|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wyższa Szkoła Ekonomii i Innowacji w Lublinie- warto?
Hej właśnie dowiedziałam się że nie dostałam się na studia magisterskie uzupełniające z pedagogiki, praktycznie na wszystkich uczelniach rekrutacja jest już zakończona, znalazłam właśnie tą prywatną uczelnie. Jestem ciekawa czy jest tu ktoś kto studiował, studiuje lub zna kogoś kto się uczył w tej szkole.
jednym słowem jestem zdesperowana i szukam kogoś kto powiedziałby mi kilka słow o tej uczelni
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wyższa Szkoła Ekonomii i Innowacji w Lublinie- warto?
Jak najbardziej polecam tą uczelnie jak narazie jestem po pierwszym roku licencjatu ale naprawdę sympatyczni ludzie
wykładowcy itd. również może kobiety z dziekanatu wredne i stwarzają problemy ale ogólnie zapraszam uczelnia naprawdę bardzo fajna sama osobiście jestem baaardzo zadowolona
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
jak miło że odpowiedziałaś
![]() a powiedz mi jak to jest z egzaminami? bo słyszałam ze na prywatnych "specjalnie" ulewają żeby kase za poprawki dostać
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
A jak z pracą po tej uczelni??
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.

wykładowcy itd. również może kobiety z dziekanatu wredne i stwarzają problemy ale ogólnie zapraszam
uczelnia naprawdę bardzo fajna sama osobiście jestem baaardzo zadowolona