|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
błękitne pasemka :(
Miałam zrobiony balejage (jasny blond i brąz). Włosy troszke mi odrosły i niewiedzieć czemu postanowiłam sama zabawić sie we fryzjera i je pomalować. Kupiłam super-jasny popielaty blond GARNIER COLOR NATURALS. Marzyłam o pieknych, jasnych popielatych włoskach, ale gdy stanęłam przed lustrem - okazało sie, że moje dotychczas jasne pasma mają kolor błękitny. Nie wiem co mam zrobić. Na jaki kolor je pomalować, żeby wyglądać jak człowiek???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: POMOCY
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Poprawi tzn. pomaluje mi wlosy na ciemniej, jasniej czy "wyczysci" mi ten blekit?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Betty trudno powiedzieć to oceni tylko fryzjer gdy zobaczy stan Twoich włosków ale wydaje mi się że nie będzie chciał ich już rozjaśniać przynajmniej tak było w moim przypadku jak zrobiłam sobie ciapy na głowie to zrobiła mi blond z brązowymi pasemkami
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
czy wyszedl taki szary blekitny?? jesli tak to sie zmyje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
umyj wlosy szamponem przeciłupiezowym, jak go spienisz to troszke potrzymaj 3-5 min, nie obawiaj sie ze zniszzcy Ci wloski, poniewaz ma on dzialanie lekko oczyzszcajace, wiec czasem z wloskow rozjasnionych pottafi sciagnac niechciane tony
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Pisze jej chlopak. Wrzucilem ta sierotke do wanny i mowie "myj, az to umyjesz!!!". Po jekach, po lezeniu w wodzie i po __wielokrotnym__ myciu wlosow (2h w wodzie!!!) blekit zszedl (minimalnie zostal na koncowkach wlosow, ale jutro juz tego nie powinno byc, po wrzuceniu jej do wanny, az umyje!
![]() p.s. Dobra, mialem troche serca, bo przy koncu miala rece jak 70 letnie babcia! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
oj ty TYRANIE!!!
![]() ![]() ale jak widac nie ma zreczy niemozliwych!! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.