![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Regeneracja paznokci, włosów UV + kamuflaż Artdeco
Chi Farouk spray bez alkoholu (!) zwiększający objętość Volume Booster, 250 ml, zostało 55-60%, data ważności luty 2011. Super KWC.
---------------------------------------------------------------------------------------------ó wszystko ponizsze zabiera slonik! 1. Kamuflaż Artdeco 02, jasno rozbielona balda żółć. Zużycie trudno okreslić, bo jest bardzo małe, myślę że góra 5%. Otwarty na początku tego roku, stan idealny. Super KWC. 2. Revlon, odżywka w sprayu Hydra Capture Sun Care Hydra Screen, do ochorony UV, 250 ml, zużycie 25%, czyli 1 cm poniżej napisu Hydra Capture, widać na zdjęciu. Kupowana w salonie Emporium w Gdańsku. Jest świetna, ale uzbierało mi się ich kilka... Świeżutka, produkowana w 2009 roku, nowość 2009. http://www.libanvision.com/revlon-in...es-suncare.htm 4. Odżywka z mirrą bardzo regenerująca Zakupiona tu: http://www.eurofashion.com.pl/sklepp...ta=PLN&lang=pl To już moja druga butelka, zregenerowałam nią paznokcie po akrylu. Już mi niepotrzebna, zużycie góra 10%, bardzo wydajna, otwarta 2 tyg temu. 5. Si nails Auriga, super KWC, 12ml, zużycie niecała połowa. Świeżutka. Wysyłka tylko listem poleconym! Szukam wielu ciekawych rzeczy ![]() do słonika leci wszystko prócz CHI Farouk Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2010-07-09 o 23:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Regeneracja paznokci, włosów UV + kamuflaż Artdeco
revlon, odżywka w sprayu Hydra Capture Sun Care
coś u mnie?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie odzywka do paznokci,
nie wiem tylko ktora ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie?
![]() Kamuflaż Artdeco 02 2. Revlon, odżywka w sprayu
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ło matko, podoba mi się cały Twój wątek
![]() ![]() - kamuflaż nadaje się na cienie pod oczami? mocno się odcina na twarzy, jak kolor źle dobrany? - czy byłaby możliwość odlania trochę tego chi zwiększającego objętość? ja bym Tobie wcześniej podesłała stosowne opakowanie - po prostu nie chcę brać tak dużej pojemności, bo mnie wszystko 'obciąża' i najchętniej bym spróbowała ![]() Ale na pewno jestem zainteresowana odżywkami do paznokci i tym revlonem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Kamuflaż ma co prawda jasny kolor, kryje zarówno fioletowe podkówki jak i przebarwienia. Nie odetnie się od reszty buzi, jeśli rozetrzemy/doklepiemy go na granicy kolorów
![]() Na kwc dziewczyny opisują te kamuflaże, także kolor 02. ![]() Spray na objętość jest naprawdę super. Acha, oczywiście jeśli wolisz najpierw odlewkę, nie ma problemu. Gdybyśmy zdecydowały się na taką hurtową wymiankę, musiałabym zedytować do nieco z mojego wyboru w Twoim wątku ![]() Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2010-07-08 o 23:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witaj Sylwio
![]() Chętnie wymieniłabym te rzeczy, o które pytałaś, na spray Farouk. Podoba mi się też kamuflaż ArtDeco. Co ty na to?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ale byłaby możliwość odlewki tego chi, czy tak nie bardzo? a na kamuflaż byłabym chętna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Tak, jeśli wolisz najpierw odlewkę, nie ma sprawy
![]() Widzę że szukasz wyszczuplaczy ![]() Mam jeszcze w 100% nowe masło Rebuild Ziaji oraz żel antycel. Rebuild prawie nowy ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- rinoawoman, brumek, wygląda na to że wymienię się hurtowo ze słonikiem, gdyby coś się zmieniło, odezwę się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
na masełko na pewno byłabym chętna, a który konkretnie żel masz?
![]() sprawdziłam dokładnie ubytek vichy do stópasków - i zużycie jest takie jak na zdjęciu - wiadomo, że tubka nie jest napełniana do końca, także z 80% spokojnie jest, ale to już nie zużycie minimalne - także prostuję ![]() Edytowane przez słonik Czas edycji: 2010-07-09 o 03:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Drenujący
![]() Oba ważne do 2012, kupione w czerwcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Słoniku, usiadłam nareszcie spokojnie z kawą i Twoim wątkiem i z niepokojem stwierdzam że scrub body shop jest zarezerwowany przez kogoś (!!) ? Wczoraj nie był
![]() Bo jeśli wymiana miałaby wyglądać tak: za moje: ![]() (żel ziaji zostawię jednak sobie, nowiutkie masłełko Ci oddam) ![]() Ziaja masło Rebuild nowe Revlon UV odżywka włosy spray Chi Farouk spray objętość (?nie wiem jak go liczyć? liczylam jako cały) Artdeco kamuflaż nr02 Si Nails Auriga Mirra profesjonalna odżywka do paznokci to ja chętnie wzięłabym: Body Shop scrub ciało (!) Vichy krem stopy Neutrogena scrub stopy Oriflame plastry do depilacji Maść Gehwol 20 ml Lakier Inglot ciemny fiolet 25% Podkład mineralny Bare Escentuals 2g Rajstopy w spraju tan glow 60% Niesyety z serum skindividual oriflame zrezygnowałam, cena katalogowa ![]() Edit: kiedy kremiki do stóp zostały otwarte i jaka jest DW oraz czy lakier jest płynny, świeży i nierozcieńczany? ![]() Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2010-07-09 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
scrub TBS, jeśli nie zostanie wymieniony, wolałabym wymienić na coś innego
![]() lakier jest płynny, nierozcieńczany (nigdy się w to nie bawię) ![]() ![]() krem do stóp vichy ma kod 4000411A009A, cokolwiek to znaczy, nie wiem kiedy został otwarty, bo mam z wymianki, ale myślę, że z 3-4 miesiące temu, scrub podobnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
hmmm, w takim razie zamiast tego scrubu
![]() ![]() Ponieważ chcialabym uniknąć kosztu podwójnej wysyłki do Ciebie (w razie gdyby spray Chi Ci się spodobał), paczuszkę wyślę do Ciebie pierwsza, razem z całą butelką Chi, a Ty (jeśli Ci się jednak nie spodoba po 1 spróbowaniu) odeślesz mi go w paczce razem z Twoimi kosmetykami do mnie, to chyba dobra propozycja? (wtedy bym musiala z czegoś zrezygnować...) ![]() Zależy mi na hurtowej wymianie, nie ukrywam, cięcie kosztów wysyłki ![]() Już nawet kartonik znalazłam, mocny i pojemny ![]() Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2010-07-09 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
oj, a to nie będzie za dużo? mogłabyś podać orientacyjną wartość Twoich kosmetyków, bo chyba się przeliczyłam, najwyżej z czegoś zrezygnuję?
![]() a propozycja z chi jest ciekawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Scrub body shop był główną atrakcją i najdroższą przetargową tej całej naszej wymiany, nie ukrywam :/
Nie wiem z czego mogłabym zrezygnować...może coś dorzucę? Nowiutki SUPER KWC gęsty balsam apteczny Herba do paznokci - duże opakowanie 15 gr (14 zl). Z mirrą i si nails w trójkącie ![]() Albo zafoliowany, w kartoniku, nowy (np na prezent ![]() Biorę też pod uwagę fakt, iż np tubki do stóp już wcześniej u kogoś były ![]() Moja mirra i kamuflaż są prawie nowe (5-10% podałam na wyrost), reszta pskiacze, masło nowe itp.. Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2010-07-09 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
a jakbym zrezygnowała np. ze sprayu revlon? bo chyba jego najwięcej cenisz, prawda?
nic mnie niestety nie zainteresowało z tego, co wymieniłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
To wtedy zatrzymam sobie Chi
![]() To czy w takim razie wymiana mogłaby wyglądać tak, czyli od nowa ![]() Masło Rebuild Revlon UV odżywka Kamuflaż Artdeco Mirra prof. paznokcie Si Nails Auriga za Vichy krem stopy Neutrogena scrub stopy Oriflame plastry do depilacji Maść Gehwol 20 ml Lakier Inglot ciemny fiolet 25% Bare Escentuals 2gr 80% Oriflame serum skindividual Teraz licząc, wychodzi mi około 100-110 zł zarówno za moje jak i Twoje kosmetyki. Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2010-07-09 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masło Rebuild Kamuflaż Artdeco Mirra prof. paznokcie Si Nails Auriga niewielka odlewka chi (wysłałabym pierwsza i podesłała pojemniczek plastikowany z atomizerkiem) za Vichy krem stopy Oriflame plastry do depilacji Maść Gehwol 20 ml Lakier Inglot ciemny fiolet 25% Oriflame serum skindividual ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli dorzucisz tą resztkę rajstop w spraju, stoi.
![]() Też postaram się dorzucić jakieś fajne próbki ![]() ![]() ps. Revlon to nie jest stricte spray UV, tylko odżywka bezalkoholowa o przebogatym składzie z funkcją UV dodatkowo. Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2010-07-09 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o ja... a mogę gdzieś poczytać o tym składzie? jak jest z obciążaniem włosów przez nią? może jeszcze pomyślę, kurcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Revlon - Interactives Sun Care Hydra Screen
Revlon Interactives Sun Care Hydra Screen is a hydro-protective hair spray that leaves a protective film against the effects of sun, sea or chlorine for natural, coloured or decoloured hair. repairs hair fiber and soothes scalps irritated by sun, sea or chlorine. Monoi oils nourishes and repairs, whilst the Hydra Capture System hydrates and strengthens the hair from within. The leave-in spray contains UVA/UVB solar protection filters to protect and preserve colour. Hair type: Coloured, sundamaged hair Size: 250 ml Revlon Interactives is a hair care system especially developed for different kinds of hair and scalp issues. Revlon Interactives is built on the Hydra Capture system, a unique system that balances moisture in the hair and gives hair exactly the right amount of moisture. The Hydra Capture system keeps the moisture in the hair, repairs and locks the hair follicle, thus building up the hair from the inside and providing optimal amount of moisture. skład water, dimethicone, cetyl alcohol, dicetildimonium chloride, cetearyl alcohol, stearamidopropyl dimethylamine, ethylhexyl methoxycinnamate, dimethiconol, betaine, creatine, behentrimonium chloride, cetrimonium chloride, gardenia tahitensis flower extract, bisabolol, coconut oil, isopropyl alcohol, benzophenone-3, panthenol, hydroxyethylcellulose, polyquaternium-10, parfum, citronellol, butylphenyl methylpropional, linalool, tocopherol, citric acid, diazolidinyl urea, methylparaben, propylparaben http://e-beautyshop.com/revlonintera...ml?language=en ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Aha, jeszcze jedno ![]() Ja mogę wysłać jutro do godziny 14 na poczcie, a poźniej dopiero w przyszłą sobotę, gdyż będę kilka dni w Danii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
kurcze blade, nie lubię Cię kusicielko
![]() ![]() ![]() ![]() co do wysyłki - nie wiem, jak zrobimy z tą odlewką chi, może jednak ja pierwsza wyślę, żebyś miała ten atomizerek ode mnie? jak wyślesz w przyszłą sobotę to nic się nie stanie, nie mam aż takiego ciśnienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
super, wystarczy na porządne wypróbowanie?
![]() ja bym wysłała w poniedziałek, opcjonalnie we wtorek, bo nazbierało mi się sporo paczek i nie wiem, czy się zabiorę na raz w poniedziałek ![]() aha i może ekonomiczny co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.