|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
********** podkład l'oreal + escada magnetism *******nieaktualne! Witam, SZUKAM: # PERFUMY # kosmetyki naturalne #kosmetyki z AQUOLINY <ZAKOCHANY> -pielęgnacja antycelulitowa, ujędrniająca mam do wymiany: L'Oreal, True Match [Perfect Match] (Podkład dopasowujący sie do skóry) "Podkład w naturalnych odcieniach, rozprowadzający się bez smug, idealnie dopasowujący się do koloru skóry. Nie daje efektu maski przy jednoczesnym świetnym kryciu." wysokie oceny na KWC. *podkład ujednolicający i udoskonalający cerę -idealne krycie bez efetu maski -jednolity kolor niepozostawiający smug -efekt idealnie gładkiej cery KOLOR : W5 sable miel, honey sand ; kolor pasujący do większości cer, raczej naturalny, nie dla bardzo opalonych/ciemnych twarzy użyty raz -tylko testowany na małym kawałku skóry. + ewentualnie mogę zrobić odlewkę /max. 10 ml! / Escada Magnetism Edytowane przez fanusia92 Czas edycji: 2010-04-21 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ********** podkład l'oreal + escada magnetism *******
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
to moze cos u mnie za podklad i za odlewke?
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
the one mam zapas stoi na polce nieotwierany,a gucci nie lubie;
jesli masz jakies inne zapachy albo np. aliena to chetnie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.