![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Perfumy
nieaktualne
Witam! Oddam ,ale nie na siłę ![]() - CALVIN KLEIN TRUTH SENSUAL BEDTIME - zapach w olejku 30 ml z ubytkiem 3-4 ml - Lou Lou Cacharela - ok. 20-25/30 ml edp - Youth Dew - Estee Lauder edp ponad połowa z 45 ml - Allure Sensuelle EDP - 35 ml ,ubytek na zdjęciu - będę bardzo wybredna,za co przepraszam ![]() Szukam tym razem : perfum- Sensi, Perełki Lalique , Cinema i innych, pędzla do różu - BARDZO!!!!, kremu na dzień dla 40-to latki, chętnie LA ROCHE ACTIVE C XL . Bardzo też potrzebuję maski /odżywki do włosów L'OREAL AGE DENSIFORCE lub ABSOLUT REPAIR[/COLOR][/B] Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2010-04-02 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się róż Chanel. Mam jeszcze pytanie,bo dziewczyny w Twoim watku pytają o Insolence...Masz je ?
---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Ale za co mam szukać???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A krem pod oczy też może być? Mam nowość apteczną Roc ,15 ml z małym ubytkiem w słoiczku,bez kartonika plus 7 saszetek próbek tego samego kremu pod oczy i 14 sztuk saszetek kremu do twarzy z tej samej serii do cery suchej (każda po 1,5 ml)
http://www.e-farm.pl/p/1766/RoC-Comp...od-oczami.html Chętnie przygarnęłabym OI. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-03-16 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
dużo mi się podoba : OI, Allure, Pleasures, youth dew
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Może wymienisz Youth Dew na miniaturki:
Boucheron klasyczne 5 ml Tomorrow Avon cała Givenchy Ysatis ok. 3,5/4ml Parfum Ungaro Desnuda 4/5 ml Oriflame Amber Elixir 4 ml Fendi Asja prawie cała A to na pewno jest 45 ml? W porównaniu do OI jakaś mała ta buteleczka się wydaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Może znajdziesz coś u mnie za OI? Z wystawionych perfum zostały jak na razie tylko Surreal, ale może ubrania albo książki? Mogę jeszcze spod lady wyciągnąć odlewkę Lolity Lempickiej (10ml)...
---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- PS. Czy to jest na pewno 15 ml czy jakiś błąd? Bo na zdjęciu, w porównaniu do reszty wydaje się większa
![]() |
#15 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję,ale potrzebuje tylko dobry krem na dzień. ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Nic już nie mam poza tym. ![]() ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
Vilandro, ubytek moim zdaniem wynosi ok. 5 ml. Gdyby było tak jak piszesz - 7-8 ml,to nie byłoby połowy flaszki z tych 15 ml. ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Tylko meteorki by mnie interesowały. ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Cytat:
Fotka wyszła jakaś dziwna, to prawda ![]() ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
a ile kuleczek byś chciała za organzę bo widzę, że zostało Ci tylko ok 10ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
a moze masz jeszcze jakis zapaszek poza watkiem? z tych lubie tylko allure, ale dopiero co kupilam flaszke
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na bank już nieaktualny? ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.