizażanki ![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Niech wam będzie... :P
Dla znajomych Marysia, ćwierćwiecze minęło ![]() Kurs na żelki skończyłam jakieś pół roku temu, wcześniejsze próby można zobaczyć na forum, ale paznokcie to to nie były ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Różowy Jednorożec
|
Paulina jestem.
Mam fioła na punkcie paznokci, butów, sukienek i zwiedzania świata. ![]() W kwestii paznokci jestem totalnym samoukiem ze słomianym zapałem na kurs. ![]() Lat mam 19, o wzroście i wadze nie wspomnę bo wstyd. Witam wszystkich. ![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Hey
![]() Boże - brzmi jak anons !!! ![]() ![]()
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Ada, lat 18, maturzystka 2010.
Paznokciami zajmuję się już ponad 2 lata , kocham koty, pić kawę z ozdobnych filiżanek i spać do późna, a w wolnym czasie czytam książki. Mandarynomaniaczka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ordnung muss sein!
|
a ja jak zrobilam kurs,to moje klientki zajezdzaly pod moja jaskinie na malych dinozaurach,a glodne chlopy przychodzac po te niezdinowane kobietki,wyciagali je za wlosy,zeby nie zniszczyc stylizacji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
No tak tak.. wszyscy wiemy, że Helga dobija do sedziwego wieku 138 lat, ma siwe włosy i pełno brodawek na ciele. Do tego naparza maczugami klientki sztywno trzymające dłonie
![]() Ps. Też kocham koty, jestem miłośniczką kawy, bez której nie potrafie funkcjonować i mam chłopa od prawie 8 lat. Dzieci narazie brak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Cześć wszystkim
![]() Lubię sporo rzeczy, więc nie będę tego tutaj wymieniać, pewnie wyjdzie w tzw. praniu. Odkąd zaczęłam nosić paznokcie żelowe na swoich pazurkach, to nie potrafię się z nimi rozstać.... Nie wiem, jak kiedyś mogłam obgryzać pazury ![]() Pozdrawiam
"Nie obchodzi mnie, co o mnie myślicie. Czy mnie lubicie czy nienawidzicie. Czy dla was jestem inna czy może trochę dziwna. Czy jestem naiwna, a może dziecinna. Czy jestem zwykłą lalą czy może myszką szarą. Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam..." Edytowane przez napoli Czas edycji: 2010-05-25 o 23:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
wiecie co
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Różowy Jednorożec
|
Cytat:
Ta. Witam, jestem Paula. Jestem uzależniona od paznokci. ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Pink ty taka gówniara jesteś?
Eee.. to nie gadam z Tobą ![]() W ramach dopełnienia info: Mam cudownego chłopa od 4 lat i 8 miesięcy, dokładnie dziś minęło ![]() Jestem uzależniona od słodyczy, zwłaszcza czekolady od której mam odwyk w trakcie wielkiego postu ![]() Nie lubie kotów, ale lubię psy ![]() ![]() I jestem głośna, klnę jak szewc i całe życie umilam czas znajomym parodiując inne osoby ![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Mam na imię Ola i jestem animowaną alkoholiczką
![]() Paznokciami zajmuję się od niecałego roku. Od kilku miesięcy jednak mam o nich jakie takie pojęcie :P Studiuję i pracuję, a jak nie pracuję to się obijam ![]() Ja od 4 lat i 7 miesięcy ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
9 sierpień 05?
![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
6
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Ja jestem Kinga
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.