|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
sposoby na przetrwanie upału
Dla mnie najlepszym sposobem na przetrwanie upału jest częsty prysznic, umycie włosów (najlepiej szamponem Timotei aloes + ogórek), przebranie się w zwiewną sukienkę lub bluzkę i picie dużej ilości wody.
Po jakimś czasie woda niegazowana zaczynała mi brzydnąć, więc wymyśliłam taki oto sposób: do szklanki wsypuję lód, 3 plasterki cytryny, 2 listki mięty zerwanej z ogródka i dolewam wody. Po wypiciu uzupełniam tylko lód i wodę. W taki sposób nie wiem jak znikają mi prawie 2 butelki na dzień [img]icons/icon7.gif[/img] Poza tym nieodzowne są absorbentki i woda termalna w sprayu. A jakie są wasze sposoby na przetrwanie tego skwaru? |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Re: sposoby na przetrwanie upału
przetrwac???? ja taki upal kocham! moze dlatego, ze mam we krwi srodziemnomorskie domieszki [img]icons/icon7.gif[/img] uwielbiam mocne slonce (co nie znaczy, ze sie bez opamietania opalam - o nie!; wkladam lniane ciuszki, kapelusik i kiedy tylko moge, wyleguje sie na ogrodowej chustawce. naturalnie zaopatrzona w litry mineralki (rowniez z cytrynka) i ulubione babskie miesieczniki. na szczescie pracuje w domku przy kompie, wlasnym rytmem, wiec nie jestem skazana na przegrzane albo klimatyzowane biura [img]icons/icon7.gif[/img] pust' wsiegda budiet suonce....[img]icons/icon12.gif[/img]
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.