![]() |
#1 |
BAN stały
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
diverse cropp athmosphere h&m house! zapraszam. ;-) Witam serdecznie.
![]() Mam nadzieję, że każda z was znajdzie u mnie coś dla siebie. ZASADY: -rzeczy wysyłam wyprane i tego samego oczekuję od drugiej osoby! -nie biorę odpowiedzialności za pocztę -o wszystkich wadach mówię jasno, tego również oczekuję od drugiej osoby! -nie przyjmuję zwrotów, chyba że są z mojej winy -ten, kto ma mniej przekupek, wysyła pierwszy ew, możemy się dogadać, że wysyłamy tego samego dnia i robimy fotkę nadania. Stary wątek - może coś znajdziecie. ![]() Szukam krótkich spodenek 38, t-shirtów S/M i małego plecaka. Edytowane przez agrr Czas edycji: 2010-06-07 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: diverse cropp athmosphere h&m house! zapraszam. ;-)
1. czarna na długi rękaw, z frędzelkiem w biodrach, duży dekolt. S/M
2. zielone bolerko, zapinane na 2 guziczki, bądź też bez zapinania, ze stójką. 3. biała bluzeczka na ramiączka, z gąbeczkami w środku podtrzymującymi biust, dzięki czemu nie trzeba mieć pod spodem biustonosza, idealna na lato. S/M 4. koszula nocna na ramiączka S/M 5. biała spódniczka, nowa, z BENCH'a. 6. żółta spódniczka z nakładkami. S/M 7. spodnie dresowe 3/4 ADDIDAS, ze ściągaczami. S/M/L 8. bluzka na szyję z PRETTY GIRLS. S/M/L 9. czarno-biała koszulka, świetna do biegania. S/M 10.bluzka z myszką mikki z BUTK'u. S Edytowane przez agrr Czas edycji: 2010-06-23 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
1. jasno-bordowy półgolfik z rękawkiem 3/4 i bufkami przy łokciach. S/M
2. bluzka na ramiączka i długi rękaw jednocześnie firmy ATMOSPHERE, w modny marynarski wzór. M/L 3. bluza tzw. 'kangurek' we wzór 'moro' z kapturem. S/M 4. czarny t-shirt w potworki, z wymiany. M/L 5. niebieska bluza YUPS'a z ładnym dekoltem. S/M 6. biała koszulka NIKE, świetna do biegania. S/M 7. biała podkoszulka PLAYBOY, z kołnierzykiem, nowa. S/M 8. zielona bluzeczka na krótki rękaw, z ładnym dekoltem i bufkami. S 9. czerwona półtuniczka/bluzeczka na krótki rękaw z dużym dekoltem. S 10. bluzeczka na krótki rękaw i ramiączka jednocześnie firmy ATMOSPHERE, w modny marynarski wzór S/M/L |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
1. podkoszulka 'ze szpilką'. stan bdb-,gdyż jest troszkę zmechacona, golarka załatwi sprawę.
2. czarna bluzeczka na szyję, wiązana z tyłu. M/L 3. pasiaczek w turkusowo-granatowe paski, pod spodem jest już doszyta biała tkanina, zakrywająca biust. S/M/L 4. biała satynowa koszula, stan idealny. S/M 5. różowa kurtka firmy BENCH, nówka, bez metek. S/M 6. sukienka z wysokim stanem + odpinane szelki. 38 7. spodnie jeansowe z cekinami na kieszeniach z przodu i z tyłu. S/M 8. biała sukienka w kwiaty, sznurowana z przodu, z regulacją biustu. S/M 9. jasno-seledynowe spodenki z cekinami. S/M 10. biała koszula damska. S/M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
1. kostium kąpielowy B36/B38.
2. pasek na talię z cekinami. 3. biała włochata kamizelka. S/M/L 4. kurteczka wiosenna z DIVERS'a. S/M 5. biała bluza firmy VERTUS. 6. żółta na krótki rękaw z zatrzaskami i kapturem. S/M 7. biało-czerwona na ramiączka z REBOOKA'a. S 8. biała, długa na krótki rękaw bluza z suwakiem. S/M 9. na szyję, w paski z DIVERS'a. S/M 10. na ramiączka, brązowa. S 11. na krótki rękaw, z dziewczyną, odkryte plecy. Edytowane przez agrr Czas edycji: 2010-06-07 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
1. czarna spódnica z haftem. S/M
2. pasek pleciony, czarny. 3. zegarek elektroniczny. 4. tusz AVON SuperSHOCK, zielony, nowy, zalakowany. 5. kosmetyk 3w1: pomadka, cień i podkład, AVON, prawie cały, złoty. 6. cienie, używane, brak białego, resztę widać na zdjęciu. NIE MA. 7. gwiazdki na paznokcie. 8. granatowy lakier do paznokci RIMMEL, prawie cały. 9. czarne legginsy za kolano, z koronką, nowe, nienoszone. Edytowane przez agrr Czas edycji: 2010-06-23 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
1. czarna na szyję z cekinami. S/M (za coś mega)
2. nie ma. 3. buty DIVERSE, prawie nowe, stan bdb, są tylko trochę brudne, poza tym okej. r. 40(też za coś mega, dużo mnie kosztowały) Edytowane przez agrr Czas edycji: 2010-07-14 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
mam także płyty CD, oryginalne:
- Simple Plan - Simple Plan - Grand Avenue - The Outide -4funTv - Rock is not dead (2cd) - Step up 2 - The Streets - Nefer - Nefer - 4funTv - Hits (2cd) - Amy Macdonald - This is the life - Feist - The Reminder - Lafee - Jetzt erst recht - Rihanna - Good girls gone bad zdjęcia dla zainteresowanych, pytać. ![]() zapraszam. Edytowane przez agrr Czas edycji: 2010-06-07 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
czarny t-shirt w potworki, z wymiany. M/L coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1275921030 cos za to? on jest ciemno zielony?
![]() |
#15 |
BAN stały
Przekupka: 33 pkt / 90% pozyt.
|
Podobają mi się u Ciebie
6. sukienka z wysokim stanem + odpinane szelki. 38 *ODDAM ZA NIĄ DUŻO! oraz 2. zielone bolerko, zapinane na 2 guziczki, bądź też bez zapinania, ze stójką. 3. biała bluzeczka na ramiączka, z gąbeczkami w środku podtrzymującymi biust, dzięki czemu nie trzeba mieć pod spodem biustonosza, idealna na lato. S/M 4. koszula nocna na ramiączka S/M Może byłabys chętna na wymiankę? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Wg mojego mierzenia wkłądka ma ok 25,6 cm. Ja mam stopę ok 25,2 cm i są ok. Nie jestem pewna czy dobrze to wymierzyłam, ale ja noszę standardowe 39 (99% butów mam w tym rozmiarze) i te leżą idealnie
![]() A w zamian szukam tunik, sukienek, kardiganów, ew. innych butków w tym rozmiarze ![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.