|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Za jedna przydatna rzecz
NIEAKTUALNE
Witam wszystkich. Wymienie ponizsze kosmetyki na jedna rzecz najlepiej: frabe do włosów (garnier sayos lub loreal) w odcieniu ciemny braz lub cos co pokryje koszt wysyłki (tyczy sie równiez ciuszków) Chce sie tego w miare szybko pobyc bo tylko zlega w kuferku ![]() Do oddania: 1) maybelin puder prasowany Affinitone kolor Golden Beige (uzyłam tylko raz) wazny do 2012 2) Avon prasowany puder Ideal shade kolor light medium (zostało 3/4) wany do 2011 3)Kredki : czarna strugana Avon, Essence long lasting brazowa, Essence (zwykła strugana) kolor ciemny niebieski 4) Liner bourjois kolor Absolute Black (mam z wymianki, niestety linery nie sa dla mnie, był cały ja uzyłam raz, ale uwaga doczytałam ze jego data produkcji to 2007 jednak nic sie nim nie dzieje) Zapraszam Edytowane przez lexxie Czas edycji: 2010-08-02 o 17:45 Powód: zmiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Za Revlon Color Stay
niestety nic
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() jak bardzo kryjący jest ten puder? maybelin puder prasowany Affinitone kolor Golden Beige ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- jak nie kryjący mocno to podziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie ?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.