| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-07-13, 07:39 | #1 | 
| znaczy piżmak | Dove, Shape Up, Firming Cream - szybka wymiana

(i nie tylko Dove) Witam, Jestem nową użytkowniczką, jednak z mojej strony gwarantuję stuprocentową uczciwość. Przesyłkę wysyłam jako pierwsza w zabezpieczonym liście poleconym lub paczce nawet jutro, jeśli wymiana szybko dojdzie do skutku. Do wymiany mam kosmetyk: Dove, Shape Up, Firming Cream (Modelujący sylwetkę krem nawilżający) - otwarty niedawno i użyty dwa razy, bez ochronnego sreberka, opakowanie wypełnione kremem po brzegi. Najchętniej wymienię się na: Joanna Naturia Body, Masło do ciała z kawą lub Bielenda Beauty Milky, Jogurtowy mus do ciała Jestem skłonna zainteresować się innymi balsamami do ciała lub kosmetykami kokosowymi, albo z kawą. Zapraszam! Dokładam: 2. Oriflame Odżywka przeciwłupieżowa HairX 250 ml - nowa 3. Oriflame, Woda toaletowa Moon, buteleczka 30 ml bez opakowania, zużycie widoczne na zdjęciu + chętnie dorzucę ten szklany ozdobny kwiatek Edytowane przez ondatrazibethicus Czas edycji: 2010-07-14 o 15:32 Powód: aktualizacja | 
|     |   | 
|  2010-07-13, 09:59 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Dove, Shape Up, Firming Cream - szybka wymiana

moze u mnie?

__________________ Dwa serca po raz drugi :heart: | 
|     |   | 
|  2010-07-13, 17:59 | #4 | 
| Wtajemniczenie | 

Kurcze   Wymieniłam ten mus do ciała  Ale 27lipca będę miała taki balsam do ciała: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...agody-goji.htm tylko nie wiem czy byłabyś nim zainteresowana i czy chciałabyś tyle czekać... | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-07-14, 15:34 | #8 | 
| znaczy piżmak | 

dodaję zdjęcia

__________________ We are young, we are here, So, let's make a deal and try to forget our fear b. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.