![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Szybko kilka rzeczy
NIEAKTUALNE
Witam serdecznie ![]() ![]() ![]() ![]() Kosmetyki: Zdj. 1. 1. Woda toaletowa nieznanej firmy, cała bez psiku tesowego (zapach cos jakby trawa cytrynowa, nie wiem dokładnie co to bo nie ja kupowałam) chętnie dorzuce za drobiazg do wiekszej wymianki (rezerwacja) 2. Mgiełka do ciała firmy Avon Jezyna i wanilia, pozostało ok 3/4 3. Gliss Kur fluid-natychmiastowa regeneracja, pozostało wiecej niz połowa niestety nie znam terminu waznosci Zdj. 2 1. Błyszczyk Maybelin, nowy nie uzywany, kolor Berry Mauve (rezerwacja) 2. Kredka do powiek firmy Miss Sporty kolor zielony (mam z wymiany ale nie uzywam zielonego koloru) 3. Korektor w płynie firmy Catrice, nowy zafoliowany Kolor Warm Begie 4. Kredka do powiek i do brwi Max Factor kolor brazowy (mam z wymiany dla mnie za twarda do powiek ale do brwi bedzie idealana, ja nie uzywam wiec oddaje) (rezerwacja) 5. Cienie do powiek firmy Bourjos, uzyte kilka razy (przyznaje bez bicia ze kupiłam na allegro, wiec pewnie po termine, jednak nic sie z nimi nie dzieje) 6. Cienie do powiek Pierre Rene, zuzycie znikome 7. Male plastry z woskiem do twarzy i okolic bikini, uzyłam jednego zostało 35 (stwierdziłam ze jednak nie sa mi potrzebne) (rezerwacja) Zdj. 3 1. Puder Rimell kolor Sand (mam z wymiany dla mnie za ciemny) 2. Jedwab do włosów Wax pozostało ok. połowy z 15ml (rezerwacja) Zdj 4 1. lakier do paznokci Catrice nowy nie uzywany 2. Lakier do paznokci firmy Essence została połowa Biżuteria: Zdj. 1 1. Kolczyki 2. Branzoletki 3. Kolczyki wkretki 3. Opaska Dokładka 21.06.2010 1) Odsypki pigmentów MAC-a (kupiłam na allegro u uzytkowniczki dominka-wróbel2, polecanej na wizazu jako sprzedajaca orginały, jesli byłby ktos zainteresowany to moze sprawdzic - podam swojego nika z allegro) Zostały kolory: melon, vanilla, museum bronze i lovlly lilly ![]() Dokładka: 1) Balsam perfumowany Stunning od Katie Price (Jordan) nowy nie uzywanay 2) Delikatny piling do ciała, nowy nie uzywany Primark 3) Woda toaletowa Davidoff Cool Water Wave, pozostało ok 40ml z 100ml (dokładnie trudno okreslic bo butelka rozszerza sie) starły sie napisy 4) Davidoff Echo (zostało ok 20ml z 100ml) Edytowane przez lexxie Czas edycji: 2010-10-01 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko kilka rzeczy
cos za mgielke, gliss kura, cienie burzujka, kredka mf, plasterki woskowe, puder rimell, jedwab waxa, lakiery do paznokci ??
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
hej, moze znajdzoesz cos u mnie za blyszczyk (jaki to dokladnie kolor?), i jedwab?
![]() |
#4 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
1. Błyszczyk Maybelin, nowy nie uzywany, kolor 5. Cienie do powiek firmy Bourjos, uzyte kilka razy (przyznaje bez bicia ze kupiłam na allegro, wiec pewnie po termine, jednak nic sie z nimi nie dzieje) 6. Cienie do powiek Pierre Rene, zuzycie znikome 2. Jedwab do włosów Wax pozostało ok. połowy z 15ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za
Mgiełka do ciała firmy Avon Jezyna i wanilia, pozostało ok 3/4 Korektor w płynie firmy Catrice, nowy zafoliowany Kolor Warm Begie 5. Cienie do powiek firmy Bourjos, uzyte kilka razy (przyznaje bez bicia ze kupiłam na allegro, wiec pewnie po termine, jednak nic sie z nimi nie dzieje) Jedwab do włosów Wax pozostało ok. połowy z 15ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
coś za Bluza chłopieca na 3-4 lata, Primark, nowa z metka. Koszulka letnia na 4-5 lat, Primarka, nowa z metka??
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Coś za mgiełkę i wode toaletową?
![]() zapraszam do obu moich wątków ![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
przepraszam, że nie odp
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
jeszcze jakies rzeczy z borjouis by mnei interesowaly a blyszczyk amm juz tylko ten z drobinkami
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
hejhej ;*
coś za puder rimmel i anansowy balsam do ust primark? Kosmetyki mam poza wątkiem, więc może czegoś Ci potrzeba aktualnie bardzo? ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie Spray termoochronny TRESemme (uzywany zostało ponad połowa z 250ml, wazny jeszcze ponad 6 miesiecy) za wspomniany puder.
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
To sporo dałaś, bo za 6 zł są.
A zgodziłabyś się wymienić za pierwszy, środkowy i ostatni? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1277151763
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Może dorzuć po prosty wodę toaletową z pierwszego zdjęcia i bedzie dobrze
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
![]() 4. Kredka do powiek i do brwi Max Factor kolor brazowy (mam z wymiany dla mnie za twarda do powiek ale do brwi bedzie idealana, ja nie uzywam wiec oddaje) 7. Male plastry z woskiem do twarzy i okolic bikini, uzyłam jednego zostało 35 (stwierdziłam ze jednak nie sa mi potrzebne) Woda toaletowa nieznanej firmy, cała bez psiku tesowego (zapach cos jakby trawa cytrynowa, nie wiem dokładnie co to bo nie ja kupowałam) chętnie dorzuce za drobiazg do wiekszej wymianki (rezerwacja) (ale widze że rezerwacja ![]() coś u mnie? Najbardziej podoba mi się balsam do ust ananasowy ale to taka mała wymianka by była więc dopisałam co jeszcze mogłabym chętnie przygarnąć ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- *balsam do ust ananasowy (nowy zafoliowanay) Primark *Kredka do powiek i do brwi Max Factor kolor brazowy (mam z wymiany dla mnie za twarda do powiek ale do brwi bedzie idealana, ja nie uzywam wiec oddaje) *Male plastry z woskiem do twarzy i okolic bikini, uzyłam jednego zostało 35 (stwierdziłam ze jednak nie sa mi potrzebne) *Błyszczyk Maybelin, nowy nie uzywany, kolor Berry Mauve To mi sie podoba wszystko ![]() Edytowane przez iv3 Czas edycji: 2010-06-25 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
ta pasta może za 1. Puder Rimell kolor Sand (mam z wymiany dla mnie za ciemny) albo cienie bourjois prosze o odpowiedź u mnie
![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- To niech będą te cienie Cienie do powiek firmy Bourjos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.