![]() |
#1 |
never say no to panda
|
Sisley Soir de Lune, CdG 2, JHaG Lady Vengeance - allegro Cudna79 - na już!
WĄTEK ZAMKNIĘTY
przenoszę wątek odnośnie CdG 2 z zakupów na ALzD ze względu na korzystną allegrową cenę - a reszta flachonów dołączyła sama z siebie, żeby załapać się na darmową przesyłkę ![]() Nazwa zapachu i pojemność: Comme des Garcons - CdG 2 100ml Miejsce zakupu: allegro - Cudna79 Link do opisu nut: KWC Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 200zł + 0zł (przesyłka - jeśli rozbierzemy 3 flachony) Kwota za 1 ml zapachu: 2zł/ml Termin zbierania wpłat: jak najszybciej - przyjmijmy do najbliższej środy (17.03) Posiadane atomizery i ich ceny: do wyboru, do koloru, gwaikowe - ok. 2zł Sposób robienia odlewek: tylko strzykawka Koszt wysyłki do współkupujących: ok. 6-9zł Planowany termin wysyłki do współkupujących: po 20. marca lub przesyłka łączona z marcowym Lucky / marcowo-kwietniowym ALzD Lista udziałowców(kupujących): (koniec) dorotie85 30ml + F Agnieszka32 1ml skarbiatko 10ml Florens 3ml Decadence 1ml cbr 1ml Eenax 5ml Dominikab 5ml lux perpetua 5ml Mary Cassatt 3ml paollino 15ml layola 2ml aeronauta 4ml zuzqie 5ml Patucha 5ml annika77 5ml Nazwa zapachu i pojemność: Sisley - Soir de Lune 100ml Miejsce zakupu: allegro - Cudna79 Link do opisu nut: KWC Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 340zł + 0zł (przesyłka - jeśli rozbierzemy 3 flachony) Kwota za 1 ml zapachu: 3,4zł/ml Termin zbierania wpłat: jak najszybciej - przyjmijmy do najbliższej środy (17.03) Posiadane atomizery i ich ceny: do wyboru, do koloru, gwaikowe - ok. 2zł Sposób robienia odlewek: tylko strzykawka Koszt wysyłki do współkupujących: ok. 6-9zł Planowany termin wysyłki do współkupujących: po 20. marca lub przesyłka łączona z marcowym Lucky / marcowo-kwietniowym ALzD Lista udziałowców(kupujących): (koniec) skarbiatko 43ml + F layola 1ml ladygodiva 5ml Vilga 2ml klotylda14 10ml mettemarit 5ml Srebrna Lisica 5ml ukrycior 20ml annika77 2m agusia_1 5ml gosia1207 2ml Nazwa zapachu i pojemność: Juliette Has a Gun - Lady Vengeance 100ml Miejsce zakupu: allegro - Cudna79 Link do opisu nut: KWC Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 290zł + 0zł (przesyłka - jeśli rozbierzemy 3 flachony) Kwota za 1 ml zapachu: 2,9zł/ml Termin zbierania wpłat: jak najszybciej - przyjmijmy do najbliższej środy (17.03) Posiadane atomizery i ich ceny: do wyboru, do koloru, gwaikowe - ok. 2zł Sposób robienia odlewek:tylko strzykawka Koszt wysyłki do współkupujących:ok. 6-9zł Planowany termin wysyłki do współkupujących: po 20. marca lub przesyłka łączona z marcowym Lucky / marcowo-kwietniowym ALzD Lista udziałowców(kupujących): (koniec) Florens 30ml + F cbr 1ml mamusia muminka 2ml dorotie85 5ml layola 1ml Eenax 5ml skarbiatko 2ml Dominikab 5ml aeronauta 2ml ladygodiva 10ml Agnieszka32 5ml mettemarit 10ml lady_poison 10ml Srebrna Lisica 5ml zuzqie 2ml annika77 2ml free123 3ml ------------------------ rezerwa: gosia1207 5ml ziazik dowolna ilość ml LISTA ROZLICZEŃ: na niebiesko - wpłaty, na które czekam na szaro - wpłaty otrzymane na czerwono - przesyłka wysłana na zielono - przesyłka w łapkach prawowitego właściciela aeronauta14,30zł przesyłka łączona Agnieszka32 18,75zł przesyłka łączona agusia_1 19,00zł wysłane 30.03doszło annika77 31,60zł wysłane 30.03doszło cbr 5,40zł Decadence 2,25zł wysłane 30.03doszło Dominikab 28,50zł przesyłka łączona dorotie85 78,50zł przesyłka łączona Eenax 28,50zł przesyłka łączona Florens 94,25zł przesyłka łączona free123 14,95zł wysłane 31.03 doszło gosia1207 7,05zł przesyłka łączona klotylda14 42,50zł wysłane 30.03doszło lady_poison 31,00zł przesyłka łączona ladygodiva 57,00zł wysłane 30.03doszło layola 11,05zł wysłane 30.03doszło lux perpetua 12,00zł przesyłka łączona mamusia muminka 6,05zł wysłane 30.03doszło Mary Cassatt 6,25zł przesyłka łączona mettemarit 50,00zł wysłane 30.03doszło paollino 32,37zł przesyłka łączona Patucha 12,00zł przesyłka łączona skarbiatko175,25zł wysłane 07.04doszło Srebrna Lisica 42,50zł wysłane 30.03 doszło ukrycior 71,37zł przesyłka łączona Vilga 7,05zł przesyłka łączona zuzqie 18,05zł przesyłka łączona
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-12-07 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Penhaligon's Artemisia, CdG 2, Clinique Happy - allegro Cudna79 - jak najszybci
Poproszę po 1 ml Artemisii i Happy
Moje szaleństwo się nie kończy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Penhaligon's Artemisia, CdG 2, Clinique Happy - allegro Cudna79 - jak najszybci
i znowu kusicie
![]() ![]()
#4 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
proszę o zmianę na 2 ml CdG2 (zaszaleję
![]()
#7 |
Rozeznanie
|
To może ja też nieśmiało poproszę o 5 ml CdG2
![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]() No nie, wiedziałam. To się nigdy nie skończy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
never say no to panda
|
![]() |
#12 |
never say no to panda
|
aaaaaaaaa... no tak, tego nie zauważyłam
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Cbr nieśmiało zapytam nie chciałabyś rozebrać JULIETTE HAS A GUN LADY VENGEANCE 100 EDP do cudnej ,jawziełabym np.30ml+F
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() wolisz tę tańszą z ubytkiem, czy droższą nową? ale uprzedzając nowe komentarze - to jedyna dodatkowa flacha ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
super, jak dla mnie może być ta raz psiknięta
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Gdyby zmiana doszła do skutku, to też poproszę o 2 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Olu, jeszcze raz dziękuję za propozycję i zorganizowanie zamówienia. Dla mnie poproszę 5ml Juliette i wysyłkę razem z marcowym Lucky
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
1 ml Juliette Has a Gun - Lady Vengeance jeszcze poproszę
![]()
#19 |
Zakorzenienie
|
To ja Julki z Pistoletem ( Juliette Has a Gun - Lady Vengeance) poproszę 5 ml.
I opcja CDG 2 na all mi sie podoba ![]() Szkoda ze sie tak szybko rozeszły resztkowe ml bo chciałam jeszcze dobrac 5 ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-03-14 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Dot.: Penhaligon's Artemisia, CdG 2, Clinique Happy, JHaG Lady Vengeance - jak najszy
To ja też Juliette poproszę 5ml
![]()
#22 |
Zakorzenienie
|
Eh, jako szczęśliwa posiadaczka Miss Charming (odlewki co prawda, ale jednak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Dot.: Penhaligon's Artemisia, CdG 2, Clinique Happy, JHaG Lady Vengeance - jak najszy
Poproszę i ja
![]() 10ml Juliette Has a Gun 5ml Penhaligon's Artemisia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
never say no to panda
|
Dziewczyny, kolejna, ale już ostatnia zmiania - skarbiatko dała propozycję (ze względu na małe zainteresowanie Artemisią), żeby rozebrać Soir de Lune - w tym wypadku ja się z Happy wycofuję
![]() zastrzeżenie: zostanie rozebrane albo Artemisia, albo Soir de Lune - w zależności od chętnych na jedno lub drugie aha, prosiłabym o branie odlewek >5ml ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-03-14 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Dot.: Penhaligon's Artemisia, Sisley Soir de Lune, CdG 2, JHaG Lady Vengeance - alle
Czyli można 1 ml Sisley - Soir de Lune??
Bo już pisałam posta, ale się wycofałam, gdy zobaczyłam edit, a po kolejnym to juz sama nie wiem. Jak można to poproszę, jak raczej nie, to nie (rozumiem, ze to dużo roboty dla Ciebie ![]()
#27 |
Raczkowanie
|
Dot.: Penhaligon's Artemisia, Sisley Soir de Lune, CdG 2, JHaG Lady Vengeance - alle
Ok, mogę zamienić Penhaligon's na Soir de Lune w tej samej pojemności, czyli 5ml (z atomizerkiem?)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() do brania >5ml tylko zachęcałam i zastrzegałam, że odlewki 4ml i poniżej będą w fiolkach (żeby jeszcze bardziej zachęcić do brania 5ml i więcej ![]() *edit - a tu nie tyle o robotę chodzi, co o straty mililitrów właścicielek flakonów, bo każdą odlewkę sporządzam osobno i każda jest oddzialnie mierzona strzykawką; zakładając, że zawsze wlewam płynu ok. 1mm powyżej granicznej kreski na strzykawce, to przy 30 odlewkach 2ml "straty" są większe niż przy 6-7odlewkach 5-10ml) się boję, że w końcu flakony będę musiała rozbierać po 1ml (bo się jakaś taka brzydka praktyka ostatnio zaczęła, że przeważają odlewki 1-2ml), a wtedy wlaścicielce flachy wyślę pustą butelkę ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-03-14 o 12:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
poproszę o 2ml soir de lune(i wysyłkę z ALzD)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.