![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Wakacyjne wietrzenie zbiorów! różności nowe i używane!
Wątek nieaktualny!!!!!!!
nowy wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=452298 ![]() zapraszam
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-07-28 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne wietrzenie zbiorów! różności nowe i używane!
nieaktualne
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-07-27 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
PIELĘGNACJA:
18. Vanity Bielenda, mleczko łagodzące po depilacji, nowe nie używane 20. Avon Maska z bananem ułatwiająca rozczesywanie włosów zostało ok. 2/3 z 150ml 22. Garnier Skóra muśnięta Słońcem cera śniada, brązujący balsam do ciała, zostało ok 80% z 250 ml. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-13773.htm 23. Balsam do ciała Celine Dion Sensational Moment zostało ok 2/3 ze 150ml nawilżający balsamik z mieniącymi sie drobinkami. --->>> leci do nerola 27. Avon Rich Moisture Shimmering balsam do ciała nawilżający z drobinkami rozświetlającymi, 400ml NOWY Nie używany 28. Avon Planet Spa Himalajskie Jagody Goji odżywcza maska do włosów, świetne opinie na KWC NOWA nie używana --->>> leci do alioke 29. Mydełka Dove Go Fresh - Fresh Touch z ekstraktem ogórka NOWE
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-07-22 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ZAPACHY:
38. Avon Surreal EDT Unikat! niespotykany w katalogu data prod. z opakowania 27.08.08 Nowy z kartonikiem bez 3 psików ubytek niezauważalny, kategoria kwiatowo-owocowo-leśna Dokładka 21.06.2010 39. Nowiutka zafoliowana świeżutka Little White Dress EDP Avon. Miała być prezentem, jednak dałam co innego. Dokładka 30.06.2010 -zapach FM 38 odpowiednik Givenchy Very Irresistible, poj. 30ml bez dwóch psików, chętnie wymienię na inny zapach FM, jakiś słodki, owocowy - nie mam już kartonika - woda perfumowana Cote d'Azur Cherie Cherie poj początkowa 100ml zosatało ok. 80ml - zapach łudząco podobny do Miss Dior Cherie - łatwo nie oddam bo lubie ale można kusić ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-07-22 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
POZOSTAŁE: (więcej książek mam na wymianę w wątku książkowym - patrz podpis)
41. Shwarzkopf Taft lakier do włosów Volume Power (4) ultra strong w zielonym opakowaniu 250ml NOWY nie używany plomba na przycisku nienaruszona. nieudany prezent j.w. 42. Humavit, suplement diety, Multi błonnik w tabletkach, buteleczka zawierała początkowo 180 tabl. za zużyłam max 15 szuk na życznie mogę dokładnie przeliczyć data ważności: 02.2011 Książki 43. John Gray "Mężczyźni są z Marsa, kobiety z Wenus" stan db+ 44. "Księga życzeń i podziękowań " NOWA!!!! oprawa twarda, wyd. Buchmann NOWA! stan idealny, świetna na prezent, znajdują się w niej setki pięknych życzeń na różne okazje, imieniny, urodziny, rocznice, itp o taka właśnie: http://zarogiem.pl/product_info.php?products_id=202124 45. Grzyby, Atlas wyd. Firma Księgarska Olesiejuk NOWA kieszonkowy rozmiar, w oryginalnej foliowej okładce, 127 stron taka jak w załączniku 46. Grzyby, Przewodnik wyd. Firma Księgarska Olesiejuk Nowy, podręczny rozmiar, 192 strony, mnóstwo kolorowych zdjęć ułatwiających rozpoznawanie, może komuś się przyda. taki jak pod linkiem http://www.bookmaster.pl/ksiazka/103846.xhtml Uwaga: jeden z nich oddam a jeden zostawię dla siebie, bo dostałam dwa takie podobne w prezencie. 47. Louise Brown Sprzedane wyd. Świat Książki Nowa Książka Louise Brown ukazuje osobiste doświadczenia kobiet zmuszanych do prostytucji – opuszczenie domu rodzinnego, naukę „zawodu” i życie w azjatyckich domach publicznych. 49. Paulo Cohelo Jedenaście minut wyd. Drzewo Babel Nowa Maria, młoda dziewczyna z brazylijskiej prowincji, wyrusza w daleką podróż. Jednak świat jest inny, niż sobie wyobrażała. Decyduje się na życie bez miłości i wpada w pułapkę, z której wybawić może właśnie miłość. To powieść, która nie pozwala na obojętność i budzi nadzieję, że spotkanie z drugim człowiekiem może być najważniejszym doświadczeniem naszego życia. 50. Souad Spalona żywcem wyd. Świat Książki Nowa Souad miała siedemnaście lat i była zakochana. W maleńkiej wiosce w Cisjordanii, gdzie mieszkała, kobiety są warte mniej niż zwierzęta domowe. Tam miłość przed ślubem to największa zbrodnia, dlatego szwagier dziewczyny oblał ją benzyną i podpalił. Jednak Souad przeżyła. Przeżyła by zerwać tabu milczenia wobec brutalnej praktyki "zbrodni honorowej", i napisać książkę będącą wstrząsającą opowieścią o jej życiu, ale i rozpaczliwym wołaniem o pomoc wszystkim narażonym na śmierć kobietom, ofiarom opacznie rozumianego "honoru".
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-07-15 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
NOWA golarka do ubrań akumulatorowa do ładowania sieciowego na 230V, pracuje na jednym ładowaniu ok pół godziny, spokojnie wystraczy na wyczyszczenie sporego płaszcza na jednym ładowaniu. Mogę oddać bo kupiłam dwie, jednej używam już pół roku i jest świetna.
Tę mogę oddać ale w grę wchodzi raczej wymiana osobista, bo przesyłka się nie bardzo opłaca i bałabym się żeby jej poczta nie uszkodziła po drodze. 100% sprawna nowa nie używana jedynie raz sprawdzona czy pracuje gdy kupowałam. dokładnie taka jak na zdjęciu ![]() ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-05-01 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dokładka akcesoriów komórkowych!!!!!!
1. Nowiutka raz założona do telefonu bateria firmy Tel1 Zamiennik do telefonów Nokia modeli tj. 6610i, 7210, 2100, 3200, 6200, 7250 Bateria w 100% sprawna, tż kupił bo myślał że mu padła oryginalna bateria w tele a się okazało że to wina styków w telefonie, z kartonikiem, ceną i paragonem, kosztowała 29zł ![]() taka jak w załączniku na zdjęciu 2. oryginalna ładowarka Nokia ta z szerszym wejsciem do straszych modeli Nokii, np do Nokii 3100. W 100% sprawna, stan wizualny db+ wyczyszczę bo trochę zakurzona jest. 3. Nowa obudowa - nieoryginalna a więc zastępcza w folii nie rozpakowywana do telefonu SE W200i czarna dokładnie taka jak na zdjęciu drugim
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-05-13 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
7. L'Oreal Color Riche Shine Gelee odżywcza szminka z mleczkiem królewskim kolor 501 Light Garnet (wg mnie kolor truskawkowy, nie wpada w róż, raczej w czystą czerwień) , na ustach daje fajny kolor, nie bijący po oczach, trwalsza niż błyszczyk, fajnie nawilża, KOD PRODUKCJI 26F501 wg datecalculatora wyprodukowana w roku 2009 świeżutkie, malinowy zapach, Jedynie przetestowana na ustach pędzelkiem
i paletka Revlon - znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() interesuje mnie 30. Avon Foot Works Vanilla Brown Sugar Krem nawilżający do stóp 75ml NOWY data prod. 18.09.09 31. Dax Perfecta No Problem Bacteria Killer Gruszka Sód Papaja Antytrądzikowy Peeling Enzymatyczny data ważn. 01.2011 użyta jeden raz
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Hej! Coś w moich watkach za:
28. Avon Planet Spa Himalajskie Jagody Goji odżywcza maska do włosów, świetne opinie na KWC NOWA nie używana 35. Avon Planet Spa tropikalny krem do rąk z masłem Shea nowy 75ml data prod. 21.10.2009 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie pozycja
6 16 29 30 34 35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie może za EDM:
sample w oryginalnych pojemniczkach 5ml jedynie sprawdziłam ich kolory
11. L'Oreal Color Riche Made for Me Blush kolor Silk Bargain 231 nowy tester jw
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
czy któraś z pomadek L'oreal jest matowa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
25. Luksja Fruity Balsam do ciała Melon NOWY NIE UŻYWANY
znajdziesz coś za to?? Poszukuję rozpaczliwie i nigdzie nie mogę w sklepach znaleźć ![]() Podoba mi się jeszcze troszkę rzeczy u Ciebie, ale to jest dla mnie mega pilne ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- oo jeszcze chętnie książkę: 50. Souad Spalona żywcem wyd. Świat Książki Nowa ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
1. PODKŁAD mineralny Maybelline pure liquid mineral odcień 021 nude - ubytek ok. 1 cm w buteleczce, użyty ok 5 razy. ? Chętnie oddam kilka rzeczy.
![]() |
#17 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=408014
PODKŁAD mineralny Maybelline pure liquid mineral z towjej wish mam paletke ruby rosa 24 kolorki moge zalaczyc fote jesli bedziesz chetna i dobierzesz cos za podklad |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() 1. PODKŁAD mineralny Maybelline pure liquid mineral odcień 021 nude - ubytek ok. 1 cm w buteleczce, użyty ok 5 razy. 2. Avon ClearSkin Anti Blemish Corrector korektor antybakteryjny, tylko przetestowany raz pędzelkiem. praktycznie nowy. Avon Maska z bananem ułatwiająca rozczesywanie włosów zostało ok. 2/3 z 150ml 25. Luksja Fruity Balsam do ciała Melon NOWY NIE UŻYWANY 26. Avon Naturals balsam do ciała Mandarynka i ALoes NOWY nie używany 35. Avon Planet Spa tropikalny krem do rąk z masłem Shea nowy 75ml data prod. 21.10.2009 48. Valerie Tasso Dziennik Nimfomanki wyd. Świat Książki Nowa Valerie Tasso zaczęła żyć z prostytucji w Hiszpanii, gdy okradł ją ukochany chłopak. Tam - jako urodziwa i pełna wdzięku Francuzka - cieszyła się niezwykłym powodzeniem. Jej książka jest pełna bulwersujących scen, od seksu na cmentarzu po zabawy z butelką coca-coli. A jednak jest to także historia miłości... 49. Paulo Cohelo Jedenaście minut wyd. Drzewo Babel Nowa ???
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
1. PODKŁAD mineralny Maybelline pure liquid mineral
odcień 021 nude - ubytek ok. 1 cm w buteleczce, użyty ok 5 razy. 28. Avon Planet Spa Himalajskie Jagody Goji odżywcza maska do włosów, świetne opinie na KWC NOWA nie używana 35. Avon Planet Spa tropikalny krem do rąk z masłem Shea nowy 75ml data prod. 21.10.2009 38. Avon Surreal EDT Unikat! niespotykany w katalogu data prod z opakowania 27.08.08 Nowy z kartonikiem bez 3 psików ubytek niezauważalny, kategoria kwiatowo-owocowo-leśna Może znajdziesz u mnie coś za któreś z powyższych ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Hej, czy znalazlabys cos u mnie za:
5. Pharmaceris F, delikatny fluid intensywnie kryjący do skóry wrażliwej, odcień Ivory naprawdę jasny, dla bladolicych, mam rowniez kilka probek podkladow z edmu (moge napisac Ci dokladnie jakie pozniej- gdybys byla zainteresowana). Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
a znalazłabyś coś u mnie? Bo w sumie podoba mi się parę rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Zgoda
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za minerały i Pharmaceris?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Hej
Przejrzałam Twój wątek i spodobało mi się kilka rzeczy: 17. Avon profesjonalny ołówek do powiek Jillian Dempsey - kredka do oczu z gąbeczką do rozcierania Nowa nie używana ale bez kartonika - odcień Charocal-taki softblack delikatna czerń-ciemny grafit 16.Revlon Colorstay 12 hour eyeshadow paletka cieni Sterling Rose wersja gładka, (nie karbowana) jak nowa, jedynie delikatnie maźnięte kolorki w celu sprawdzenia na dłoni, na oku nie były używane. - stan jak na foto (najchętniej wymienię na inny zestaw kolorystyczny tych cieni) 9. L'Oreal Color Riche Made for Me Blush kolor Kiss & Blush 254 Raz użyty pędzelkiem tester jw śliczny brzoskwiniowy róż 35. Avon Planet Spa tropikalny krem do rąk z masłem Shea nowy 75ml data prod. 21.10.2009 40. Wellaflex Stylizacja i odnowa lakier do włosów Mocne utrwalenie (2) 250ml NOWY nie używany plomba na przycisku nienaruszona (dostałam w prezencie a nie używam lakieru) 21. Avon Odświeżająca Mgiełka do twarzy Marokańska Róża pozostało ok 65% ze 150ml piękny zapach Mam brzoskwinkowy róż z Bourjois (niestety uszkodzony), ale wiem że szukasz. Poza wątkiem mogę też zaproponować paletkę 48 cieni z RR. Daj znać jakbyś była zainteresowana to zrobię fotkę ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
16.Revlon Colorstay 12
11 minut dziennik nimfomanki cos u mnie? szczególnie za książki kosmetyki mam w watku ciuszkowym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za
30. Avon Foot Works Vanilla Brown Sugar Krem nawilżający do stóp 75ml NOWY data prod. 18.09.09 32. Aquolina Latte Corpo perfumowany balsam do ciała poziomkowy Fragolina di Bosco 125ml ubytek ok 2cm od góry butelki - data ważn grudzień 2010. obłędny zapach 33. Aquolina Bagno perfumowany płyn do kąpieli poziomkowy Fragolina di Bosco 125ml ubytek ok 2cm od góry butelki - data ważn grudzień 2010. obłędny zapach |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]() |
![]() |
#29 |
Bookworm ;)
|
11. L'Oreal Color Riche Made for Me Blush kolor Silk Bargain 231 nowy tester jw
34. Ziaja Krem do rąk oliwkowy NOWY 80ml data ważn. 11.2011 Za te Avony u mnie? Nie udało mi się sprawdzić kolorów szminek, myślisz że ten 231 będzie dobry dla brunetki?
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej, mam poza wątkiem podkład, co prawda nie w kompakcie, ale w, sztyfcie, bardzo wygodny, Olay, w kolorze Light Ivory - jaśniutki. Może jesteś zainteresownaa?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.